Τρίο στο τριήμερο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τρεις φίλοι πάνε σε κάποιο νησί για ένα τριήμερο. Οι καύλες τους όμως είχαν χτυπήσει κόκκινο και δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια γκόμενα να ξεκαυλώσουν. Έτσι, χωρίς να το καταλάβουν, άρχισαν να τη βρίσκουν μεταξύ τους και πολύ γρήγορα ξεκίνησε μια παρτούζα που θα τους μείνει αξέχαστη.

Η ιστορία:

Είμαι ο Τάκης, 27 χρονών, μελαχρινός, ψηλός και γυμνασμένος. Έχω δυο κολλητούς, τον Γιώργο που είναι πάνω «κάτω σαν κι εμένα και τον Άγγελο, 25 χρονών, πιο κοντό από μένα αλλά υπερβολικά γυμνασμένο. Και οι δύο έχουν ένα εξαιρετικά μεγάλο φούσκωμα στο παντελόνι τους. Εγώ μέχρι τότε δεν σκεφτόμουν να κάνω κάτι με άνδρα.

Όταν ήμουν είκοσι, αποφασίσαμε με τα παιδιά να πάμε ένα τριήμερο στη Σύρο για το καλοκαίρι. Την πρώτη μέρα μπήκαμε στο πλοίο και φτάσαμε στο νησί. Πήγαμε στο ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει και μείναμε και οι τρεις σε ένα τρίκλινο. Κουρασμένοι από το ταξίδι πήγαμε για ψαράκι και ουζάκι. Δεν ήμασταν ζαλισμένοι και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Ξεραθήκαμε στον ύπνο δυο ώρες και σηκωθήκαμε και ντυθήκαμε για να πάμε για ποτό. Είχαμε αποφασίσει πως θα ρίχναμε και οι τρεις γκόμενα απόψε αλλά στο μαγαζί δεν υπήρχε τίποτα αξιοσημείωτο... Έτσι φύγαμε απογοητευμένοι.

Όταν φτάσαμε στο δωμάτιο συζητάγαμε μέχρι αργά και πέρασε και η συζήτηση στο σεξουαλικό, μέχρι που αρχίσαμε τις βλακείες (όπως όλα τα ώριμα παιδιά της ηλικίας μας) και καταλήξαμε να φουσκώνουμε προφυλακτικά, να τα δένουμε σαν μπαλόνια και να παλεύουμε. Ο Γιώργος είχε καύλες όμως και αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα και να φορέσει μια καπότα και να μαλακιστεί. Άρχισε να χασκογελάει μέσα στην τουαλέτα μέχρι που άνοιξε την πόρτα και άρχισε να κουνάει τον κώλο του μέσα στα μούτρα μας, καλύπτοντας τον πούτσο του με τα χέρια του. Ο Άγγελος τότε του φώναξε:

-    «Ρε μαλάκα, τι τα κρύβεις; Λες και εμείς δεν έχουμε ξαναδεί πούτσο!»

-    «Όχι ρε μαλάκα, ντρέπομαι» απαντάει ο Γιώργος.

-    «Έλα ρε, μήπως φοβάσαι ότι θα σε πηδήξουμε;» λέω.

Τότε ο Γιώργος γύρισε και είδαμε έναν πούτσο όρθιο, 22 εκατοστά και χοντρό ντυμένο με μια καπότα. Ο Άγγελος καύλωσε αμέσως, μιας και το σορτς του άρχισε να φουσκώνει επικίνδυνα. Το ίδιο κι εγώ μέσα από την γκρι μου φόρμα. Ο Γιώργος το παρατήρησε και γι’ αυτό φόρεσε το μποξεράκι του. Και έτσι αποφασίσαμε να δούμε τηλεόραση. Εγώ άλλαζα τα κανάλια και πέτυχα μια τσόντα και εκεί που πάω να αλλάξω κανάλι, ο Άγγελος μου παίρνει το τηλεκοντρόλ και το πετάει στο πάτωμα λέγοντας:

-    «Ρε είμαι όλη μέρα καυλωμένος και δεν έκατσε και καμιά γκόμενα και θες να μου χαλάσεις την μέρα;» μου λέει και μου κλείνει το μάτι.

Έτσι ξανακαυλώσαμε και οι τρεις και ο Άγγελος χάιδευε έντονα το πουλί του μέχρι που γύρισε και μας είπε:

-    «Ρε μαλάκες, είμαι άγρια καυλωμένος. Σας πειράζει να τον βγάλω για να τον παίξω;»

-    «Όχι ρε συ. Ελεύθερα» λέει ο Γιώργος με μια απίστευτη άνεση.

Έτσι, ο Άγγελος πετάει τα ρούχα του και αποκαλύπτει έναν πούτσο πέτρα, 19 εκατοστά και χοντρό. Την ίδια κίνηση κάναμε και οι άλλοι δυο. Εγώ με πούτσο 23 εκ. και πολύ χοντρό και ο Γιώργος 22 εκ. και λιγότερο χοντρό. Πάλι αρχίσαμε να κάνουμε τις γνωστές βλακείες μέχρι που βρεθήκαμε να τα μετράμε. Ο Άγγελος προσπαθώντας να αποδείξει πως ο πούτσος του είναι πιο χοντρός από τον δικό μου, μου τον έπιασε και τον κόλλησε στον δικό του. Εγώ ξαφνιάστηκα αλλά πάνω στην προσπάθεια του Άγγελου είχα ερεθιστεί ακόμα πιο πολύ. Ο Γιώργος μάλλον το κατάλαβε και άρχισε να μου τρίβει την πλάτη και να μου φιλάει τον λαιμό. Μόλις ο Άγγελος κατάλαβε τι γινόταν έπιασε τον πούτσο μου και του Γιώργου και άρχιζε να μας μαλακίζει. Κατέβασε τη γλώσσα του και με έγλειψε από το λαιμό μέχρι τις ρώγες μου και από τις ρώγες μου στον καυλωμένο πούτσο μου και μου έκανε ένα τσιμπούκι που ούτε γυναίκα δεν μου έχει ξανακάνει!

Έτσι έσκυψα κι εγώ και άρχισα να τσιμπουκώνω τον Γιώργο ο οποίος προσπαθούσε να βάλει δάχτυλο στον Άγγελο. Όταν το κατάφερε, ο Άγγελος άρχισε να βογκάει μπουκωμένος από τον πούτσο μου. Τότε ο Άγγελος δυνάμωσε το τσιμπούκι του και άρχισα να χύνω μια λίμνη από σπέρμα. Έτσι και ο Γιώργος αντικρίζοντας το θέαμα άρχισε να χύνει στο στόμα μου και τα κατάπια όλα! Ο Γιώργος όμως συνέχιζε να οργώνει την τρυπούλα του Άγγελου που και εκείνος έχυσε πάνω στο σεντόνι. Εγώ δεν είχα βγάλει από το στόμα μου το πουλί του Γιώργου και εκεί που άρχισε να πέφτει, ξανακαύλωσε μέσα στο στόμα μου και μου είπε:

-    «Γλείψ’ τον καλά για να ξεπαρθενιάσουμε τον μικρό…» κλείνοντας μου το μάτι.

Εγώ πιπίλαγα και ρούφαγα όσο πιο καλά μπορούσα και το ίδιο έκανε σε εμένα ο Άγγελος. Τότε ο Γιώργος μου παίρνει τον πούτσο του από το στόμα και στήνει τον μικρό στα τέσσερα και σπρώχνει σιγά - σιγά το καυλί του στην τρυπούλα του. Ο Άγγελος άρχισε να βογκάει. Εγώ βλέποντας το θέαμα άρχισα να μαλακίζομαι στην άκρη του κρεβατιού. Τότε ο Γιώργος με μια απότομη κίνηση μπαίνει και σκίζει τον μικρό και βογκάνε και οι δύο. Αφού του άνοιξε καλά την τρύπα με προσκάλεσε και εμένα στο γλέντι τους. Κάθισα ανάσκελα κάτω από τον Άγγελο και εκείνος κατέβηκε πιο χαμηλά. Μου έσκασε ένα γλωσσόφιλο και όσο φιλιόμασταν προσπαθούσα να χώσω το καυλί μου στην ήδη γεμάτη τρυπούλα του.

-    «Πονάω, σταματήστε!» φώναζε ο Άγγελος αλλά από την καύλα δεν ακούγαμε.

Τον πηδάγαμε χωρίς καπότα και κάθε λίγο ο Γιώργος έβγαινε και έφτυνε τον πούτσο μου και την τρύπα του Άγγελου. Όσο πιο δυνατά τον γαμάγαμε τόσο πιο δυνατά φώναζε που μπορεί να είχαμε ακουστεί μέχρι το λιμάνι. Τότε ο Γιώργος άρχισε να χύνει βογκώντας μέσα στον κώλο του Άγγελου κι εγώ άρχισα να τον γαμάω με λύσσα μέχρι που έχυσα κι εγώ. Ο Άγγελος αγγίζοντας ελάχιστα το καυλί του άρχισε να χύνει πάνω στο στήθος μου βογκώντας και τρέμοντας. Έπεσε πάνω μου και ο Γιώργος πάνω στον Άγγελο χωρίς να βγάλουμε τα καυλιά μας από μέσα του. Όταν ξεκαυλώσαμε κάναμε μπάνιο και οι τρεις στην ντουζιέρα μαλακίζοντας ο ένας τον άλλο και χύνοντας πάνω στον Γιώργο. Και τότε ο Γιώργος έκανε και εκείνος από μια πίπα στον καθένα.

Περιττό να πω πως το ίδιο σκηνικό συνέβαινε μέρα νύχτα για τρεις μέρες. Ακόμα και μετά από επτά χρόνια συμβαίνει το ίδιο πράγμα ακόμα και που ο Γιώργος απέκτησε παιδί πριν από ένα χρόνο.

(Copyright protected OW ref: 49015)