Ξέσκισμα στην πυλωτή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τέσσερις άντρες καυλωμένοι κι ο καθένας τη βρίσκει όπως μπορεί…

Η ιστορία:

Πριν μερικές μέρες είχα ακεφιές και κανόνισε ο κολλητός μου ο Άρης να βγούμε να περάσουμε καλά. Είχε κλείσει μερικές εβδομάδες σχέσης με το Γιάννη και μου είπε πως θα ερχόταν κι ένας φίλος του Γιάννη και σίγουρα θα γούσταρε να κάνουμε κάτι.

Περάσαμε πολύ καλά εκείνο το βράδυ. Ο Αργύρης, ο φίλος του Γιάννη, ήταν όντως πολύ ωραίος, 27 χρονών, πολύ καλοντυμένος με ένα μαύρο πουκάμισο ανοιχτό μέχρι το στέρνο κι ένα ζευγάρι τζιν που τόνιζε τον καλογυμνασμένο του κώλο. Ο Γιάννης είχε μεθύσει αρκετά και όταν ήταν να φύγουμε, ο Αργύρης προσφέρθηκε να τον πάει με το αμάξι του στο σπίτι του Άρη και να με αφήσει κι εμένα που έμενα κοντά. Εγώ ήλπιζα να ανέβαινε για κανένα γαμησάκι και από τον τρόπο που με κοίταζε όλο το βράδυ ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα ερχόταν αν τον καλούσα.

Ήταν Σάββατο βράδυ και γινόταν χαμός από κίνηση στο κέντρο παρόλο που ήταν τέσσερις τα ξημερώματα. Ο Γιάννης είχε καθίσει στο πίσω κάθισμα με τον Άρη κι εγώ στη θέση του συνοδηγού. Ο Γιάννης είχε καυλώσει απ’ το ποτό και δεν άφηνε το Άρη σε ησυχία με αγκαλιές, φιλιά και χουφτώματα. Σε κάποια φάση άνοιξε το φερμουάρ του κι έβγαλε έξω τον πούτσο του, σπρώχνοντας και το κεφάλι του Άρη για να του πάρει τσιμπούκι. Ο Άρης δε χάνει τέτοιες ευκαιρίες και αμέσως άρχισε να γλείφει όλο το μήκος του ορθωμένου καυλιού. Εγώ γύρισα όσο μπορούσα να τους παίρνω μάτι και ο Αργύρης προσάρμοσε τον καθρέφτη για να μη χάνει τις εξελίξεις και άναψε το φως της οροφής. Ο Άρης τον βασάνιζε γλείφοντας αργά το πουτσοκέφαλο του με το σκουλαρίκι της γλώσσας του.

-    «Έλα μωρό μου, άρχισε να μου τη ρουφάς!» τον παρακάλεσε ο Γιάννης.

Ο φίλος μου τότε, βύθισε την πελώρια ψωλή του στο στόμα του και με πολύ θόρυβο άρχισε τα ρουφήγματα. Είχα γευτεί κι εγώ την ψωλή του Γιάννη και ζήλευα πολύ τον Άρη. Ο Αργύρης δίπλα μου είχε ένα μεγάλο φούσκωμα στο τζιν και φαινόταν πως δυσκολευόταν να συγκεντρωθεί στην οδήγηση. Παρακολουθούσα σαν υπνωτισμένος την πούτσα του Γιάννη να εξαφανίζεται ξανά και ξανά στο στόμα του Άρη. Είχε μεγάλο ταλέντο στην πίπα. Το πουτσοκέφαλο του γυάλιζε απ’ τα σάλια και βογκούσε όλο και πιο δυνατά.

-    «Μαλάκα, μη μου χύσεις το αμάξι!» είπε ο Αργύρης αν κι έβλεπα πως φτιαχνόταν πολύ με αυτό που έβλεπε.

Ο Άρης τώρα του τραβούσε μαλακία και πιπιλούσε το κεφάλι. Φαινόταν πως ο Γιάννης δε θα άντεχε πολύ ακόμα. Τα αρχίδια του είχαν σκληρύνει και είχαν σηκωθεί. Με δυνατά μουγκρητά άρχισε να χύνει, εκτινάζοντας τα φλόκια του βαθιά στο λαιμό του Άρη. Όταν ηρέμησε του καθάρισε την ψωλή με τη γλώσσα του ρουφώντας και τα τελευταία υπολείμματα. Μπήκαμε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του Άρη και τα παιδιά μας χαιρέτησαν και βγήκαν.

-    «Θες να έρθεις σπίτι μου;» τον ρώτησα όταν μείναμε μόνοι.

Είχε καυλώσει πολύ και δεν κρατιόταν.

-    «Θα σε γαμήσω εδώ φίλε!» μου είπε και βγήκαμε απ’ το αμάξι.

Με έβαλε να σκύψω στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ήταν 4:30 τα ξημερώματα και επικρατούσε απόλυτη ησυχία. Με γρήγορες κινήσεις μου κατέβασε το παντελόνι κι έχωσε το πρόσωπό του στην τρύπα μου. Με σάλιωνε, έριχνε ροχάλες και μου έβαλε κωλοδάχτυλο. Η τρύπα μου παλλόταν από καύλα και ήθελε να φάει όλο το χοντρό πούτσο του. Δεν με άφησε να του πάρω τσιμπούκι, ήθελε κατευθείαν να με ξεκωλιάσει. Αφού ετοίμασε την τρύπα μου, έσπρωξε με το χέρι του το κεφάλι μου για να κολλήσει στο αμάξι και με μια τελευταία ροχάλα στην ψωλή του, την έβαλε μέσα μου χωρίς καπότα.

Η κωλοτρυπίδα μου του έσφιγγε καλά το καυλί και από τους δυνατούς του αναστεναγμούς καταλάβαινα πως ήθελε να με ξεσκίσει. Η τρύπα μου έτσουζε από το σκίσιμο που της έκανε η ψωλάρα του αλλά δεν τολμούσα να παραπονεθώ. Τα γόνατά μου έτρεμαν από καύλα όπως με γαμούσε με μίσος. Το μάγουλό μου ακουμπούσε την κρύα επιφάνεια του αυτοκινήτου κι όπως γύρισα λίγο να τον κοιτάξω, είδα πως τραβούσε βιντεάκι με το κινητό του, την πούτσα του να με γαμάει.

-    «Σε χύνω πουτάνα!» φώναξε μετά από λίγο και το σπέρμα του ξεχύθηκε μέσα μου.

Γέμισε τον κώλο μου με το πηχτό του χύσι και συνέχισε να με πηδάει με αργές κινήσεις μέχρι που το καυλί του μαλάκωσε και βγήκε από μέσα μου. Ήταν ένα θεϊκό γαμήσι.

(Copyright protected OW ref: 48515)