Πορνοταινία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο Γιώργος επικοινώνησε με κάποιον άγνωστο που του ζήτησε να συμμετάσχει σε μια ταινία πορνό. Δέχτηκε και πήγε στο ραντεβού μη γνωρίζοντας τι τον περιμένει…

Η ιστορία:

Λοιπόν η ιστορία μου ξεκινάει μια όμορφη ημέρα όπου έκατσα να δω τα mail μου, και είχα λάβει ένα μήνυμα από έναν τύπο. Το διάβασα και μου έλεγε πως θέλει να κάνει επάνω μου μια πορνοταινία όπου θα με γαμάει ένας τύπος. Εγώ αμέσως απόρησα, διότι ποιος ήταν αυτός που ήξερε ότι μου αρέσει να γαμιέμαι, και που με είχε δει; Λίγο πιο κάτω μου έντεινε το νούμερο του αμέσως τον τηλεφώνησα και μου είπε πως ο μισθός ήταν καλός και πως θα περνούσα πολύ καλά. Έτσι την επόμενη μέρα το πρωί πήγα σε ένα διαμέρισμα στα Πατήσια. Μου άνοιξε μια πούστρα και άρχισε να μου φωνάζει:

-    «Γιατί άργησες;»

Εγώ αμέσως άρχισα να δικαιολογούμαι. Μου είπε να γδυθώ και μου έδωσε και ένα κλύσμα να πάω να το κάνω στο μπάνιο. Εγώ δεν αρνήθηκα.. έβγαλα τα ρούχα μου (έτσι κι αλλιώς μόνοι μας ήμασταν με την πούστρα) και καθάρισα όσο καλύτερα γινόταν την τρύπα μου. Όταν βγήκα από το μπάνιο, το μέρος ήταν τίγκα στους κάμεραμαν και σε φωτιστές. Η πούστρα με έβαλε να κάτσω σε μια καρέκλα και μου έκανε αποτρίχωση τον κώλο. Έτσι κι αλλιώς δεν το είχα ανάγκη γιατί είχα δεν είχα να ξυριστώ μια βδομάδα. Εκεί που πονούσα εγώ, ήρθε μπροστά μου ένας μούναρος χωρίς μπλούζα, με ξεθωριασμένο τζιν και γυμνασμένο σώμα αλλά τούμπανο και το καλύτερο.. είχε τριχούλες στο γυμνασμένο του στέρνο.

-    «Εγώ θα σε κάνω να πονέσεις πιο πολύ!» είπε και αναφερόταν στον πόνο της αποτρίχωσης.

-    «Αλήθεια;» αποκρίθηκα εγώ. «Έχεις ξαναπαίξει σε πορνοταινία;»

-    «Είσαι τρελός;» απάντησε η πούστρα. «Και βέβαια έχει ξαναπαίξει. Όλοι τον ξέρουν…»

-    «Ωχ! Συγγνώμη, δεν σε ήξερα…» είπα.

-    «Δεν πειράζει, θα με μάθεις τώρα» είπε.

Πήγε, πήρε μια καρέκλα και έκατσε πίσω από τον κώλο μου ώστε να βλέπει πως μου κάνει ο πούστης αποτρίχωση. Τότε ήρθε ο τύπος που περίμενα και είπε:

-    «Καλώς το ταλέντο μου! Κωστή!» είπε και αναφέρονταν στον πούστη. «Έλα λίγο που σε θέλω… Συνέχισε λίγο εσύ την αποτρίχωση…» διέταξε τον porno star που καθόταν και κοιτούσε την κωλοτρυπίδα μου.

Είχε ανάψει τσιγάρο και το έβαλε στο στόμα του. Πήρε την κεριέρα, άπλωσε κερί πάνω μου και μετά το τράβηξε πολύ δυνατά με μια ταινία.

-    «Ααα!» έκανα εγώ. «Πιο ήρεμα ρε!»

-    «Αλήθεια πονάς;» ρώτησε μέσα από τα δόντια του λόγω του τσιγάρου.

-    «Βάλε το τσιγάρο κάπου αλλού μην καούμε!» του είπα.

-    «Καπνίζεις;» με ρώτησε.

-    «Όχι. Γιατί;»

-    «Γιατί θα αρχίσεις…» είπε και έχωσε το φιλτράκι από το τσιγάρο στην τρύπα μου.

Έκανε τζούρες, διέταξε και τράβηξε κι άλλη αποτριχωτική ταινία. Λίγη ώρα μετά, όταν μου είχε καθαρίσει τον ποπό από τις ξανθές τριχούλες, με ρώτησε:

-    «Έχεις καθαρίσει καλά την τρυπούλα σου;» και την έπιασε λες και θα καταλάβαινε κάτι.

-    «Εμ… νομίζω πως ναι…» απάντησα.

-    «Έλα.. θα σε καθαρίσω εγώ» είπε. «Περίμενε. Δεν βάλαμε λαδάκι…»

Έκατσα ξανά στην καρέκλα και τούρλωσα τον κώλο μου. Αυτός έριξε πάνω λαδάκι και το άπλωσε σε όλο τον κώλο και μετά βάρεσε χαστούκι στο κωλομάγουλο. Μετά με πήγε στο μπάνιο και έβγαλε το τηλέφωνο του μπάνιου, άνοιξε την πίεση του νερού και το άφησε να μπει στην τρύπα μου. Μετά το απομάκρυνε και με διέταξε να αδειάσω και έδειξε την χέστρα. Αυτό γινόταν μέχρι να έρθει η πούστρα να μου πει να ντυθώ. Τι να ντυθώ; Μου έδωσε ένα στρινγκάκι και ένα χοντρό μπλουζάκι που έφτανε μέχρι κάτω από τα βυζιά μου.

-    «Λοιπόν, κάτσε εκεί» είπε τύπος που έκανε τον σκηνοθέτη. «Θα παίζεις με την τρύπα σου ώσπου να μπει μέσα ο Παντελής (τότε έμαθα το όνομα του μαναριού) και θα σε πλακώσει στο ξύλο γιατί νόμιζε ότι είσαι στρέιτ και είσαστε συγκάτοικοι και μετά κάντε το όσο άγριο γίνεται!» διέταξε.

Εγώ κόμπλαρα με τόσα άτομα τριγύρω. Έκατσε στον καναπέ και άρχισα να τρίβομαι. Μετά πήγα το χέρι μου στην τρύπα μου και έχωσα σιγά - σιγά μέσα μια ψεύτικη πούτσα, δίχως να βγάλω το στρινγκ. παρεμπιπτόντως δεν μου σηκωνόταν γιατί μου είχε ψεκάσει η πούστρα ξυλοκαΐνη αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μου σηκωνόταν. Έχωνα την πούτσα και βογκούσα μόνος μου ώσπου μπήκε μέσα ο Παντελής και έμεινε άφωνος.

-    «Είσαι πούστρα; Γαμιέσαι μωρή;»

Πλησίασε και μου έσκισε την μπλούζα. Άρχισε να με γαμάει και έχωσε πιο μέσα την ψεύτικη πούτσα στον κώλο μου.

-    «Φοράς και στρινγκάκι μωρή;» είπε και έχωνε πιο γρήγορα την ψεύτικη πούτσα.

Μετά μου έσκισε το βρακάκι και πέταξε έξω μια ψωλάρα με ελάχιστες τρίχες. Έφτυσε τον κώλο μου και άρχισε να τον γλείφει. Μετά κάναμε 69 όπου αυτός έγλειφε την τρύπα μου κι εγώ την ψωλάρα του. Ήταν αρκετά τριχωτός αλλά με ωραίες και προσεγμένες τρίχες. Έπειτα άρχισε να γαμάει άγρια και όταν ήρθε η ώρα να χύσει έλεγε:

-    «Έτσι μωρή πουτάνα! Πήρα την τρυπούλα σου!»

Την έβγαλε, μου έχωσε ένα υγρό κωλοδάχτυλο και μετά την ξανά έβαλε. Έχυσε μέσα και ξάπλωσε στον καναπέ. Μετά με έβαλε κι εμένα να ξαπλώσω επάνω του και άρχισα να βγάζω τα χύσια του από τον κώλο μου. Αυτός με χούφτωνε και έπαιρνε τα χύσια του και μου τα έδινε να τα τρώω, ώσπου σηκώθηκε και του ήταν κάπως σηκωμένη. Την έχωσε μέσα μου κι εγώ ένιωσα κάτι καυτό να με γεμίζει. Τότε κατάλαβα ότι κατουρούσε μέσα μου. Όταν του έπεσε κάπως, την έβγαλε και κατούρησε όλο τον κώλο μου. Μετά με έβαλε να κάθομαι κι αυτός να μπορεί να βλέπει την τρύπα μου και τότε εγώ άρχισα να χύνω τα κάτουρα του. Αυτός είχε ανάψει και άρχισε να την ξαναπαίζει. Όταν εγώ άδειασα τελείως από τα κάτουρα του, μου έβαλε δάχτυλο και έχυσε πάνω στο κωλομάγουλο μου.

Έτσι τελειώνει η ιστορία της πορνοταινίας μου…

(Copyright protected OW ref: 48569)