Ο Μιχάλης από τα παλιά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Χωρίς να το περιμένει ο φίλος μας συναντά κάποιον παλιό φίλο και αποφάσισαν μαζί να θυμηθούν τα παλιά…

Η ιστορία:

Είχε περάσει πολύ καιρός από τότε που είχα την τελευταία σχέση και πάλι όχι ολοκληρωμένη. Περνούσε ο καιρός και ήμουν πολύ μόνος. Μια μέρα στο φανάρι του Αλίμου δίπλα μου σταματάει ένα αμάξι. Γυρνάω το κεφάλι και ο άλλος οδηγός το ίδιο και βλέπω τον Μιχάλη ένα παλιό φίλο από τα παλιά. Με αυτόν είχα μια σχέση αλλά και πάλι όχι ολοκληρωμένη. Χαρήκαμε που συναντηθήκαμε πήγαμε για καφέ στο Καβούρι. Θυμηθήκαμε τα παλιά και με ρώτησε αν έχω τίποτα άλλο τώρα.

-    «Όχι, δεν έχω» του λέω.

Ξαφνικά μου πιάνει το χέρι και με φιλάει στο λαιμό.

-    «Μένω εδώ πιο κάτω. Θέλεις να πάμε στο σπίτι μου; Μένω μόνος μου».

Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει.

-    «Πάμε» του λέω.

Πραγματικά ήταν πολύ κοντά και δίπλα στη θάλασσα. Μπήκαμε μέσα, έφερε ποτά να πιούμε κι εκεί που μιλάγαμε, έσκυψε και με φίλησε στο στόμα. Μου είπε ότι με θυμότανε κι εμένα αλλά και τις ώρες που ζήσαμε μαζί. Τον ρώτησα αν είχε άλλη σχέση.

-    «Όχι. Εσύ;» μου είπε.

-    «Όχι» του είπα.

Τότε με έριξε στο καναπέ και άρχισε να με φιλάει στο στόμα.

-    «Αγάπη μου! Καύλα μου!»

Άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα μέχρι που έμεινα ολόγυμνος. Έβγαλε κι αυτός τα ρούχα του και έπεσε επάνω μου. Ένιωσα το κορμί του.

-    «Όχι εδώ…» του λέω. «Πάμε στο κρεβάτι».

Πήγαμε στο κρεβάτι έπεσε επάνω μου και άρχισε να με γλείφει. Κάναμε 69. Εγώ του έγλειφα την τεράστια καυλωμένη πούτσα του κι αυτός μου έγλειφε την κωλοτρυπίδα μου βάζοντας και κωλοδάχτυλο. Τρελάθηκα από την καύλα!

-    «Σου αρέσει καύλα μου;»

-    «Ναι γαμιά μου! Συνέχισε…» του έλεγα.

Τότε αυτός με γύρισε ανάσκελα και μου άνοιξε τα πόδια.

-    «Σε θέλω!» μου είπε.

-    «Κι εγώ!» του λέω.

Του πιάνω την πούτσα, την οδηγώ στην τρύπα μου και τότε αυτός με μια απότομη κίνηση μου την έχωσε όλη μέσα. Μου έφτασε μέχρι την παρθενιά μου. Εγώ του φώναξα.

-    «Μπήκε όλη μέσα μου! Όχι καύλα μου…»

-    «Έφτασα στην παρθενιά σου…»

-    «Πάρ’ την! Δικιά σου είναι!»

Και τότε με δύναμη μπήκε όλη μέσα μου. Ένιωσα τα αρχίδια στα κωλομέρια μου και πονούσα πολύ.

-    «Μην κουνιέσαι…» του λέω. «Θέλω να αισθανθώ την πούτσα σου μέσα μου…»

Άρχισε να μπαινοβγαίνει σιγά - σιγά και μου έλεγε:

-    «Σε γαμάω καύλα μου! Σου ξεσκίζω την κωλάρα!»

-    «Γάμα με! Σκίσε με γαμιά μου!» του έλεγα.

Άρχισε να μπαινοβγαίνει με δύναμη μέσα. Το πύρινο κοντάρι του, όποτε έμπαινε μέσα, με ξέσκιζε στα δυο. Αυτός όμως δεν καταλάβαινε τίποτα.. με γαμούσε συνέχεια. Μετά με γύρισε στα τέσσερα και μου έχωσε ξανά την ψωλή του μέσα μου. Άρχισε να με γαμάει χτυπώντας μου παράλληλα τα κωλομέρια μου. Με γαμούσε ασταμάτητα. Ο πόνος ήτανε λιγότερος τώρα αλλά η καύλα ήταν μεγάλη. Κάποια στιγμή έχυσε στον κώλο μου μέσα. Όταν έχυνε του είπα:

-    «Άστον μέσα μου…»

-    «Σου άρεσε;» με ρώτησε.

-    «Πάρα πολύ!»

Ένιωθα τον πούτσο του ακόμα μέσα μου, έστω και πεσμένο.

-    «Σου πήρα και την παρθενιά σου αγάπη μου…» μου είπε.

-    «Δεν πειράζει, χαλάλι σου. Άλλωστε από τώρα εμείς οι δυο θα βλεπόμαστε πιο συχνά…» του λέω. «Έχουμε μια ερωτική σχέση. Έτσι δεν είναι;»

-    «Ναι αγάπη μου…»

Άρχισε ο πούτσος του να καυλώνει μέσα μου πάλι. Εγώ άρχισα να του παίρνω πίπα. Όταν καύλωσε, έκατσα στον πούτσο του και καθώς έμπαινε σιγά - σιγά μέσα μου, φώναζα:

-    «Μπαίνει μέσα μου καύλα μου!»

Όταν μπήκε όλος μέσα μου, άρχισα να ανεβοκατεβαίνω σιγά - σιγά. Ο πούτσος με έσκιζε στα δυο αλλά μου άρεσε. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω με δύναμη και γρήγορα… Όταν πήγε να χύσει, τον έβαλα στο στόμα μου και κατάπια όλο το χύσι του. Αυτός βογκούσε από ηδονή. Μείναμε στο σπίτι του τέσσερις μέρες. Επί τέσσερις μέρες και τέσσερις νύχτες με γαμούσε συνέχεια. Πραγματικά ένιωσα τον έρωτα και το γαμήσι αυτές τις ημέρες και τώρα συναντιόμαστε και με ξεσκίζει ακόμα…

(Copyright protected OW ref: 48397)