Η πρώτη μου επαφή με άντρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο φίλοι καυλώνουν βλέποντας τσόντα όταν ξαφνικά ο ένας από τους δύο ανακαλύπτει ότι το έλκει ο άλλος ερωτικά…

Η ιστορία:

Με τον Γιώργο είμαστε κολλητοί φίλοι από μικρά παιδιά. Μεγαλώνοντας μπήκαμε στο τρυπάκι, όπως όλα τα παιδιά στην εφηβεία, να αρχίσουμε να βλέπουμε τσόντες, ο καθένας χωριστά σπίτι του, να τις ανταλλάσουμε και να τις σχολιάζουμε. Και οι δύο καυλώναμε με τους πορνοστάρ με τα ωραία σώματα και τα τεράστια εργαλεία που βλέπαμε στις τσόντες, βάζαμε δαχτυλάκι στο μπάνιο και το συζητούσαμε τα απογεύματα που βρισκόμασταν για καφέ.

Το Σάββατο που ερχόταν οι γονείς του Γιώργου θα έφευγαν για το χωριό και θα έπαιρναν μαζί τους την μικρή του αδελφή. Το σπίτι ελεύθερο! Την επομένη το πρωί χτυπάει το τηλέφωνό μου και με καλεί ο Γιώργος για καφέ σπίτι του. Σε πέντε λεπτά είχα φτάσει. Καθώς φτιάχναμε καφέ, μου λέει:

-    «Μαλάκα, είδα μια τσόντα χτες το βράδυ, όλα τα λεφτά! Έχυσα τρελά!»

-    «Για βάλε ρε μαλάκα να δούμε…» του λέω.

Σε λίγη ώρα έχει αρχίσει η τσόντα να παίζει. Είχαμε καυλώσει και οι δύο τρελά και μια στιγμή του λέω:

-    «Μαλάκα, εγώ θα τον παίξω».

Αμέσως κατεβάζω την βερμούδα μου αρχίζω να βαράω μια δυνατή μαλακία. Δεν πέρασε ένα λεπτό και γδύνεται και ο Γιώργος βιαστικά για να τον παίξει. Δεν είχαμε μαλακιστεί ποτέ ξανά μαζί στο παρελθόν. Τα μάτια μου καρφώθηκαν στο πούτσο του Γιώργου. Το καυλί του ήταν θεόχοντρο!

-    «Μαλάκα, τι πούτσα είναι αυτή;» του λέω.

-    «Τι έχει;» με ρωτάει.

-    «Είναι πολύ χοντρή. Να την πιάσω λίγο;»

-    «Ναι, έλα» μου απαντάει.

Η πούτσα του δεν χώραγε στην χούφτα μου! Του την ανεβοκατέβαζα αργά - αργά. Ένα ρίγος διαπερνούσε το κορμί μου, το ίδιο και του Γιώργου.

-    «Μαλάκα, είναι τέλεια αίσθηση να στον παίζει ξένο χέρι!»

Είχα καυλώσει απίστευτα!

-    «Θες να σε κάνω να χύσεις;» τον ρωτάω.

-    «Ναι, συνέχισε….»

-    «Είναι πολύ χοντρή. Χωράει άραγε στο στόμα μου;»

Δεν προλαβαίνω να τελειώσω τη φράση μου, με πιάνει απ’ τα μαλλιά, μου ρίχνει μια σφαλιάρα στο μάγουλο και μου καρφώνει το στόμα στον πούτσο του και μου παίζει το κεφάλι πάνω - κάτω πιπώνοντάς με.

-    «Αυτό δεν ήθελες παλιοπουτάνα;» μου λέει και μου σφαλιαρίζει με το άλλο χέρι τα κωλομέρια μη δείχνοντας κανένα έλεος.

Κάποιες στιγμές σταματούσε και μ’ έβαζε να του γλείφω τα ξυρισμένα αρχίδια του. Ήταν τέλεια η αίσθηση! Σε λίγο με βάζει να γονατίσω και με χύνει στη μάπα. Τα χύσια του πλημμύρισαν το πρόσωπό μου. Στο καπάκι έχυσα κι εγώ με το χέρι μου. Ήταν πολύ ωραία η πρώτη μου επαφή με άντρα.. αφού θυμάμαι ακόμα όλες τις στιγμές σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ξάπλωσε στον καναπέ και με πήρε αγκαλιά.

-    «Το είχα ανάγκη» μου αποκρίθηκε.

-    «Δεν περίμενα ο κολλητός μου να την έχει τόσο μεγάλη» του λέω εγώ.

Χαμογέλασε. Η πούτσα του είχε κρεμάσει σαν προβοσκίδα. Δεν μπορούσα να βγάλω τα μάτια μου από πάνω της. Ο Γιώργος, ο ως τότε παιδικός μου φίλος είχε γίνει πλέον ο επιβήτοράς μου! Όχι, φυσικά και δεν τελειώσαμε εκεί…  συνεχίζεται το ευχάριστο μαρτύριο μου με τον πουτσαρά φίλο μου…

(Copyright protected OW ref: 47905)