Η πρώτη μου φορά με άντρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο φίλοι χαζεύουν μια τσόντα κι έχουν καυλώσει πολύ. Έτσι, χωρίς να το καταλάβουν, άρχισαν να παίζουν μεταξύ τους μέχρι που μια παρθενιά έγινε παρελθόν…

Η ιστορία:

Θα σας διηγηθώ την πρώτη μου φορά με άλλον άντρα. Πριν κάποια χρόνια, όταν ήμουν περίπου είκοσι χρονών, είχε έρθει σπίτι ο φίλος μου ο Κώστας και χαζεύαμε. Κάποια στιγμή αποφασίσαμε να βάλουμε να δούμε μια τσόντα. Ενώ βλέπαμε την τσόντα και είχαμε και οι δυο καυλώσει, ο Κώστας μου λέει:

-    «Δεν μπορώ άλλο, πάω να τον παίξω στην τουαλέτα».

-    «Παίξ’ τον εδώ μωρέ. Τι ντρέπεσαι; Να βλέπεις και τα γαμήσια» του απαντάω.

Τότε κατεβάζει την βερμούδα που φορούσε και το σλιπ (από τη μέση και πάνω ήταν γυμνός) και αποκαλύπτει ένα αρκετά μακρύ αλλά κυρίως χοντρό καυλί με μεγάλο πουτσοκέφαλο. Κάθεται στον καναπέ και αρχίζει να τον παίζει με δύναμη βογκώντας. Ομολογώ ότι πρώτη φορά έβλεπα άντρα να τον παίζει και είχα ερεθιστεί αρκετά, ειδικά στη θέα του καυλιού του αλλά και του καλογυμνασμένου σώματος του. Κάποια στιγμή σηκώνεται όρθιος και φωνάζει:

-    «Χύνω, χύνω!!!»

Αρχίζει να εκτοξεύει στο πάτωμα τεράστια ποσότητα πηχτού σπέρματος. Αφού τελείωσε, ξάπλωσε πίσω και χαλάρωσε. Εμένα το καυλί μου ήταν έτοιμο να εκραγεί, και βγάζοντας το έξω άρχισα κι εγώ να το παίζω και δεν άργησα κι εγώ να χύσω με δύναμη βογκώντας. Μείναμε για αρκετή ώρα στον καναπέ γυμνοί χαλαρώνοντας και ενώ η τσόντα συνεχιζόταν. Κάποια στιγμή ο Κώστας ξανακαύλωσε και δεν άντεξα και έπιασα το καυλί του και άρχισα να το παίζω. Εκείνος αρχικά ξαφνιάστηκε αλλά μετά έδειξε να το απολαμβάνει. Τότε γονάτισα μπροστά στον καναπέ και τον πήρα στο στόμα μου. Ήταν η πρώτη φορά που ρούφαγα καυλί και με τρέλαινε. Του έγλειφα τα αρχίδια, το ρούφαγα όλο μέσα στο στόμα μου, του έγλειφα το κεφάλι. Εκείνος βογκούσε από καύλα και μου έλεγε:

-    «Έτσι… ρούφα το όλο αγόρι μου! Μην σταματάς…»

Ρουφούσα με πάθος και ένιωθα το καυλί του έτοιμο να χύσει. Εκείνος βογκούσε και κάποια στιγμή μου βουτάει το κεφάλι, σηκώνεται όρθιος και αρχίζει κυριολεκτικά να μου γαμάει το στόμα με δύναμη. Εγώ είχα υποταχτεί τελείως. Μου έριχνε πουτσοσκάμπιλα, μου έχωνε το καυλί του βαθιά μέχρι το λαρύγγι μου πνίγοντάς με, αλλά όσο μου τα έκανε αυτά τόσο καύλωνα. Με έστησε στα τέσσερα και μου είπε:

-    «Ήρθε η ώρα και για το κωλαράκι σου».

Μου το έχωσε βίαια χωρίς λιπαντικό, χωρίς καν να το σαλιώσει. Πόνεσα στην αρχή αλλά όσο τον κάρφωνε τόσο μου άρεσε. Με γαμούσε με δύναμη κα ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε στα κωλομέρια μου, τα οποία μου χαστούκιζε και με τα χέρια του.

-    «Πού θες να σε χύσω;»

-    «Στο στόμα» του απαντάω.

Βγάζει το καυλί του από τον κώλο μου και βογκώντας μου το χώνει στο στόμα ουρλιάζοντας:

-    «Πάρ’ τα ρε καριόλη! Πάρ’ τα!»

Το στόμα μου και το λαρύγγι μου γέμισε από τα χύσια του. Τα κατάπια μέχρι τελευταίας σταγόνας. Περιττό να πω ότι από εκείνη την ημέρα και για μια πενταετία περίπου το καυλί του Κώστα έγινε το αγαπημένο μου παιχνίδι…

(Copyright protected OW ref: 47589)