Οικογενειακά γαμήσια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Πατέρας, θείος, αδερφός, ξάδερφος… όλοι μπλεγμένοι σ’ ένα ερωτικό παραλήρημα. Όποιος θέλει να πηδήξει, όλο και κάποιον θα βρει πρόθυμο.

Η ιστορία:

Εγώ είμαι ορφανός, είμαι δεκαοκτώ χρονών αλλά όταν έγιναν αυτά ήμουν μικρότερος. Την μάνα μου την έχασα πριν τα πέντε και τώρα ζω με τα δυο δίδυμα αδέρφια μου, τον Τομ και τον Νίκο που είναι είκοσι δυο και τον πατέρα μου τον Μιχάλη. Στο σπίτι μένει και ο αδελφός του μπαμπά μου, που  έχει τρία αγόρια, και τι αγόρια…! Ο Αλέξης είναι αστυνομικός είκοσι τεσσάρων χρονών, ο Πέτρος είναι δεκαεννιά και ο Φάνης δεκαοκτώ. Ο θείος μου είναι ο Αχιλλέας παντρεμένος με την θεία μου την Μαρία.

Πριν την άνοιξη ο Πέτρος μου είπε ότι πρέπει να μου μάθει κάποια πράγματα. Ο Πέτρος πάει κολυμβητήριο όπως και όλοι στην οικογένεια μας. Είναι ψηλός, γεροδεμένος, με μαύρα μαλλιά και με κοντό μούσι. Τελικά μια μέρα με πήγε στο δωμάτιο του να μιλήσουμε. Το θέμα ήταν οι γυναίκες και το σεξ. Μου έδειξε βίντεο στον υπολογιστή και μου μίλησε για όλα τα θέματα… τα προκαταρτικά, τα προφυλακτικά και γενικά για το σεξ. Μετά από δυο ώρες έφυγα.

Μόλις μπήκα στο δωμάτιο μου άνοιξα ένα περιοδικό που μου έδωσε. Εκεί ήταν η πρώτη μαλακία μου. Την επόμενη μέρα ξαναπήγα και μιλήσαμε πάλι για το ίδιο θέμα και μετά κατεβήκαμε για φαΐ. Εκεί η θεία μας ανακοίνωσε ότι πρέπει να πάει στην μάνα της στην Αμερική για τρεις μήνες. Σε μια εβδομάδα πετούσε. Ξέχασα να αναφέρω ότι το σπίτι μας είναι σε χωριό και είναι αγρόκτημα με ζώα και φυτά.

Τελικά η θεία μου έφυγε για Αμερική. Κατά τις δέκα ανέβηκα να κοιμηθώ αλλά είδα μια καινούργια τσόντα. Η ώρα είχε περάσει κι εγώ διψούσα και πεινούσα μετά την μαλακία. Ξέχασα να σας πω ότι στο σπίτι όλα τα δωμάτια τα κλειδώναμε γιατί δεν ξέραμε ποιος μπαίνει στο σπίτι. Όταν κατέβαινα τη σκάλα για την κουζίνα άκουσα κάτι από το δωμάτιο της θείας μου. Ήταν μισάνοιχτη η πόρτα και κοίταξα μέσα. Είδα τον θείο μου και τον πατέρα μου να κάνουν σεξ. Τότε μου ξανασηκώθηκε όπως καμιά φορά. Κατέβηκα κάτω τρέχοντας. Κλείστηκα στο δωμάτιο μου αλλά δεν κοιμήθηκα καθόλου. Όσο σκεφτόμουν την εικόνα καύλωνα τρελά. Τελικά κατέβηκα για φαγητό και μετά πήγα σχολείο.

Όταν γύρισα μίλησα με τον Πέτρο για τους ομοφυλόφιλους. Δεν του είπα τίποτα για το ότι έγινε. Ο Πέτρος ήταν ο μοναδικός που τα πήγαινα καλά. Δεν μιλούσα με κανέναν άλλον για προσωπικά μου θέματα για χρόνια. Το βράδυ με φώναξε ο μπαμπάς στο δωμάτιο του για να τον βοηθήσω να διαλέξει ρούχα. Τότε βρήκα ευκαιρία και του είπα τι είδα και ότι μου άρεσε. Τότε κλείδωσε την πόρτα και κατέβασε το παντελόνι του.

-    «Σκύψε. Τώρα άνοιξε το στόμα σου. Παρ’ την μέσα Θάνο!»

-    «Μμμμμμμμ… Αχ, αχ, αχ… Τι τέλεια πούτσα που έχεις μπαμπά!»

-    «Είδες καύλα μου;»

Του έπαιρνα πίπα για κανένα εικοσάλεπτο. Δεν ήταν μεγάλη, ούτε πολύ χοντρή, αλλά για πρώτη φορά, καλή ήταν.

-    «Χύνω! Χύνω! Ααααααααα!!!»

Σκούπισε τα χύσια του σε μια πετσέτα και ντύθηκε.

-    «Όποτε έχεις καύλες πέρνα από το δωμάτιο μου…» είπε και με φίλησε στο στόμα.

Με άφησε μέσα και έφυγε. Εγώ όμως ήθελα να γευτώ τα χύσια του. Ήταν τέλεια! Πηχτά και γευστικά. Όταν ήρθε με βρήκε να τον περιμένω στο κρεβάτι του.

-    «Τι έγινε μικρέ; Ακόμα δεν κοιμήθηκες;»

-    «Όχι, έγλειφα τα χύσια σου από την πετσέτα. Θέλω να με γαμήσεις. Θέλω να με ξεπαρθενιάσεις άγρια».

-    «Εντάξει μωρό μου».

Με αρπάζει και με κολλάει στον τοίχο. Άρχισε να με γλείφει παντού. Μου έπιασε τον πούτσο μου και μου λέει:

-    «Έτοιμος;»

-    «Πάντα για εσένα!»

-    «Έτσι σε θέλω!»

Ξεκούμπωσε το πουκάμισο του και έβγαλε την δικιά μου μπλούζα. Με πέταξε στο κρεβάτι, μου κατέβασε το παντελόνι και μου πήρε πίπα.

-    «Μικρέ, τι καύλες έχεις;»

-    «Πολλές! Εσύ φταις που είσαι τόσο μανάρι».

Με πιάνει, με γυρνάει και μου την χώνει.

-    «Ααααααααα! Αχ, πονάω!»

-    «Σκάσε μην ακούσει κανείς!»

Μπρός - πίσω για μια ώρα πήγαινε. Ήταν τόσο τέλεια.

-    «Πού θες να χύσω;»

-    «Στο στόμα βέβαια!»

Πήγα να πνιγώ με τόση πίεση που με έχυσε. Όλα τα έφαγα. Μετά μου πήρε μια πίπα και έχυσα και τα ήπιαμε μαζί. Πήγα στο δωμάτιο μου και κοιμήθηκα. Την επόμενη μέρα ήμουν χαρούμενος. Με είχε γαμήσει ο πατέρας μου. Τι τέλεια που ήταν! Με είδε ο Πέτρος και με λέει να ανεβώ στο δωμάτιο του γιατί κάτι με ήθελε. Πήγα και μου είπε:

-    «Εχθές σας άκουσα…»

-    «Τι άκουσες;»

-    «Που σε γαμούσε ο πατέρας σου».

-    «Λάθος κάνεις. Δεν είδα καθόλου τον πατέρα μου εχθές».

-    «Σε είδα να σε ξεσκίζει ο πατέρας σου και μου άρεσε. Κι εγώ πηδιόμουν παλιά».

-    «Γιατί, τώρα δεν πηδιέσαι;»

-    «Όχι».

-    «Γιατί;»

-    «Επειδή τώρα τα έχει με άλλη και δεν θέλει να με γαμάει πια».

-    «Ποιος είναι;»

-    «Είναι ο… ο Αλέξης».

-    «Ποιος; Ο Αλέξης;  Πλάκα κάνεις! Αυτός; Δεν το περίμενα αυτό…!»

-    «Τώρα που ξέρεις την αλήθεια, θες να κάνουμε σεξ;»

Τότε πήγα και κλείδωσα την πόρτα. Πήγα και έκατσα στην καρέκλα του μπροστά και άρχισα να του παίρνω πίπα. Δεν σταματούσα καθόλου. Ακόμα και όταν έχυσε του την καθάρισα ακόμα και συνέχισα μέχρι να του σηκωθεί ξανά.

-    «Περίμενε…»

-    «Γιατί; Δεν σου αρέσει;»

-    «Όχι, περίμενε. Αυτό θα μας αρέσει πιο πολύ».

Πιάνει δυο προφυλακτικά δίπλα από το κομοδίνο του και μου δίνει το ένα. Βάζει αυτός πρώτα και με στήνει στα τέσσερα και άρχισε το ξέσκισμα. Με ξέσκιζε τριάντα με σαράντα λεπτά. Ήταν τέλεια! Τόση ηδονή! Ειδικά όταν έβγαλε το προφυλακτικό και έχυσε μέσα στον κώλο μου. Εγώ από την καύλα έχυσα πριν ακόμα με ακουμπήσει. Πασάλειψα όλο το σεντόνι και το γλείφαμε για ώρα. Τον φίλησα και πήγα στο δωμάτιο να κοιμηθώ γιατί ήμουν κουρασμένος. Η επόμενη ημέρα κύλησε τέλεια χωρίς κανένα άλλο ξέσκισμα. Όταν πλέον νύχτωσε, πήγα να κοιμηθώ. Μετά από λίγο πήγαν όλοι με τη σειρά για να κοιμηθούν. Εκεί που κοιμόμουν ήρθε και με έπιασε ένα χέρι και ξύπνησα.

-    «Μην μιλάς.. έλα στο δωμάτιο μου».

Ήταν ο μπαμπάς. Με πήγε στο δωμάτιο.

-    «Έχω πολλές καύλες και γι’ αυτό θέλω να σε ξεσκίσω!»

-    «Ότι θες μπαμπά».

-    «Όχι όμως όπως πριν…»

-    «Δηλαδή;»

Τότε ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο θείος μου.

-    «Ετοιμάσου για τρελά γαμήσια μωρό μου».

Με έπιασαν και οι δυο και με φιλούσαν και έγλειφαν εναλλάξ την πούτσα μου. Έβγαλαν προφυλακτικά και μου φόρεσαν ένα. Τότε στήθηκε ο μπαμπάς, του την έχωσα γρήγορα και πόνεσε.

-    «Πιο σιγά ρε γαμιά».

-    «Συγγνώμη…»

-    «Ρε το κρεβάτι τρίζει! Γιατί δεν πάμε στο δικό μου που δεν τρίζει;» είπε ο θείος.

-    «Πάμε αλλά γρήγορα γιατί θέλω να με γαμήσετε και οι δυο».

Σηκωνόμαστε και πάμε. Ο θείος από την βιασύνη του άφησε ανοιχτή την πόρτα του δωματίου. Άρχισα να γαμάω τον πατέρα και ο θείος έπαιρνε πίπα από τον μπαμπά. Για περίπου δέκα λεπτά γινόταν αυτό. Ο μπαμπάς ξαπλώνει και κάθομαι πάνω στην πούτσα του. Έσκυψα προς τα μπροστά και τον φιλούσα ενώ με γαμούσε. Τότε έρχεται από πάνω ο θείος μου και μου την χώνει κι αυτός. Έτσι τελειώσανε και οι δυο επάνω μου κι εγώ επάνω στον μπαμπά, όπου γλείψαμε όλα τα χύσια και κοιμηθήκαμε μαζί.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 47415)