Ο τελευταίος του εραστής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Γιώργο είμαι 34 ετών, παντρεμένος σχεδόν 2 χρόνια και ο λόγος που αποφάσισα να σου γράψω δεν έχει σχέση με τη γυναίκα μου η με κάποια ερωτική εμπειρία με γυναίκα αλλά θέλω να μιλήσω για κάποια άλλη "πλευρά μου".

Έχω κάποιες εμπειρίες με άντρες (όχι πάρα πολλές) αλλά σχεδόν όλες ήταν ξεχωριστές για μένα και πολύ όμορφες. Σε όλες είχα παθητικό ρόλο και μόνο αυτός ο ρόλος με ενδιέφερε όταν βρίσκομαι με κάποιο άντρα. Δεν μπορώ να πω πως είμαι γκέι, δεν είμαι θηλυπρεπής, αλλά από την πρώτη φορά που το έκανα με άντρα (ήμουν μικρός τότε μόλις 16) κατάλαβα ότι εκτός από το να πηδάω γυναίκες μου αρέσει πολύ και να πηδιέμαι.

Βέβαια τώρα έχω 2, 5-3 χρόνια να πάω με άντρα (λόγο γάμου) και μπορώ να πω πως μου έχει λείψει. Σε αυτή την ιστορία δεν θα πω για την πρώτη μου φορά (ίσως άλλη φορά) αλλά για την τελευταία μου. Ο λόγος είναι γιατί ήταν και η καλύτερη μου εμπειρία με άντρα, κράτησε σχεδόν 2 χρόνια, και μαζί του πέρασα πάρα πολύ όμορφα κάνοντας πράγματα καινούργια για μένα.
Τον εραστή μου τον έλεγαν και αυτόν Γιώργο ήταν 44 τότε που τον γνώρισα, μικροβιολόγος και χωρισμένος. Τον γνώρισα στο ιατρείο του για εξετάσεις και υπήρξε αμέσως μια αμοιβαία συμπάθεια η οποία κατέληξε και σε παρέα εκτός ιατρείου. Κάναμε παρέα σχεδόν 2 μήνες πριν την πρώτη μας φορά που βρεθήκαμε να κάνουμε έρωτα.

Η πρώτη φορά μας έγινε μετά από αρκετή ποσότητα αλκοόλ σπίτι του και ενώ βλέπαμε ένα σίριαλ στο ΣΤΑΡ με γκέι. Αρχίσαμε να λέμε διάφορα πρόστυχα πειράζοντας ο ένας τον άλλον μέχρι που με ρώτησε αν είχα κάνει πίπα σε άντρα (αυτό βλέπαμε εκείνη τη στιγμή) και εκεί του είπα ότι είχα πάει με άντρες παλιότερα.

Μου είπε να πλησιάσω και άρχισε να με αγκαλιάζει να με χαϊδεύει και να με φιλάει. Του έκανα πίπα στον καναπέ και αφού έφερε κρέμα από το μπάνιο (δεν μπορούσε να μπει μέσα μου γιατί είχα αρκετό καιρό να το κάνω και πόναγα) με πήρε εκεί. ήταν φανταστικό το πήδημα και γενικότερα η όλη βραδιά. από εκείνη τη μέρα και για κανα μήνα βρισκόμασταν πολύ συχνά και κάναμε αυτό που μας άρεσε.

κάποια μέρα μου ζήτησε να πάω από το ιατρείο του και εκεί μου είπε να κάνουμε εξετάσεις για aids και αν είμαστε οκ να κάνουμε έρωτα χωρίς προφυλάξεις για περισσότερη απόλαυση. αφού διασφαλίσαμε και αυτό αρχίσαμε να χαιρόμαστε τον έρωτα άνετα. Τελείωνε μέσα μου και στο πρόσωπο μου (όχι στο στόμα δεν ήθελε χωρίς τότε να ξέρω γιατί).

Ώσπου ένα βράδυ ενώ πήγα σπίτι του μου είπε πως θα ήθελε να κάνω κάτι γι αυτόν. Μου είπε να πάω στο δωμάτιο είχε κάτι για μένα και αν ήθελα να το κάνω απλώς να ετοιμαζόμουν. Και εκεί βρήκα ένα ζευγάρι πολύ σέξι κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα με κόκκινες ζαρτιέρες, ένα μαύρο φόρεμα μακρύ με σκίσιμο στο πλάι, μαύρες γόβες και ένα κόκκινο κραγιόν. Με ήθελε γυναίκα. μόλις τα είδα καύλωσα και χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισα να γδύνομαι και να ντύνομαι έτσι όπως με ήθελε ο εραστής μου.

μόλις ετοιμάσθηκα πήγα στο σαλόνι για να με δει, αλλά το μόνο που μου είπε τελείως ατάραχος ήταν να πάω και να φτιάξω καφέ. Μου άρεσε το παιχνίδι του και πήγα. Έφερα τους καφέδες κάθισα δίπλα του σταυροπόδι, με πήρε απλά αγκαλιά και συνέχισε να βλέπει τηλεόραση. Και σε λίγο με ρώτησε "Γωγω πως τα πέρασες σήμερα?

"ήμουν καυλωμένος με αυτά που φόραγα και μόλις με είπε με γυναικείο όνομα κόντεψα να χύσω. άρχισα να του λέω πως πέρασα και με σταμάτησε φιλώντας με στα χείλια. Έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα μου και όπως με φίλαγε πέρασε το χέρι του μέσα από το φόρεμα και άρχισε να με χαϊδεύει. Έπιασα το πούτσο του και ήταν έτοιμος να εκραγεί. Σηκωθήκαμε πήγαμε στο δωμάτιο με έβαλε να ξαπλώσω, γδύθηκε τελείως και μου έφερε το πούτσο του στο στόμα μου. Όσο κραγιόν είχε μείνει στα χείλια μου το άφησα στο πούτσο του που ήταν τόσο πολύ καυλωμένος.

Μου έπιασε το κεφάλι και άρχισε να γαμάει το στόμα μου. όχι για πολύ γιατί με έχυσε. Έχυνε για πρώτη φορά στο στόμα μου χωρίς να το περιμένω και όπως είχε το πούτσο του μέσα ακόμα άρχισα να τα καταπίνω. Συνέχισα αφού τα ήπια όλα να τον γλύφω έχοντας πια ηρεμήσει λίγο.
Ξάπλωσε δίπλα μου και μου μίλαγε λέγοντας με συνέχεια "Γωγω" βάζοντας με για τα καλά στο νέο μου ρόλο. Σε λίγο άρχισε να ανασηκώνει ελαφρά το φουστάνι μου και να με χαϊδεύει πάλι. Του χάιδευα το πούτσο που άρχισε πάλι να μεγαλώνει και έκατσα στα 4 για να τον πάρω πάλι στο στόμα μου. Μου σήκωσε το φόρεμα έβαλε το κιλοτάκι στο πλάι και άρχισε να παίζει με το κώλο μου. Μου έβαζε δάκτυλο το έτριβε μετά και δεύτερο δάκτυλο, με άνοιγε, αλλά και εγώ του την είχα κάνει κάγκελο.

ήθελα και εγώ να χύσω τόση ώρα καυλωμένος τα αρχίδια μου άρχισαν να πονάνε. Σηκώθηκε και όπως με είχε έτσι στα 4 μπήκε μέσα μου. σχεδόν αμέσως μπήκε όλος και άρχισε να με γαμάει πολύ δυνατά ενώ συνέχεια μου έλεγε σε γαμάω Γωγω μου σε ξεσκίζω πουτάνα μου.

Έχυνα μέσα στο κιλοτακι από την καύλα και το γαμήσι και αυτός συνέχιζε να με γαμάει δυνατά. Με γύρισε σε λίγο ανάσκελα μου σήκωσε τα πόδια ψηλά αφού μου έβγαλε το κιλοτακι και ξαναμπήκε μέσα μου.

όπως με γάμαγε μου το έφερε στο στόμα μου και μου είπε "γλείψε τα χισια σου Γωγω μου" πράγμα που έκανα αμέσως. Τα έγλειφα από το κιλοτακι ενώ σε λίγο με μπούκωσε με αυτό και συνέχισε να γαμάει το κώλο μου.
κάποια στιγμή σταμάτησε μου είπε να βγάλω το φόρεμα και έμεινα μόνο με το σουτιέν τις ζαρτιέρες και τις γόβες. Με έστησε πάλι στα 4 και συνέχισε το γαμήσι με ένταση ενώ το νέο μου όνομα ήταν συνέχεια στο στόμα του.
ήμουν η Γωγω του η γυναίκα του. συνέχισε το πήδημα για λίγο ακόμα μέχρι που γέμισε το κώλο μου με τα υγρά του. ήταν τόση η καύλα μου που εκτός από το πούτσο μου που είχε πάλι καυλώσει έσφιγγα το κώλο μου για να μην βγει από μέσα μου και να μην πάει χαμένη καμία σταγόνα.

άρχισε να παίζει το πούτσο μου (μουνάκι μου το έλεγε από τότε) χωρίς να βγαίνει από μέσα μου. Σε λίγο έχυσα στο χέρι του και μου τα άλειψε πάνω στο κώλο μου και την πλάτη μου. αφού ηρεμήσαμε σηκωθήκαμε και μου έδωσε να φορέσω μια σατέν γυναικεία ρόμπα, που μου είχε πάρει, και πήγαμε στο σαλόνι σαν κάποιο κανονικό ζευγάρι.

Μου άρεσε που ήμουν η "γυναίκα" του σπιτιού και προσπαθούσα να μπω για τα καλά σε αυτό το ρόλο. Άνοιγα λίγο τη ρόμπα για να φαίνονται τα πόδια μου μέσα από τις ζαρτιέρες, και προσπαθούσα να τον ανάψω πάλι. Σηκώθηκα πήγα μπροστά του έσκυψα δήθεν τυχαία και ανασήκωσα τη ρόμπα ψηλά. Μου άνοιξε λίγο τα πόδια και έχοντας το κώλο μου μπροστά στο πρόσωπο του έσκυψε και άρχισε να μου τον γλείφει. είχα καυλώσει με το κώλο τουρλωμένο και ήμουν έτοιμη πάλι σαν καλή γυναικούλα να πηδηχτώ από τον άντρα μου. Και με ξαναπήρε για δεύτερη φορά σε λίγη ώρα. είχε τόση ένταση που το μόνο που έλεγε συνέχεια ήταν ότι ήμουν η πουτάνα του η σκύλα του η τσούλα του η γυναίκα του.

Με γάμαγε πολύ άγρια έχοντας ξεφύγει και οι 2 για πρώτη φορά τόσο πολύ. ήθελα να χύσω δεν άντεχα άλλο. Του το είπα και μου είπε να χύσω πάνω στο πούτσο του. Με σήκωσε και έτσι όρθιοι και οι 2 έχυσα πάνω στο πούτσο του. Με έσπρωξε από τους ώμους να κάτσω και έχωσε το πούτσο του με όλα τα υγρά μου πάνω του στο στόμα μου. άρχισα να τον τσιμπουκώνω γλείφοντας τα υγρά μου και σχεδόν αμέσως άδειασε και τα δικά του. Τα ήπια όλα μαζί μέσα σε μια ένταση πρωτόγνωρη.

Εκείνο το βράδυ ήταν το πρώτο που κοιμήθηκα σπίτι του. Κοιμηθήκαμε σαν ζευγάρι και το πρωί ξυπνήσαμε κάνοντας πάλι έρωτα σαν ζευγάρι. από τότε όποτε πήγαινα σπίτι του πρώτα ντυνόμουν με τα καινούργια μου ρούχα (πήραμε αρκετά εσώρουχα και ρούχα από τότε) και μετά καθόμασταν είτε για να φάμε να πιούμε καφέ η ποτό, να δούμε τηλεόραση. Τις περισσότερες φορές κάναμε στο τέλος έρωτα αλλά υπήρχαν και μέρες που απλά καθόμασταν σαν ζευγάρι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")