Εκπαίδευση για μια πουτάνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας πιτσιρικάς μπαίνει από μικρός στο επάγγελμα της πορνείας και άπειρος καθώς είναι θα προσπαθήσουν να τον εκπαιδεύσουν…

Η ιστορία:

Λοιπόν η ιστορία μου ξεκινάει στην δεκαετία του ‘80 όπου εγώ τότε ήμουν αρκετά μικρός. Έπειτα από αρκετά κρούσματα, ο πατέρας μου με είχε διώξει από το σπίτι κι εγώ έφυγα με την βοήθεια μιας γνωστής, στην Αθήνα. Προσπάθησα να βγάλω χρήματα πουλώντας το κορμί μου σε άντρες (εξού και ο λόγος που με έδιωξε ο πατέρας μου) όμως ποτέ δεν κατάφερνα να ολοκληρώσω τον πελάτη. Έπαιρναν τα λεφτά τους, μερικές φορές και τα δικά μου, και έφευγαν. Έτσι μια κοπέλα του κύκλου μου, μου είπε πως υπάρχει ένα μέρος που θα με έπαιρναν λόγω ηλικίας και έτσι θα ήμουν κι εγώ καλύτερα δίχως να με χτυπάνε και να με ληστεύουν.

Ένα πρωί πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να πάω να με δουν και πως μαζί με την εργασία έδιναν και χώρο διαμονής. Μου μιλούσε μια κοπέλα με σπαστά ελληνικά και δυσκολευόμουν να καταλάβω τι λέει. Το απογευματάκι πέρασα από το μπουρδέλο και μίλησα με την γυναίκα που της ανήκε. Της είχε φανεί περίεργο που το σώμα μου ήταν αρκετά θηλυκό και πως μπορούσα και χόρευα πολύ ωραία. Αφού έπιασα δουλειά η ιδιοκτήτρια μου είπε πως καλύτερα ήταν να με δοκιμάσει. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε. Μια μέρα ήρθε μέσα ένας άντρας γύρω στα εξήντα, που προσπαθούσε να με γαμήσει αλλά εγώ πονούσα δίχως να του δίνω κάποια ευχαρίστηση. Έτσι, αφού έγινε αυτό μια δυο φορές, η ιδιοκτήτρια εκνευρισμένη μου είπε πως θα έρθει ο Κώστας να με εκπαιδεύσει.

Το επόμενο βράδυ ντύθηκα, καθαρίστηκα στην περιοχή όπου μπορούσα να ευχαριστήσω τους άντρες και έκατσα και περίμενα λίγη ώρα. Μετά μπήκε μέσα ο Κώστας.. ένα μανάρι γύρω στα 40 με 45, αξύριστος γύρω στις δυο εβδομάδες και κρατούσε μια βαλίτσα. Ήταν πολύ πιο ψηλός από εμένα και μυώδης αλλά με κοιλίτσα.

-    «Βγάλε τα ρούχα σου!» μου είπε και έκλεισε την πόρτα.

Εγώ δίχως να φοράω πολλά ρούχα έβγαλα το βρακάκι μου και την μπλούζα μου και έμεινα γυμνός στηριζόμενος στα γόνατα μου πάνω στο κρεβάτι. Με πλησίασε, βάρεσε τα αρχίδια μου και με ρώτησε:

-    «Γαμιέσαι ρε;»

Εγώ δεν απάντησα, απλώς κούνησα το κεφάλι μου καταφατικά.

-    «Όταν σου μιλάω θα απαντάς!» ούρλιαξε μέσα στην φάτσα μου.

-    «Ναι, γαμιέμαι!» είπα εγώ.

-    «Δείξε μου την τρύπα σου!» απαίτησε.

Εγώ στηρίχτηκα στο ξύλινο στήριγμα του κρεβατιού και του έδειξα τον κώλο μου πιο θηλυκά και με πιο πρόστυχο τρόπο, μπας και τον καλοπιάσω. Αυτός με χούφτωσε με τις τεράστιες χερούκλες του και πήγε τον αντίχειρα του στην σούφρα μου.

-    «Τουλάχιστον είσαι ξυρισμένος!» είπε με μια ειρωνεία. «Σήκω και φέρε μου την τσάντα μου!» διέταξε.

Εγώ σηκώθηκα αλλά δεν σταμάτησα να τονίζω τον ποπό μου ώστε να δει ότι μπορώ να τον καυλώσω. Άφησα την τσάντα του στο κρεβάτι ακριβώς δίπλα του και ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι.

-    «Από εδώ και στο εξής εγώ θα είμαι ο νταβατζής σου κι εσύ θα παίρνεις το 20% από τα κέρδη σου. Όμως αν τα κέρδη σου είναι μηδαμινά θα τα παίρνουμε όλα εμείς!» είπε και περίμενε λίγη ώρα. «Κατάλαβες;» με ρώτησε με άγριο τρόπο.

Εγώ κούνησα το κεφάλι δείχνοντας πως καταλαβαίνω. Τότε αυτός τα πήρε που δεν απάντησα με λόγια και άρχισε να με βαράει. Πέταξε την πούτσα του έξω και μου την έχωσε στο στόμα. Έσπρωχνε το κεφάλι μου προς τα μέσα και μετά γύρισε ώστε να βλέπει τον κώλο μου. Πήρε από την τσάντα του μια λαστιχένια πούτσα και μου την έχωσε στον κώλο. Μετά έφτυσε πάνω στην τρύπα μου και προσπαθώντας να κρατήσει την λαστιχένια μέσα στον κώλο μου έχωσε και τον δικό του πούτσο. Εγώ τότε άρχισα να ουρλιάζω από τον πόνο και να βογκάω ώστε να αφήσει, όμως αυτός δεν με άφηνε και άρχισε να με γαμάει άγρια. Σήκωσε με τα χέρια του τα πόδια έτσι ώστε να στηρίζομαι στο στήθος του και να μου την χώνει πιο άγρια. Μου είχε κλειστά τα πόδια και από τα μπούτια μου ξεπετάγονταν η μικρή μου πούτσα κι αυτός την χούφτωνε σαν να είναι μουνάκι και σε μια φάση με ρωτάει:

-    «Τι σε κάνω μωρή πουστάρα;»

Εγώ δίχως να αντέχω να μου την χώσει πιο άγρια απάντησα:

-    «Με ξεσκίζεις γαμιά μου! Αχ, γάμα με! Ξέσκισε μου την κωλάρα!»

Στην πραγματικότητα παρακαλούσα να με γαμήσει πιο ήρεμα όμως αυτός έτσι έπαιρνε θάρρος και με πέταξε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να μου γλείφει την τρύπα, που ποτέ μου δεν την είχα δει πιο ανοιχτή. Έβαλε το χέρι μου στον πούτσο του κι εγώ ξεκίνησα να του τον παίζω. Αυτός παράτησε το γλείψιμο και απολάμβανε την μαλακία που του τραβούσα. Έσπρωξε το χέρι μου και μου την ξανάχωσε αυτή  τη φορά πιο άγρια. Έτσι όπως είχε ξαπλώσει επάνω μου με κοιτούσε στο πρόσωπο κι εγώ προσπαθούσα να δείξω πως το ευχαριστιέμαι που στο κάτω - κάτω όντως μου άρεσε. Πάντοτε ένα τέτοιο γαμήσι ήθελα, αλλά να μην πονούσε τόσο πολύ. Τον έβλεπα πως έκανε πιο γρήγορα και έχυσε μέσα στην τρύπα μου. Όταν την έβγαλε ήταν ακόμα σηκωμένη και έπιανε τον κώλο μου ώστε να βγάλω τα χύσια του. Τα μάζευε με το δάχτυλο του και μου τα έβαζε μέσα στο στόμα.

Σηκώθηκε και ανέβασε το παντελόνι του. Ήταν μούσκεμα από τον ιδρώτα. Έψαξε μέσα στην τσάντα του έβγαλε μια μικρή αλλά πολύ χοντρή πούτσα και εκεί που νόμιζα ότι τελείωσε το βασανιστήριο μου, τότε ξεκίνησε… Η πούτσα ήταν κάτι σαν το σημερινό στραπόν σε στιλ βρακάκι με αλυσιδίτσες αντί για σκοινιά και φυσικά ανάποδα. Μου έβαλε αυτό το βρακάκι και έχωσε την πούτσα μες στον ξεσκισμένο κώλο μου και πέρασε μια κλειδαριά από δυο κρίκους κι εγώ έμεινα με την πούτσα μες στον κώλο. Αυτός έκλεισε την τσάντα του και με πλησίασε, πίεσε την πούτσα του πάνω στο μπούτι μου, μου έγλειψε το αφτί και μου είπε πως θα μου το έβγαζε αυτό που μου έχωσε το επόμενο πρωί. Σηκώθηκε και έφυγε και ήρθε την επόμενη μέρα. Μου έβγαλε τα δεσμά μου και κοιτούσε την τρύπα μου σαν κανένας γιατρός. Με βάρεσε στον κώλο και μου λέει:

-    «Σωστό πουτανάκι έγινες τώρα μωρό μου!»

-    «Είχα καλό δάσκαλο!» απάντησα εγώ έγλειψα τα δάχτυλα μου και άρχισα να βάζω δάχτυλο μόνος μου γιατί αυτός σηκώθηκε και έφυγε.

(Copyright protected OW ref: 46765)