Τρελό πήδημα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας άντρας αποφασίζει να κάνει στην άκρη τις φοβίες και τις αναστολές του και να δοκιμάσει με κάποιον άλλον άντρα. Η εμπειρία αυτή θα είναι μια μεγάλη αλλαγή γι’ αυτόν.

Η ιστορία:

Είχα πάει ήδη μια φορά με άντρα και γούσταρα, παρά το ότι ντρεπόμουν τρελά για αυτό που είχα κάνει. Έλα όμως που ήθελα να το ξανακάνω αλλά γούσταρα να βγάλω τις όποιες φοβίες και αναστολές που είχα για να μπορέσω να το απολαύσω πραγματικά και να εκπληρώσω τη φαντασίωση μου που ήθελα μια πούτσα βαθιά μέσα στην κωλάρα μου και να την παίρνω όπως εγώ θέλω.

Άρχισα να το δουλεύω στο μυαλό μου και σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να πραγματοποιήσω την φαντασίωση μου με αυτόν που ήθελα. Έτσι όταν μου δόθηκε η ευκαιρία με τον συγκεκριμένο άντρα δεν την άφησα να πάει χαμένη. Ήταν πολύ ωραίος καθαρός και πολύ εχέμυθος και το ήξερα από πρώτο χέρι. Ποτέ δεν θα μπορούσε να πάει το μυαλό του ότι τον ήθελα να με γαμήσει και πάντα οι συζητήσεις μας ήταν για γκόμενες και γαμήσια που είχαμε κάνει. Κάποια στιγμή μου εξομολογήθηκε ότι είχε πάει με άντρα κι εγώ το ίδιο και από τότε περίμενα την κατάλληλη στιγμή.

Ένα βράδυ είχαμε μείνει μόνοι μας στις διακοπές και οι γυναίκες μας είχαν πάει για ύπνο.
Πίναμε τα ποτά μας και είχαμε ζαλιστεί σε ένα μπαράκι και τυχαία ακουμπούσαμε ο ένας τον άλλον. Έτσι αποφασίσαμε για να μην πολυλογώ να πάμε σε ένα ξενοδοχείο εκεί κοντά για να δούμε πως θα μας βγει. Πήγαμε και ενώ ήμασταν λίγο μεθυσμένοι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να γλείφουμε ο ένας τον άλλον στο λαιμό και στις ρώγες. Αποφασίσαμε να πάμε στο μπάνιο και να καθαρίσουμε τις τρύπες μας αν και ντρεπόμασταν λίγο αλλά ήμασταν τρελά καυλωμένοι.

Αφού τελειώσαμε και οι δυο ξαπλώσαμε γυμνοί και αρχίσαμε να χαϊδεύουμε σιγά - σιγά τις ψωλές μας και τις κωλοτρυπίδες μας. Γούσταρα να τον φιλάω γιατί είχε σαρκώδη χείλη και άρχισα και κατέβαινα προς τις ρώγες του που ήξερα από συζητήσεις ότι καύλωνε τρελά. Άρχισα να του δαγκώνω τα βυζιά και να του τρίβω το καυλί και τρελαινόμουν όπως τον άκουγα να βογκάει και να μου ζητάει να του πονέσω τα βυζιά και να χώσω τα δάχτυλα μου στην τρύπα του. Τα σάλιωσα καλά και πήρα τα υγρά του και τα δικά μου και του άλειψα την κωλοτρυπίδα ώστε να μπουν δυο από τα σαλιωμένα δάχτυλα μου εύκολα μέσα του. Τα γύριζα μέσα στην κωλοτρυπίδα του και ένιωθα να ακουμπάνε στα τοιχώματα του κώλου του και καύλωνα πολύ.

Η πούτσα του άρχισε και έσταζε και δεν μπόρεσα να αντισταθώ και ρούφηξα όλα τα υγρά του βάζοντας τον μέχρι τα αρχίδια στο στόμα μου. Δεν άντεξε και από την καύλα άρχισε να μου χύνει το στόμα κι εγώ μην μπορώντας να σταματήσω κατάπινα τα χύσια του. Αφού τα ήπια όλα τον έβγαλα από το στόμα μου και πήγα να του τον δώσω εγώ στο στόμα. Με σταμάτησε όμως και με παρακάλεσε να του αλείψω την κωλοτρυπίδα με τα σάλια μου που ήταν μπερδεμένα με τα χύσια του και να του βάλω όσα πιο πολλά δάχτυλα μπορούσα στην κωλάρα του. Μου άρεσε η ιδέα του και του είπα ότι μετά ήθελα να μου το κάνει κι αυτός και συμφώνησε.

Άρχισα να του χώνω δάχτυλα και να τα βγάζω να τα φτύνω και να του τα ξαναχώνω ανοίγοντας τρελά την τρύπα του. Έφτασα σε σημείο να έχω τέσσερα από τα δάχτυλα μου μέσα του και να με παρακαλάει να του χώσω την παλάμη μου. Δεν έμπαινε και έτσι αποφάσισα να τον βάλω να καθίσει πάνω στο καυλί μου και να του σκίσω την κωλάρα. Με φιλούσε σαν τρελός και μου φώναζε να τον χώσω όσο πιο βαθιά μπορούσα. Τον έχυσα μέσα (γιατί είχαμε διαβεβαιώσει ο ένας τον άλλον ότι ήμασταν υγιείς) βαθιά και όταν βγήκα άρχισε να παίρνει με τα δάχτυλα του τα χύσια μου από την κωλάρα του και να τα χώνει στο στόμα του. Αυτή η κίνηση με καύλωσε πολύ και έτσι πήρα κι εγώ από τα χύσια μου που έτρεχαν από τον κώλο του και τα έβαλα στον δικό μου. Άρχισε να μου γλείφει την κωλάρα μου και να χώνει μέσα μου τα δάχτυλα του ενώ μου δάγκωνε πολύ δυνατά τις ρώγες μου και με έκανε να τον παρακαλάω να μου τα χώσει όλα πριν με γαμήσει.

Τελικά μπήκαν πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζα όλα τα δάχτυλα του μέσα μου και έσπρωχνε και την παλάμη του για να μου την χώσει.. Αλλά δεν το άντεξα. Ανέβηκα από πάνω του και με τρέλαινε η αίσθηση ότι τον είχα μέσα μου και έσφιγγα την τρύπα μου για να τον κάνω να με χύσει. Άρχισα να νιώθω τα χύσια του να πετάγονται βαθιά μέσα στην τρύπα μου και έτσι όπως μου γύρναγε τις ρώγες με δύναμη όπως με έχυνε άρχισα να χύνω από το καυλί μου χωρίς καν να το ακουμπάω.

Τρελό πήδημα και τρελή εμπειρία και ακόμα χύνω εύκολα όταν γαμάω την γυναίκα μου από τον κώλο και σκέφτομαι να χύνω αυτόν τον υπέροχο αντρικό κώλο.

(Copyright protected OW ref: 46731)