Η πρώτη μου εμπειρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο άντρες άγνωστοι μεταξύ τους, κλείνουν ραντεβού για να δοκιμάσουν και οι δυο την χαρά της πίσω πόρτας…

Η ιστορία:

Καλησπέρα σε όλους. Πήρα την απόφαση να μοιραστώ την δική μου ιστορία μαζί σας... Μιλούσα με ένα παιδί στο chat (δεν τον ήξερα) τον Μάνο, για αρκετό καιρό ώσπου αποφασίσαμε να συναντηθούμε και ότι γίνει γιατί ήταν και των δυο μας η πρώτη φορά που θα κάναμε κάτι με άνδρα.

Κλείσαμε ραντεβού σε μια καφετέρια και όταν πήγα αυτός με περίμενε. Τον γνώρισα αμέσως γιατί είχα δει αρκετές φωτογραφίες του. Κάτσαμε και αρχίσαμε να μιλάμε, με πολύ τρακ βέβαια. Ξέχασα να σας πω ότι ο Μάνος είναι 22 ετών, γύρω στο 1,75 ύψος, μελαχρινός, άτριχος και αρκετά γυμνασμένος. Εγώ είμαι 24 ετών, 1,68 ύψος, ξανθός κι εγώ άτριχος. Αφού τελειώσαμε τον καφέ μας, του είπα ότι μου αρέσει και αν ήθελε κι αυτός θα έκανα κάτι μαζί του. Χωρίς να χάσουμε ευκαιρία μου πρότεινε να πάμε σπίτι του που ήταν εκεί κοντά.

Όταν μπήκαμε σπίτι, εγώ κάθισα στον καναπέ κι αυτός πήγε τουαλέτα. Όταν γύρισε ήταν και η έκπληξη… φορούσε μόνο ένα μποξεράκι και ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Χωρίς να το πολύ-σκεφτώ, άρχισα να τον χαϊδεύω και να τον φιλάω με πάθος. Φιλούσε υπέροχα. Άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα και μετά από λίγο έσκυψε και μου πήρε μια πίπα.. ούτε γκόμενα δεν μου είχε πάρει τόσο ωραία πίπα. Ξαφνικά σταματάει, με κοιτάζει και μου λέει:

-    «Θέλω να σε γαμήσω!»

-    «Εντάξει, αλλά θέλω να προσέχεις λίγο γιατί είναι η πρώτη μου φορά».

-    «Ναι, θα δεις, θα σου αρέσει. Περίμενε να φέρω κρέμα».

Με λίπανε καλά και μου άνοιγε την τρύπα μου σιγά - σιγά. Εγώ είχα τρελαθεί από την καύλα.

-    «Είσαι έτοιμος να σε κάνω δικό μου;» μου λέει.

-    «Ναι, αλλά με προσοχή!»

Πέφτω στα τέσσερα και μου λέει:

-    «Όχι έτσι μωρό μου, θέλω να σε βλέπω όταν σε γαμάω».

Γυρίζω και μου κρατάει τα πόδια με τους ώμους του και αρχίζει να σπρώχνει. Ήταν τέλεια απόλαυση! Ένιωθα τέτοια καύλα και ταυτόχρονα ότι ξεφτιλίζομαι μαζί. Όταν μπήκε το κεφαλάκι μέσα είχα τρελαθεί στον πόνο, αλλά δεν ήθελα για κανένα λόγο να σταματήσει. Μετά από λίγη ώρα είχε μπει όλος μέσα μου και τα αρχίδια του είχα ακουμπήσει πάνω μου. Τον παρακάλεσα να μίνι ακίνητος μέχρι να τον συνηθίσω κι αυτός μου είπε:

-    «Τώρα αναλαμβάνω εγώ πουτανάκι μου. Όταν σε γαμάω εσύ μόνο θα βογκάς και θα μου λες πιο δυνατά. Κατάλαβες;»

-    «Ναι, αλλά…»

-    «Δεν έχει αλλά».

Αρχίζει να γαμάει με δύναμη κι εγώ να παρακαλάω να τελειώσει για να σταματήσει αυτός ο πόνος. Κάποια στιγμή τον συνήθισα και υπήρχε μόνο καύλα.

-    «Ναι μωρό μου, γάμα με. Κάνε με το κοριτσάκι σου. Ξεφτίλισε με! Σκίσε με την πουτάνα σου!»

-    «Χύνωωωωωωωωωω!!!!»

Και πριν προλάβω να πω ότι τα θέλω στο στόμα μου αρχίζει να χύνει μέσα στο κωλαράκι μου και σταματημό δεν είχε. Όταν βγήκε από μέσα ένιωθα ένα κενό και μια δροσιά από τον αέρα που έμπαινε χωρίς εμπόδιο, ενώ με έκαιγαν τα καυτά του χύσια που άρχισαν να βγαίνουν και να τρέχουν στον κώλο μου. Εκείνη τη στιγμή πήγε στο κωλαράκι μου και άρχισε να μου το γλείφει μαζί με τα χύσια του, και όταν το καθάρισε καλά ήρθε και μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί και μου είπε:

-    «Σου άρεσε μωρό μου;»

-    «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ένιωθα τέτοια καύλα».

-    «Σήκω να με ξεσκίσεις κι εσύ τώρα γιατί θέλω να την νιώσω κι εγώ».

Αυτό βέβαια είναι μια άλλη ιστορία που θα σας διηγηθώ μια άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 46541)