Πρώτη φορά με τον συμμαθητή (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας παίρνει μια πρόσκληση από τον Κώστα που τον καλεί σπίτι του μιας και λείπουν οι γονείς του. Όταν όμως πήγε εκεί, τον υποδέχτηκε κάποιος άλλος.. κάποιος που δεν περίμενε…

Η ιστορία:

Με τον Κώστα έζησα πράγματα που μονάχα φανταζόμουν... Όσο πέρναγαν οι μέρες το μικρό διαμέρισμα είχε γίνει σπίτι ερωτικό. Μια μέρα την ώρα του επίμαχου σημείου άκουσα ένα θόρυβο αλλά δεν έδωσα σημασία. Την επομένη έλαβα ένα μήνυμα από τον Κώστα να βρεθούμε σπίτι του, αφού θα λείπανε οι γονείς του, να κάναμε έρωτα σε κρεβάτι διπλό. Χάρηκα πολύ. Όταν έφτασα μου άνοιξε ο πατέρας του. Ψηλός, όμορφος με το ίδιο γλυκό χαμόγελο. Τα έχασα. Νόμιζα πως οι γονείς του λείπανε και θα είμαστε οι δυο μας.

-    «Για μια εργασία έχω έρθει» αποκρίθηκα, και αναζήτησα τον Κώστα.

-    «Δεν είναι εδώ» μου είπε. «Έχει πάει σε μια εκδήλωση».

-    «Μα, είχαμε πει θα βρεθούμε…»

-    «Με μένα το είχες πει» και με βάζει μέσα στο σπίτι, κλείνοντας τη πόρτα.

-    ««Δεν.. δεν καταλαβαίνω…» αποκρίθηκα.

-    «Καταλαβαίνω εγώ» είπε και με ακούμπησε στο στήθος.

-    «Τι.. τι κάνετε;»

-    «Δεν έχεις απορία να μάθεις από που πήρε ο γιος μου το ταλέντο του;»

-    «Μα…»

-    «Σας έχω δει…»

Ξαφνιάστηκα.

-    «Έλα μαζί μου…»

Με πήγε στη κρεβατοκάμαρα του, με έγδυσε και γδύθηκε και εκείνος. Έμεινα έκπληκτος. Να που πήρε ο Κώστας τα προσόντα του. Με αρπάζει και με φιλάει στο στόμα.

-    «Ρομαντικό έχεις χορτάσει ε;» μου είπε και με γονάτισε κάτω.

Έβαλα την πούτσα του στο στόμα μου. Ήτανε τέλεια. Δεν την χόρταινα. Εκείνος αναστέναζε. Μόλις έχυσε, με σήκωσε και με έστησε στα τέσσερα. Μου έχωσε ένα, δυο, τρία δάχτυλα και μετά καρφώθηκε μέσα μου. Με πήδαγε αδιάκοπα. Δεν είχα καταλάβει τι μου συνέβαινε, αλλά μου άρεσε πολύ. Δεν ήξερα αν έμπαινε μέσα ο Κώστας τι θα γινότανε. Κάποια στιγμή ένιωσα τα καυτά χύσια του μέσα μου. Τρελάθηκα! Έπειτα ξάπλωσε στο κρεβάτι κι εγώ τον κουβάλησα. Έπαιζε με τον πούτσο μου κι εγώ με τις ρώγες του. Που και που μου έριχνε και κανένα γλωσσόφιλο.

-    «Σ’ άρεσε ε; Ήσουν τέλειος.. γιε μου!»

-    «Λοιπόν, έμαθα από που πήρε το ταλέντο του ο γιος σας. Ήσασταν.. Ήσουν καταπληκτικός. Δεν περίμενα να συμβεί ποτέ αυτό…»

-    «Δεν έχω ένα γιο μόνο. Μην πεις στον Κώστα τίποτα, θέλω να μείνει κρυφό και... να επαναληφθεί…»

-    «Αυτό είναι σίγουρο».

Με ξεπροβόδισε και από τότε περιόρισα κάπως τις βραδιές του Κώστα, για χατίρι του πατέρα του. Αχ, και να 'ξερε. Εκείνος κοιμόταν μόνος πάνω, και το διαμέρισμα μας ζωντάνευε με τον πατέρα του στη θέση του. Πού να γνώριζα όμως, πως ένας εφηβικός έρωτας, θα κατέληγε σε όργιο αφού μπήκε στη μέση ο πατέρας του έρωτα μου; Ή μήπως όχι μόνο ο πατέρας του;

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 46384)