Αλβανοί στο χωριό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κάποια νύχτα στο χωριό, πήγα στο σπίτι του Σωκράτη για να τους δώσω λίγο φαγητό που μου έδωσε η θεία μου. Χτύπησα την πόρτα και με προϋπάντησε ο Βασίλης. Ένας 32χρονος εργάτης που δούλευε στο χωριό και έμενε με τον Σωκράτη και τον Γιώργο. Μου είπε να καθίσω λίγο. Ήταν και οι τρεις άπλυτοι από την δουλειά με ανοιχτά τα πουκάμισα και με σαγιονάρες. Έκλεισαν πονηρά το μάτι τους. Εγώ καύλωσα βλέποντάς τους. Την οργάνωση την ανέλαβε ο Βασίλης. Άρπαξε μια πρόχειρη βίτσα.
 • Λέγαμε να διασκεδάσουμε μόνοι μας αλλά δεν μας ενοχλείς. Ίσα ίσα θα σε ξεχρεώσουμε για το φαΐ που μας έφερες. Ξέρουμε ότι είσαι πούστης κι αν χαλαρώσεις θα περάσουμε όλοι καλά.
 • Τι;
Ο Βασίλης άρχισε να με μαστιγώνει με την ζώνη του.
 • Θα κάνεις ότι σου λέμε αλλιώς θα σε σπάσουμε στο ξύλο, είπε και οι δύο άλλοι άρχισαν να χαμογελούν.
 • Εμπρός είπαν. Γδύσου πούστρα, πρόσταξε κι εγώ αναγκάστηκα να βγάλω το μπλουζάκι μου, τις σαγιονάρες μου και να κατεβάσω τα παντελόνια μου.
 • Πιο σβέλτα μαλακισμένο. Και το βρακί εμπρός, μου έλεγε κτυπώντας με στην πλάτη
Οι δύο άλλοι σηκώθηκαν και με πλησίασαν.
 • Βγάλε μας κώλε τις σαγιονάρες, και γλείψε πούστρα τα δάκτυλα των ποδιών μας.
Συνεννοήθηκαν έπειτα να με αναλάβουν ένας ένας.
Πρώτα ο Σωκράτης.
 • Βγάλε μου κουφάλα το βρακί. Έτσι μπράβο. Φίλα μου τον πούτσο. Πιο βαθιά, μέσα στο λαρύγγι σου γαμιόλα.
Εγώ υπάκουα πειθήνια σαν σκυλάκι. Η μυρουδιά του ιδρώτα του μου έφερε αναγούλα μα το συνήθισα.
Τελείως άσχετος στο να παίρνω τσιμπούκι, τον πόνεσα με τα δόντια μου.
 • Πρόσεχε καριόλα,
πρόσταξε και με διέταξε να του φέρω την ζώνη του που κρεμόταν στον τοίχο.
 • Θες καλό στρώσιμο πριν σου ξεπαρθενέψω τον κώλο,
είπε τόσο βάναυσα που με έπιασε πανικός. Μόλις μου βάρεσε την πρώτη ούρλιαξα σαν σκυλί. Τότε ο Βασίλης με έδεσε πισθάγκωνα με ένα σχοινί και μετά με φίμωσε με μια κάλτσα του που ήταν λερωμένη με κάτουρα και μύριζε ιδρωτίλα. Με ξάπλωσαν στο βρόμικο πάτωμα και εκεί με μαστίγωσε ο Σωκράτης ένα δύο φορές ακόμη. Έπειτα έδωσε την ζώνη στον Γιώργο να συνεχίσει ενώ αυτός βρέθηκε πίσω μου αφού πρώτα έβγαλε το παντελόνι του. Ένας φρικτός σφαχτής στην σβουνιά μου, μου έλυσε κάθε απορία για το μέγεθος την πούτσας του. Το ηδονικό μαρτύριο έλαβε τέλος μόνο όταν ο εργάτης τίναξε τα υγρά του μέσα στο κωλάντερο μου.
 • Χτύπα τον βρε μαλάκα,
βρυχήθηκε ο Σωκράτης στο Γιώργο καθώς με γαμούσε. Όταν ο Σωκράτης τέλειωσε το σούβλισμα, ο Γιώργος ο 27χρονος Αλβανός ήλθε κοντά μου, με αγκάλιασε και με ρώτησε αν πονάω. Μετά τινάχτηκα πάνω, πέταξε το βρακί του και κάθισε με τα γυμνά κωλομέρια του πάνω στο στήθος μου.
 • Νιώσε την τώρα...
μου είπε και ακούμπησε την μικρή σχετικά μαύρη ψωλή του στο στόμα μου και με μέθυσε με την έντονη ανδρική βαρβατίλα. Κόντεψα να πνιγώ. Την άρμεξα όσο καλύτερα μπορούσα ενώ οι άλλοι δυό, γυμνοί δίπλα μου έσκαγαν στα γέλια.
 • Έχω δυο μήνες να γαμήσω και θα σε πνίξουν τα χύσια μου.
Τους χυμούς που τίναξε τους κατάπια χωρίς να διστάσω. Τότε ο Βασίλης έσκυψε και μου ψιθύρισε στα αφτί ότι θέλει να μου την χώσει γιατί δεν άντεχε άλλο την καύλα. Αμέσως με έπιασε από τα χέρια και με έβαλε να γονατίσω στα τέσσερα. Αφού μου σάλιωσε καλά την κωλοτρυπίδα, έπιασε τα κωλομέρια μου, τα άνοιξε και τα ακούμπησε στην τρύπα μου. Αφού τον κτύπησε 2-3 φορές πάνω μου με μια κίνηση έχωσε το παλούκι του στον κώλο μου λέγοντας:
 • Τώρα πούστρα θα καταλάβεις τι σημαίνει Αλβανικός πούτσος.
Ο Βασίλης με είχε ξεσκίσει στο γαμήσι. Οι κινήσεις του ήταν τόσο δυνατές και γρήγορες και διαρκούσε τόσο πολύ αυτό το παιγνίδι της ψωλάρας του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου που φοβόμουν ότι θα μου έκοβε τον κώλο στα δύο. Τότε ο Σωκράτης άρχισε να φωνάζει:
 • Άντε χύσε ρε να πάρει και κανείς άλλος σειρά
Τότε ο Βασίλης τράβηξε με δύναμη το παλούκι του από την κωλαρά μου και μετά άρχισε να κουνάει την ψωλή του στα χείλη μου. Εντωμεταξύ ο Σωκράτης ξάπλωσε ανάσκελα κρατώντας την ψωλή του όρθιο. Με υποχρέωσε να κάτσω πάνω της. Σε μια στιγμή ο Βασίλης είπε στον Σωκράτη:
 • Δεν νομίζεις ότι ήλθε η στιγμή να κάνουμε ντουέτο;
Και τότε έγινε αυτό που δεν φανταζόμουν ποτέ. Έτσι όπως ήμουν με το παλούκι του Σωκράτη στον κώλο μου ο Βασίλης έσπρωχνε και αυτός τον πουτσοκέφαλο του στην κωλοτρυπίδα μου.
 • Τώρα πούστρα θα ξεσκισθείς με δύο ψωλές στην κωλάρα σου.
Ήθελα να ελευθερώσω το στόμα μου από την κάλτσα και να ξεφωνίσω από τον πόνο. Οι δύο αλβανοί άρχισαν να ανασαίνουν γρήγορα. Εγώ πονούσα και καιγόμουν από την τριβή. Έχωναν με δύναμη τις ψωλάρες τους ακόμα πιο βαθιά. Ευτυχώς ήταν σαλιωμένες αλλιώς θα με ξέσκιζαν στα αλήθεια. Ήδη ένιωθα το αίμα να κυλάει.
 • Μαλάκα μάτωσε, παρατήρησε ο Σωκράτης.
 • Δεν πειράζει ξέσκισε τον.
Σε λίγο...
 • Έλα τώρα πάρε το υγρά μας.
Έχυναν σαν μάνικες. Έπειτα με μια κίνηση τραβήχτηκαν και ξάπλωσαν δίπλα μου.
 • Εγώ διατάζω, είπε ο Βασίλης. Θα μείνεις εδώ μαζί μας ίσαμε τα μεσάνυχτα. Θα κάνεις αυτό που εμείς θέλουμε και αν φέρεις αντιρρήσεις θα σε δέρνουμε.
Έπειτα βάλανε στοίχημα για το ποιος θα έχυνε περισσότερες φορές στις τρύπες μου μέχρι τα μεσάνυχτα. Ως τώρα ο Σωκράτης είχε χύσει δύο φορές ο Βασίλης και ο Γιώργος από μία. Γυμνό με κατέβασαν στην αποθήκη όπου με ανέλαβε ο Βασίλης. Είχε ήδη την ψωλή του έξω και την έπαιζε. Άρχισε να με πιέζει προς τα κάτω με δύναμη. Μου επέτρεψε να βγάλω την κάλτσα από το στόμα.
 • Μην μου αντιστέκεσαι, αφού το θέλουμε και οι δύο. Γι’ αυτό παραδόσου. Εμπρός βάλ' την στο στόμα σου.
Ασυναίσθητα άρχισα να του χαϊδεύω το στήθος με τα δύο μου χέρια, ψάχνοντας το τριχωτό στέρνο του μήπως βρω τις ρόγες του. Άρχισε να μου τρίβει τον πούτσο πάνω στα χείλη μου. Ήμουν γονατισμένος ανάμεσα σε χαρτόκουτα, μπουκάλια μπύρας και σκουπίδια.
 • Άνοιξε πιο πολύ το στόμα σου,
πρόσθεσε πάλι. Λύγισε τα γόνατά του λίγο και έχωσε το παλούκι του.
 • Εντάξει τώρα γλείψε την.
Έπινα το προσπερματικό του υγρό και έλπιζα ότι σε λίγο θα έχυνε και θα γλίτωνα. Όμως..
 • Σήκω πάνω μου είπε. Γύρνα από την άλλη.
Άρπαξε τα γόνατά μου και με έριξε κάτω, Άρχισε να γλείφει την ματωμένη κωλοτρυπίδα μου.
 • Σήκωσε αυτό το πόδι ψηλά
Πριν προλάβω να υπακούσω άρχισε να πιέζει τον μουσκεμένο πούτσο του στην τρύπα μου.
 • Θα σου την χώσω,
είπε έντονα. Την ένιωθα τεράστιο. Έφτυνε στην χούφτα του και άπλωνε το σάλιο στην ψωλή του.
 • Θέλω να στην χώσω όλη μέσα. Γιατί στο προηγούμενο διπλογάμησο δεν τα κατάφερα. Θα μου την πάρεις έτσι; Ναι; Μπράβο! Πάρ' την σκύλε!
Η εισβολή είχε αρχίσει. Ένα απότομο μπάσιμο μου έκοψε την ανάσα. Ήταν φανερό ότι την είχε όλη μέσα μου. Και τα 18 εκατοστά όπως έλεγε. Και μετά άρχισε να με γαμάει. Εγώ κρατούσα το χερούλι της πόρτας. Ήθελα να πέσω στα τέσσερα, τουλάχιστον, για να ανοίξω περισσότερο. Όμως που το απαγόρεψε.
 • Θα σε γαμήσω όπως θέλω εγώ κωλοπούστη. Είσαι στα αλήθεια γερός φίλε. Οι πίο πολλοί θα είχαν ήδη ψοφήσει με τέτοια γαμήσι.
Ιδρώναμε και οι δύο.
 • Αχ σκλάβε αρχίζω να το νιώθω. Ετοιμάσου. Σου φέρνω κάτι.
Μου έδωσε άλλη μια γαμησιά που με τέλειωσε. Μόλις κατάλαβε ότι θα έχυνε τραβήχτηκε. Έπεσα ανάσκελα. Κάτι καυτό έσκασε στο μάγουλό μου. Η ουρήθρα του ήταν ορθάνοιχτη. Άλλη μια σταγόνα έπεσε στο πηγούνι μου. Μετά έχυσε στο πρόσωπό μου στο λαιμό μου και στα μαλλιά.
 • Σε γέμισα χύσια. Αλλά λερώθηκα και εγώ. Καθάρισε με χωρίς αντιρρήσεις.
Έσκυψα και έγλειψα το σπέρμα από το γόνατό του. Μετά το έγλειψα όλο από τις λαστιχένιες βρώμικες σαγιονάρες τις πατούσες του και τα μακριά λευκά δάκτυλα των ποδιών του. Λερωμένο με ανέβασαν πάνω. Ο Γιώργος είχε ξαπλώσει στο κρεββάτι.Τα πόδια του ήταν ανοικτά και μπορούσα να δω την καυλωμένη ψωλή του.Με έσπρωξαν μπροστά του. Τα χέρια του άρπαξαν τα κωλομέρια μου.
 • Θα περάσουμε ωραία, είπε και γονάτισε μπροστά μου έσκυψε και αγκάλιασε με τα δόντια του την πούτσα μου. Άρπαξε τα πουτσοκέφαλο μου και άρχισε να με δαγκώνει. Τον έτρωγε. Εγώ πονούσα. -
 • Μην φωνάξεις γιατί θα του πούμε να σε δαγκώσει περισσότερο.
Ο πούτσος μου μετά από τον κώλο μου μάτωσε κι αυτός. Μου έπαιρνε τσιμπούκι με τα δόντια. Τα ζουμιά άρχισαν να τινάζονται μέσα του. Κατέρρευσα πάνω στο σκονισμένο πάτωμα.
 • Η σειρά μου μαλάκα, μου είπε και καβάλησε το πρόσωπό μου. Μ’ αρέσει να δαγκώνω ψωλές αλλά πιο πολύ μου αρέσει να ρουφάνε την δική μου. Φίλα την πρώτα. Φίλα την για να την γευτείς.
Φίλησα τον πουτσοκέφαλο και έπειτα δοκίμασα την γεύση της.
 • Θα μάθεις να σου αρέσει το κάτουρό μου. Όλο και πιο πολύ. Θα λατρέψεις αυτό το πουλί. Έτσι μπράβο. γλείψε την ψωλή μου... Ρούφα την άγρια. Μην τολμήσεις να την δαγκώσεις όπως έκανα εγώ γιατί θα σε μαστιγώσουμε μέχρι να σου ξεπετσιάσουμε την πλάτη.
Τα πόδια μου τέντωναν στον ρυθμό που μου γαμούσε το στόμα. Κράτησε σταθερά το κεφάλι μου καθώς ξεφόρτωνε χύσια στο λαιμό μου.
 • ώρα να μας γλείψεις τον κώλο,
είπε ο Σωκράτης κατεβάζοντας το παντελόνι του.
 • Εμπρός συνέχισε ενώ έπεσε στα τέσσερα. γλείψε την τρύπα μου μέχρι την βάση των αρχιδιών,
με διέταξε ο Βασίλης ενώ έχωνε τα δάκτυλά του στην τρύπα μου.
Εως τις δεκα είχαν χύσει από δύο φορές ο καθένας. Με δέσανε χειροπόδαρα για να ξεκουραστούν και κατά της ένδεκα ξανάρχισαν. Ο Σωκράτης με πλησίασε πρώτος.
 • Ο Γιώργος μου είπε ότι έχεις υπέροχο στόμα.
Έπεσα στα γόνατά του. Κατέβασα το βρακί του, και αυτός καύλωσε αμέσως όταν άρχισα να τον γλείφω μπροστά στους αλβανούς φίλους του. Σε ελάχιστο χρόνο το κορμί του άρχισε να τρέμει και μετά άρχισε να χύνει στο στόμα μου. Γρήγορα κατάπια την βρόμικη κρέμα του.
 • Αντε Βασίλη είσαι ο επόμενος.
Μου κόπηκε η ανάσα όταν ξαναείδα το ματσούκι των 18 πόντων να ξεπροβάλει. Έβγαλα την γλώσσα και άρχισα να γλείφω το κεφάλι.  Ήξερα όμως πως περίμενε περισσότερα από μένα. Άνοιξα το στόμα μου όσο περισσότερο μπορούσα και δούλεψα τα χείλια μου πάνω στο μεγάλο εργαλείο. Αρχισα τα τσιμπούκι στον 32χρονο Αλβανό ο οποίος μούγκριζε και αναστέναζε. Οι άλλοι πλησίασαν δίπλα μας. Ενας μου κατέβασε το σορτσάκι μαζι με το σλίπ μου μέχρι τα γόνατα. Ήταν ο Γιώργης.
 • Η ψωλή του στάζει. Του αρέσει του πούστη,
είπε και άρχισε να μου βάζει κωλοδάκτυλα. Στην αρχή έν, μετά δύο μετά απ’ευθείας τέσσερα.
Καθώς τα δάκτυλα χώνονταν στον κώλο μου, το σώμα μου έγειρε μπροστά και η ψωλή του Βασίλη χώθηκε ακόμα πιο βαθειά στο λαρύγγι μου. Ξαφνικά τα δάκτυλα αντικαταστάθηκαν από την καυτή ψωλή του. Με την ψωλή του Βασίλη στο στόμα μου και την εισβολή της ψωλής του Γιώργου στον κώλο μου, το πουλί μου έχυσε τα γαλακτερά υγρά της στο τσιμέντο. Τα χέρια μου αγκάλιασαν τον κατάσπρο κώλο του Βασίλη ενώ αυτός μου γαμουσε το στόμα. Ένα από τα δάκτυλα μου βρήκαν την κωλοτρυπίδα του. Όταν άρχισε να χύνει νόμιζα ότι δεν θα σταματούσε ποτέ.
Όταν τέλειωσα με τον Βασίλη τράβηξε την ψωλή του, ο Γιώργος μ’έρριξε στο τσιμέντο πάνω στα χύσια μου και άρχισε να γαμάει τον κώλο μου σαν κουνέλι. Με γαμούσε μέχρι που ήταν να χύσει, τότε έβγαλε την ψωλή του και έχυσε πάνω στην πλάτη και τα κωλομάγουλα μου. Αυτό καύλωσε πιο πολύ τον Σωκράτη που στεκόταν από πάνω μου και τραβούσε μαλακία μέχρι που τίναξε και αυτός τα χύσια του που ανακατεύθηκαν με τα άλλα που ήταν ήδη στην πλάτη μου. Αρχισαν όλοι να γελούν και ο Βασίλης έρριξε το υπόλοιπο από ένα μπουλκαλι μπύρας πανω στην πλάτη μου και μου έδωσε ένα βρακί για να καθαριστώ. Εγώ σκουπιζόμουν ενώ οι άλλοι κάθησαν σε καρέλκλες γύρω μου με τα πόδια ανοικτά και τις ψωλες ελεύθερες. Αρχισαν να μιλούν και να με βρίζουν στ’ αλβανικά και έπιναν. Κατά τις δώδεκα άρχισαν να τις ξαναπάιζουν. Ο Βασίλης είχε πάλι καβλώσει. Οι φίλοι του τον παρότρυναν να το κάνει.
 • Γύρνα και τούρλωσε τον κώλο σου. Ανοιξε τα κωλομέρια σου με τα χε΄ρια. Έτσι μπρόβο. Τωρα θα σε γαμήσω σαν τον σκύλο παλιοπούστη,
μου’πε και γονατίζοντας ανάμεσα στα πόδια μου με σήκωσε προς τα πάνω.
 • Σπρώξε τον κώλο σου προς τα πίσω, με διέταξε.
Σταθερά πίεσε την ψωλή του μέσα μου. Πήγε πίσω και μετά καρφώθηκε πάλι μέσα μου με την σκληρή ψωλή του. Τα αρχίδια του κτυπούσαν στα πέλματα των ποδιών μου καθώς άρχισε να με γαμάει μουγκρίζοντας.
 • Θα σε ξεσκίσω.
Οι άλλοι τον παρότπυναν:
 • Χύσε Βασιλη. Κοίτα τον πούστη πόσο του αρέσει. Λαχταρά να νιώσει τα καυτά σου χύσια και πάλι. Ούτε της γυναίκας σου δεν της άρεσε τόσο πολύ όσο την γαμάς.
 • Νομίζω ότι βρήκαμε τρύπες για να το χώνουμε όλο το καλοκαίρι.
 • Χύνω... Χύνω τα χύσια μου μαλάκα. Παρτα...
 • Ρίχτα Βασίλη!
Ιδρώτας έτρεχε από το κορμί του πάνω μου καθώς με γαμούσε. Τλιναξε το κεφάλι του πίσω ενώ εγώ έχυνα μαζί του ασταμάτητα. Δεν με ξαναγάμησαν. Ο Σωκράτης νίκησε. Είχε χύσει 5 φορές ενώ ο Βασίλης μια λιγότερο. Όμως ο Βασίλης ήταν ο πιο ωραίος γαμιάς μου. Πριν με πετάξουν έξω γυμνό, με διέταξε ο Βασίλης να πάω της άλλη μέρα το μεσημέρι να τους βοηθήσω στην δουλεία.
 • Αν δεν έρθεις, θα φας πάλι ξύλο.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")