Άλλη μιά περιπέτεια σε παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πηγαίνοντας μια μέρα για γυμνισμό σε κάποια απόμερη παραλία είδα 2 τύπους να προχωράνε στον ίδιο δρόμο που οδηγεί στην ίδια παραλία με αυτή που πήγαινα εγώ .

Μιας και είδα λοιπόν 2 άντρες μόνους στην ερημιά σκέφτηκα ότι ίσως να ψάχνουν και για περιπέτεια προχώρησα λοιπόν πρώτος με το μηχανάκι έφτασα στην παραλία άπλωσα την πετσέτα μου έμεινα γυμνός και άρχισα να πασαλείβομαι με λάδι παντού όρθιος έτσι ώστε να με δουν όταν έρθουν . είχα πει και στην προηγούμενη μου ιστορία ότι είμαι άτριχος και ξυρίζω και την περιοχή όλη στο καυλί μου κι έτσι με το λάδι το κορμί μου γυάλιζε και μύριζε υπέροχα .

Μετά από λίγο φτάνουν οι 2 ξένοι ( εγγλέζοι όπως έμαθα μετά ) δίπλα μου σχετικά , μας χώριζαν κάτι βραχάκια .
Κοιτάω στα κλεφτά και βλέπω ότι ήταν ολόγυμνοι και αυτοί , σηκώνομε μπαίνω στη θάλασσα κολυμπάω για λίγο και βγαίνω σχεδόν καυλωμένος στη δική τους πλευρά τους χαιρετάω με χαιρετάνε κι αυτοί , ρωτάω από πού είστε ?

Από την Αγγλία μου απαντάν και ξεκινάω ερωτήσεις του τύπου πρώτη φορά στην Ελλάδα κτλ . βλέπω ότι οι τύποι έχουν όρεξη για κουβεντούλα και κάθομαι δίπλα τους και αρχίζουμε να λέμε διάφορα και να ρίχνουμε λοξές ματιές ο ένας στον άλλο .
Και οι 2 ήταν γύρω στα 35 με καλα σώματα χωρίς πολλές τρίχες με ξυρισμένα αρχίδια . ο ένας είχε μια πούτσα αρκετά μεγάλη και χόντρη ο άλλος ποιο μικρή και την χάιδευε κιόλας ποτέ πότε .

Κάποια στιγμή λέω να πάω μισό λεπτό να φέρω την πετσέτα μου να κάτσουμε όλοι μαζί ? φυσικά μου λένε και οι 2 . φέρνω λοιπόν την πετσετουλα μου και κάθομαι ανάμεσα τους μια και είχαν αφήσει κενό , και συνεχίζουμε την κουβέντα μας ώσπου ο ένας αυτός με το πιο μικρό καυλί αρχίζει και βάζει λάδι στο στήθος του όταν τελείωσε ρωτάει το δικό του αν θέλει να του βάλει λάδι , ο άλλος απάντησε όχι και μετά ρωτάει εμένα θες να σου βάλω λαδάκι και φυσικά απαντάω ναι θέλω πολύ .

Ξαπλώνω λοιπόν μπρούμυτα και αρχίζει να μου βάζει λάδι στην πλάτη πολύ απαλά έχοντας και θέα το άτριχο μου κωλαρακι . ρίχνει λίγο λάδι στο κωλαρακι μου αλλά δεν με αγγίζει προφανώς θέλει να δει τις αντιδράσεις μου πρώτα και συνεχίζει να μου βάζει λάδι στα πόδια ανεβαίνοντας προς τα πάνω εγώ φυσικά όχι μόνο δεν αντέδρασα αλλά του είπα κιόλας πόσο καλα το κάνει κι ότι μ αρέσει πολύ , έτσι έφτασε στο κωλαρακι μου και άρχισε να μου χαϊδεύει τα κωλομαγουλα πέρασε το χέρι του στη χαράδρα μου έκανε κυκλικό μασάζ στην τρυπούλα μου με τον αντίχειρα του κι έφτασε μέχρι τα αρχίδια μου . εγώ φυσικά είχα καυλώσει σαν τρελός . μετά έβαλε το χέρι του από κάτω μου προσπαθώντας να φτάσει το καυλί μου , εγώ για να τον διευκολύνω γύρισα ανάσκελα .


Αυτός αμέσως έπιασε τον πούτσο μου το έπαιξε για λίγο και τον πήρε στο στόμα του αρχίζοντας ένα καταπληκτικό τσιμπούκι , εγώ γύρισα στον άλλο με τη χόντρη ψωλαρα και άρχισα να τον γλύφω . ήτανε τέλεια πρώτη φορά ένοιωσα κάτι τέτοιο την ίδια ώρα που με έγλειφε κάποιος εγώ έγλυφα έναν άλλο διπλή καύλα δηλαδή .

Γλείφαμε ο ένας τον άλλο αρκετή ώρα και κάποια στιγμή τους λέω θέλω να σας δω να γαμιέστε τότε ο τύπος με τη χόντρη πούτσα στήνετε στα τέσσερα και ο άλλος παίρνει θέση πίσω του και του τον βάζει . εγώ έχω κάτσει όρθιος για να έχω καλύτερη θέα , τους βλέπω να γαμιούνται με πάθος έβλεπα το καυλί του ενός να γλιστράει μέσα έξω στο κωλαρακι του άλλου και είχα τρελαθεί στην καύλα .πρώτη φορά έβλεπα να γαμιούνται 2 άντρες .εγώ ήμουν όρθιος και μου έγλυφαν τον πούτσο πότε αυτός που γαμιότανε και πότε αυτός που γαμούσε , ήταν τέλεια , αυτός που γαμούσε μου ζήτησε να τον χύσω στο στόμα , έτσι μετά από λίγο έχυσα στο στόμα του και τα ρούφηξε όλα , την ίδια ώρα έχυνε κι αυτός μέσα στο κωλαρακι του άλλου που κι αυτός με τη σειρά του άρχισε να χύνει .

Καθίσαμε εξαντλημένοι στην παραλία κάναμε μπανακι είπαμε πόσο ωραία ήταν και τους άφησα με την ελπίδα ότι θα τους ξαναδώ.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")