Στο Video Club

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας θα επισκεφθεί ένα sex video club και θα διαπιστώσει ότι εκτός από τσόντες, παρέχει και πιο.. προσωπικές υπηρεσίες.

Η ιστορία:

Πριν από εννέα περίπου χρόνια, λειτουργούσε στην Καλλιθέα ένα sex video club στο οποίο υπήρχαν και ιδιωτικές καμπίνες όπου ο πελάτης μπορούσε να δει την ταινία που νοίκιαζε. Παρόμοια video club υπήρχαν και στο κέντρο της Αθήνας, όμως ένας φίλος με παρότρυνε να πάω και σε αυτό, γιατί όπως μου είπε... με περίμεναν εκπλήξεις. Ένα Σάββατο απόγευμα το πήρα απόφαση. Μπαίνοντας στην έκθεση βλέπω έναν νεαρό, γύρω στα 22, σχετικά κοντό, αδύνατο και λίγο θηλυπρεπή.

-    «Καλησπέρα!» του λέω. «Υπάρχει καμπίνα ελεύθερη;»

-    «Βεβαίως κύριε. Διαλέξτε την ταινία σας και θα σας οδηγήσω εγώ».

Είχα ήδη ανακαλύψει που ήταν οι gay ταινίες και βιαστικά κατευθύνθηκα προς τα εκεί. Σχετικά γρήγορα, διάλεξα μια, (άλλωστε η ταινία ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε) σημείωσα τον κωδικό και πήγα ξανά στην υποδοχή. Ο νεαρός έβαλε την ταινία να παίζει και βγήκε από τον πάγκο λέγοντας μου να τον ακολουθήσω. Ο χώρος που μπήκαμε ήταν ένας διάδρομος στις πλευρές του οποίου υπήρχαν οι καμπίνες. Σχετικά μικρές, σε κάθε μια υπήρχε μια πλαστική καρέκλα και πάνω σε ένα ράφι μια μικρή τηλεόραση και ένα ρολό χαρτί κουζίνας. Άλλος πελάτης δεν υπήρχε και έτσι ο νεαρός με οδήγησε σε μια καμπίνα στην μέση του διαδρόμου.

-    «Περάστε κύριε. Καλή σας διασκέδαση».

Μπήκα, έκλεισα την συρόμενη πόρτα και περίμενα. Μετά από κάνα δυο λεπτά άρχισε και η ταινία. Τίποτε το ιδιαίτερο μέχρι τότε. Σε κάποια στιγμή ακούστηκαν βήματα στο διάδρομο. Στην αρχή νόμιζα ότι θα ήρθε κι άλλος πελάτης, όμως δεν άκουσα ούτε τον νεαρό να του λέει περάστε, ούτε πόρτα να κλείνει. Τα βήματα απομακρύνθηκαν για να πλησιάσουν και πάλι μετά από λίγο. Αυτό επαναλήφθηκε δυο τρεις φορές, ώσπου αποφάσισα να δω τι γίνεται. Με προσοχή άνοιξα λίγο την πόρτα και από την χαραμάδα προσπάθησα να δω τι συμβαίνει. Έμεινα άναυδος. Ο νεαρός στεκόταν στην απέναντι καμπίνα με ανοιχτή την πόρτα, είχε κατεβάσει τη φόρμα που φορούσε και χαϊδευόταν. Μόλις με είδε άρχισε να γλείφει τα δάχτυλα του, και γύρισε δείχνοντας μου ένα υπέροχο άτριχο κωλαράκι. Ασυναίσθητα σχεδόν άνοιξα το παντελόνι και άρχιζα να παίζω το καυλί μου. Το θέαμα ήταν πραγματικά υπέροχο, πολύ καλύτερο από την ταινία. Αφού… χόρεψε για λίγο ο μικρός, ανέβασε την φόρμα του και ήρθε προς το μέρος μου.

-    «Περίμενε να κλείσω το μαγαζί και έρχομαι» μου είπε.

Εγώ κάθισα στην καρέκλα μου και περίμενα με την πόρτα ανοιχτή. Μετά από δυο λεπτά ο μικρός ξανάρθε. Αυτή τη φορά ήταν γυμνός και φορούσε μόνο ένα μικρό κόκκινο σλιπάκι. Μπήκε στην καμπίνα και χωρίς να μιλήσει, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να με γλείφει. Ήταν αληθινός... μάστορας. Η γλώσσα του τυλιγόταν σαν φίδι γύρω από την πούτσο μου και με τα δάχτυλα μου χάιδευε τα αρχίδια. Με είχε τρελάνει. Έσκυψα και του χούφτωσα το κωλαράκι. Απαλό και βελούδινο.

-    «Θέλω να σε πάρω» του είπα.

-    «Όχι σήμερα μωρό μου» μου είπε. «Την επόμενη φορά που θα ξανάρθεις».

Συνέχισε να με γλείφει για ώρα. Όταν κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος να εκραγώ, έπιασε τον πούτσο μου με τα χέρια του και τον έπαιξε αργά ενώ με τη γλώσσα του μου έγλειφε τα αρχίδια. Τα υγρά μου πετάχτηκαν με δύναμη προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο μικρός με κοίταζε στα μάτια και χαμογελούσε με νόημα. Όταν ηρέμησα, με σκούπισε με το χαρτί που υπήρχε δίπλα στην τηλεόραση και χωρίς να μιλήσει απομακρύνθηκε. Εγώ έκανα ένα τσιγάρο έφυγα. Περνώντας από την υποδοχή είδα τον μικρό κανονικά στο πόστο του.

-    «Καλό σας απόγευμα!» μου είπε. «Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε…»

-    «Σίγουρα!» του είπα χαμογελώντας και βγήκα από το μαγαζί.

Τελικά ο φίλος μου είχε δίκιο. Αυτό το video club ήταν πράγματι ξεχωριστό.

(Copyright protected OW ref: 46290)