Σκίσιμο από αλήτη φίλο με αρβύλες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Όταν ήμουν στο Κολλέγιο ένας από τους συμμαθητές μου ο Άκης (Άκη αν το δεις γράψε μου, είμαι ο χοντρούλης καλός μαθητής, τριχωτός με βυζάκια που έσκισες στο Κολλέγιο...) μου έλεγε τα γνωστά που λέγαμε σε αυτές τις ηλικίες τα αγόρια μεταξύ μας (θα σε γ…….) κλπ. κι εγώ του έλεγα:

-    «Σιγά, δεν φοβάμαι…»

-    «Πάμε στις τουαλέτες», μου λέει εκείνος.

Με πήρε με το ζόρι εκεί. Ήταν ψηλός, πολύ γεροδεμένος και δυνατός, τύπος αναρχικού (με αρβύλες, σκισμένο τζιν κλπ.) και μου έδωσε και κατάλαβα. Νόμιζα ότι αστειευόταν και είχα ζαλιστεί και ερεθιστεί από τη δύναμη και αποφασιστικότητα που έδειξε όταν με άρπαξε και με έσπρωξε προς τις τουαλέτες των αντρών λέγοντας:

-    «Τώρα θα δεις».

Με ακούμπησε πάνω στην πόρτα και άκουσα έντρομος ότι κατέβασε το φερμουάρ του σκισμένου εφαρμοστού τζιν του και έβγαλε έξω το εργαλείο του ενώ με το άλλο του χέρι μου κατέβασε απότομα φόρμα και μποξεράκι και άφησε την κωλάρα μου εκτεθειμένη στις ανώμαλες ορέξεις του. Η ψωλή του ακούμπησε στα κωλομάγουλα μου και τριβόταν πάνω τους ενώ εκείνος έφτυσε στο χέρι του λέγοντας:

-    «Πω πω! Τι κωλάρα έχεις μωρή χοντρή; Θα σε σκίσω γαμιόλα!»

Έπεσε με όλο το βάρος του πάνω μου, με έλιωσε πάνω στην πόρτα ενώ ένιωσα από πίσω την ψωλή τις αρχιδάρες και τις τριχάρες από τις μπουτάρες του να ακουμπάνε σε όλο τους το μεγαλείο στη χοντρή κωλάρα μου και να την παραβιάζουν. Μόλις τραβήχτηκε λίγο νόμισα ότι ήταν όλα ένα αστείο για να με ξευτιλίσει απλώς και να σπάσει πλάκα, αλλά εκείνος έσκισε με το στόμα την καπότα που έβγαλε από την τσέπη του και τραβήχτηκε για να την φορέσει στον όρθιο πούτσο του που ανυπομονούσε να με κάνει να χάσω την αξιοπρέπειά μου.

Είχε σαλιώσει την είσοδο της κωλοτρυπίδας μου χωρίς να χάσει χρόνο όταν τον έχωσε με αποφασιστικές κινήσεις και με έσκισε στο όρθιο ενώ εγώ κρατούσα με δυσκολία τα αγκομαχητά μου για να μην ακουστώ. Ο πόνος, η ξευτίλα, η ηδονή και η πρωτόγνωρη ταπείνωση που μου προκαλούσε η τρελή μέχρι τώρα ιδέα να με καβαλάει ένα άλλο αρσενικό όλα αναμίχτηκαν σε μια δυνατή ζάλη. Δεν άργησε ο κώλος μου να πάρει φωτιά και μόλις πήγα να φωνάξω μου έκλεισε το στόμα με το δυνατό του χέρι και με απογείωσε από καύλα και ταπείνωση.

-    «Βούλωστο γαμιόλα! Θα σου ξεσκίσω ότι έχεις και δεν έχεις! Έτσι γαμάω εγώ».

Χούφτωσε τα βυζιά μου πρόστυχα και τον έχωσε τέρμα κάνοντάς με να λιώσω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ανάσα του στο πίσω μέρος του λαιμού μου, τον πούτσο του με την καπότα να κάνει κλατς κλατς στην κωλοτρυπίδα μου και τις αρβύλες του να τρίζουν από το πολύ πίσω - μπρος. Δεν τον ένοιαζε τίποτα.. είχε πέσει πάνω μου και ήθελε να ξεκαυλώσει γαμώντας πρόστυχα σα ζώο. Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια ηδονή και ταπείνωση. Τώρα στα τριάντα και κάτι, θέλω πάλι…

(Copyright protected OW ref: 46243)