Με τον καθηγητή των ιδιαίτερων

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο καθηγητής κάνει ιδιαίτερα κι ο μαθητής έχει το μυαλό του αλλού… Μόλις όμως βρει την κατάλληλη ευκαιρία, θα τα παίξει όλα για όλα και θα του πει ότι αισθάνεται γι’ αυτόν. Η αντίδραση του καθηγητή, ήταν άμεση.

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Χρήστο και θα σας διηγηθώ πως έκανα πρώτη φορά σεξ παθητικά. Αυτό έγινε πέρσι με τον καθηγητή των ιδιαίτερων που με προετοίμαζε για της πανελλήνιες, τον Γ. Αχ, τι να σας πρωτοπώ για τον Γ. Με το που τον είδα έμεινα μαλάκας! Είχα αναθέσει στη μητέρα μου να μου βρει καθηγητή για το συγκεκριμένο μάθημα (δεν λέω ποιο για ευνόητους λόγους!) και όταν τον είδα μπροστά μου έμεινα. Ήταν τριάντα χρονών, σχετικά ψηλός γύρω στο 1.75-1.80, όχι παραπάνω από 65 κιλά και γενικά δεν είχε κάτι φανταχτερό από σώμα αλλά ήταν καλά σχηματισμένο και είχε φαρδύ στέρνο (εγώ είμαι 1.85, 80 κιλά και με κανονικό σώμα σαν του Γ.).  Αυτό όμως που με έκανε να τον θέλω από την πρώτη στιγμή ήταν το πρόσωπο του.

Καταρχάς ήταν μελαχρινός με πράσινα μάτια και αρκετά γένια στο πρόσωπο. Ήταν πανέμορφος! Η μέρα της γνωριμίας ήταν αρκετά δύσκολη για μένα αφού δεν μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από πάνω του. Μου μιλούσε και μου χαμογελούσε μ’ αυτό το υπέροχο χαμόγελο που γελούσαν και τα μάτια του μαζί. Λίγα λεπτά αργότερα, αφού συνήθισα στη θέα αυτού του κούκλου απέναντι μου, άρχισα να κοιτάζω και το υπόλοιπο σώμα του. Από φούσκωμα δεν έλεγε και πολλά και ότι μπορούσα καταλάβαινα μέσα από τα τζιν που φορούσε ενώ στην 'πίσω θέα’ είχε έναν καλοσχηματισμένο και στρογγυλό κώλο. Καύλα ήταν γενικά το παιδί με λίγα λόγια!

Όπως σας είπα λοιπόν, η πρώτη μέρα γνωριμίας πέρασε χαλαρά με καφέ και συστάσεις. Περιττό να σας πω πως εκείνη την ημέρα και φυσικά όλες τις επόμενες έκανα ατέλειωτες μαλακίες για την πάρτι του. Με είχε καυλώσει φοβερά το παιδί. Έτσι ξεκινήσαμε μαθήματα από την επόμενη κιόλας μέρα (Αύγουστος ακόμα) όπου φορούσε κάτι κοντομάνικα μπλουζάκια και κάποιες φορές φαινόταν το μποξεράκι του. Εμένα τι με θέλετε; Με το που τελειώναμε το μάθημα αντί να κάτσω να διαβάσω να ξεστραβωθώ καθόμουν και έπαιζα με τον πούτσο μου και φανταζόμουν να με πηδάει και να του παίρνω πίπες.

Σύντομα είχαμε αποκτήσει καλή χημεία μεταξύ μας και πλέον πριν το τέλος του Αυγούστου, ο Γ. μου είχε ζητήσει να του μιλάω στον ενικό. Βέβαια τα περισσότερα μαθήματα πήγαιναν χαμένα αφού καθόταν δίπλα μου και μου εξηγούσε χαμογελώντας. Εγώ κοκκίνιζα και δεν μπορούσα να μην τον κοιτάζω στα μάτια και να λιώνω από καύλα! Κάποιες φορές έμενε μετά το μάθημα και πίναμε μαζί καφέ, όχι για πολύ για να μην χάνω χρόνο, έτσι έλεγε. Μιλούσαμε για διάφορα θέματα, με ρωτούσε και για τα προσωπικά μου και του έλεγα διάφορα που έπαιζαν εκείνη την εποχή. Να αναφέρω εδώ ότι δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα με άντρα αλλά μόνο με γυναίκες. Το μόνο που είχα κάνει ήταν να βάλω μόνος μου δάχτυλο. Με καύλωναν άντρες και γυναίκες και ισχύει το ίδιο ακόμα και σήμερα. Έτσι του είχα πει για κάνα δυο κορίτσια που με ενδιέφεραν τότε, τίποτα όμως για αγόρια.

Έμαθα λοιπόν από αυτόν ότι ήταν ελεύθερος, είχε χωρίσει πρόσφατα. Φυσικά η συζήτηση δεν πήγαινε ποτέ στο σεξουαλικό και ούτε πίστευα ποτέ ότι θα πάει. Έτσι λοιπόν πέρασαν οι πρώτοι μήνες και τα μαθήματα, όπου πλέον είχα στρωθεί και προσπαθούσα να συγκεντρωθώ. Παρόλα αυτά τα κατάφερνα. Στους επόμενους μήνες δεν έγινε τίποτα συνταρακτικό μόνο που κάποιες φορές για να μου εξηγήσει με ακουμπούσε στην πλάτη και με χτυπούσε ελαφρά επιβραβεύοντας με κατά κάποιο τρόπο. Βέβαια η κατάσταση με εμένα είχε ξεφύγει αφού τον κοιτούσα τόσο έντονα μερικές φορές που μου έλεγε:

-    «Πού χάνεσαι;»

-    «Πουθενά Γ. απλά ακούω προσεκτικά αυτά που μου λες…»

-    «A, ok».

Και έτσι συνεχίζαμε. Κάποιες φορές ήθελα απλά να του ορμήξω και να του πάρω πίπα αλλά συγκρατιόμουν. Φτάνοντας στο παρασύνθημα, είχαν περάσει πολλοί μήνες και η καύλα μου γι’ αυτόν ήταν ατέλειωτη. Είχα αποφασίσει ότι μόλις τελειώσουν όλα με τις εξετάσεις θα του τα πω και ότι γίνει. Είχαμε δεθεί πολύ όλους αυτούς τους μήνες.. σαν κολλητό μου τον είχα, κι αυτός το ίδιο. Έτσι, αφού τελειώσαμε με τις εξετάσεις, μου είχε προτείνει να πάω στην πόλη του για να βγούμε μαζί να γιορτάσουμε, αφού είχα γράψει τέλεια (κοίτα να δεις!). Εγώ φυσικά και δέχτηκα και πήγα. Είχαμε πάει σπίτι του πρώτα όπου φάγαμε και μετά φύγαμε. Μου είπε:

-    «Σου άρεσε το φαγητό;» (αυτός είχε μαγειρέψει)

-    «Ναι, ήταν πολύ ωραίο!» (όχι που δεν θα μου άρεσε!). «Πού θα πάμε τελικά;»

-    «A, λέω να πάμε στο ... για αρχή και μετά όπου θέλεις».

Φτάσαμε στο κλαμπ όπου δεν είχε και πολύ κόσμο καθώς ήταν 12:30 ακόμη, και παραγγείλαμε. Εγώ όλο και τον τριγύριζα να δω πως θα του το φέρω και του έλεγα να χορέψουμε όπου τυχαία το χέρι μου στιγμιαία τριβόταν στον πούτσο του. Αλλά αυτός... τίποτα! Πέρασε η ώρα και φύγαμε. Θα με πήγαινε σπίτι και τον ρώτησα:

-    «Θα με πας σπίτι τελικά;»

-    «Σκεφτόμουν αν ήθελες επειδή είναι αργά να κοιμηθείς σε μένα σήμερα».

«Όπα! Να η ευκαιρία!» σκέφτομαι.

-    «Ναι, δεν έχω πρόβλημα» του είπα.

Φτάνοντας στο σπίτι, μου έδωσε κάτι φόρμες του για να κοιμηθώ. Ένιωθα σαν γκόμενα του και μου άρεσε αυτό. Πήγα στο μπάνιο να αλλάξω και ενώ άλλαζα παρατήρησα κάτι περιοδικά να φαίνονται μέσα από την κουρτίνα του μπάνιου. Περίεργος καθώς ήμουν τα είδα και προς έκπληξη μου μέσα είχαν άντρες και γυναίκες. Όταν θέλεις να γίνει κάτι οι ευκαιρίες εμφανίζονται από το πουθενά. Αφού τα έβαλα γρήγορα στη θέση τους βγήκα έξω. Ο Γ. είχε ήδη βάλει την φορμούλα του και καθόταν αραχτός στον καναπέ με τηλεόραση. Δεν έχασα χρόνο και πήγα να κάτσω δίπλα του.

-    «Γ. θέλω να σου πω κάτι εδώ και καιρό και δεν ξέρω πως...»

-    «Ξέρεις ότι μπορείς να μου τα πεις όλα. Τι έγινε;»

-    «Δεν έγινε τίποτα, απλά... είμαι... ε... σε θέλω».

Εντάξει μπορεί τώρα να ακούγεται πολύ φτιαχτό αλλά τότε ήταν αλλιώς η ατμόσφαιρα. Ένιωθα πολύ παράξενα και η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει ενώ αυτός έμεινε αμίλητος. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα σιγής με αρπάζει και με φιλάει με πάθος ενώ ανέβηκε πάνω μου. Εγώ καύλωσα σε δευτερόλεπτα και του ανταπέδωσα το φιλί. Μου είπε:

-    «Ξέρεις πόσο καιρό περίμενα αυτή τη στιγμή μικρέ;»

-    «Όσο κι εγώ; Εδώ και εννέα μήνες;»

-    «Ναι μωρό μου!»

Με το που με είπε μωρό μου άρχισα να τον φιλάω με γλώσσα και να του βγάζω την μπλούζα. Η καύλα μου είχε φτάσει στο ζενίθ και ο πούτσος του ήταν μισοκαυλωμένος.. τον ένιωθα. Ενώ φιλιόμασταν παθιασμένα και μόνο μουγκρητά ακούγονταν, του έβγαλα την μπλούζα και κατέβαινα προς τα κάτω. Άρχισα να τον φιλάω στο λαιμό κι αυτός να με κοιτάει να χαμογελάει και να μου κλείνει το μάτι. Το στήθος του είχε όσες τρίχες έπρεπε για να τον κάνουν καυλιάρη και κάτι ρώγες καυλωμένες και μεγάλες. Άρχισα να τον φιλάω στο στήθος και να του ρουφάω τις ρώγες ενώ αυτός βογκούσε από καύλα και μου χούφτωνε τον κώλο. Αφού γδυθήκαμε και μείναμε με τα μποξεράκια, με ξαπλώνει, έρχεται από πάνω μου και αρχίζει κι αυτός να μου γλείφει τις ρώγες και να μου χαϊδεύει απαλά τον πούτσο μου με τον δικό του πάνω από το μποξεράκι. Τον γυρίζω εγώ από την άλλη και κατεβαίνω προς τα κάτω με φιλιά μέχρι τον αφαλό και συνεχίζω…

Έπιανα τον πούτσο του που είχε γίνει πέτρα και τον φιλούσα και τον έγλειφα πάνω από το μποξεράκι. Του τον βγάζω και αρχίζω να του τον παίζω. Είχε καλό καυλί γύρω στους 17 πόντους σαν το δικό μου περίπου δυο «τρία δάχτυλα χοντρός και με ένα πουτσοκέφαλο κατακόκκινο. Άρχισα αμέσως να κάνω αυτά που έβλεπα σε τσόντες. Τον πήρα σιγά «σιγά στο στόμα μου και του άρεσε γιατί άρχισε να βαριανασαίνει. Τον έπαιρνα όλον μέσα και ξανά έξω… Ένιωθα ότι θα πνιγώ αλλά σύντομα αυτή η αίσθηση έφυγε. Τον τσιμπούκωνα για τα καλά και τον ρουφούσα δυνατά ενώ έπαιζα με τις ρώγες του. Ο Γ. είχε καυλώσει πολύ κι αυτό φαινόταν. Μου είπε να σταματήσω γιατί θα έχυνε. Άρχισε κι αυτός μετά να μου παίρνει πίπα και να γλείφει και τα αρχίδια μου. Ήμουν φουλ καυλωμένος! Στη συνέχεια ενώ με πίπωνε σάλιωσε ένα δάχτυλο και άρχισε να παίζει με την τρύπα μου.

-    «Σ’ αρέσει καυλιάρη μου;»

-    «Πολύ μωρό μου!»

-    «Βλέπω εδώ ότι δεν είσαι πολύ κλειστός…»

-    «Έχω βάλει μόνος μου μέχρι δυο δάχτυλα».

Πράγματι ο κώλος μου είχε αρχίσει να βγάζει υγρά και δεν ήταν τόσο στενός για τον πούτσο του. Σταμάτησε την πίπα και με γύρισε ανάσκελα σε ιεραποστολική στάση. Ήρθε από πάνω μου και με φίλησε ενώ ένιωθα τον πούτσο του στην τρύπα μου να πιέζει και να μου κάνει πινέλο.

-    «Είσαι έτοιμος μωρό μου;»

-    «Ναι γαμιά μου» του λέω. «Θέλω τον πούτσο σου μέσα μου».

Αφού με φίλησε λίγο ακόμη πήρε θέση. Άρχισε σιγά - σιγά να βάζει τον πούτσο του μέσα μου και ένιωθα να με ξεσκίζει. Δεν πονούσα, το αντίθετο μάλιστα, ένιωθα την απόλυτη καύλα. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου και ο πούτσος του μπήκε όλος μέσα πιάνοντας πάτο. Μια κραυγή καύλας βγήκε από το στόμα του.

-    «Μωρό μου η τρύπα σου είναι τέλεια!»

-    «Γάμησε με άντρα μου!» του είπα.

Και άρχισε να με γαμάει σιγά - σιγά και μετά επιτάχυνε. Με γαμούσε άγρια και δυνατά κάτι που μας καύλωνε και τους δυο πολύ! Μου έλεγε:

-    «Σ’ αρέσει ο πούτσος μου στον κώλο σου καυλιάρη μου;»

-    «Ναι γαμιά μου! Γάμησε με άγρια!»

Μετά με γύρισε στα τέσσερα όπου με γάμησε και πάλι άγρια. Είχε μια ένταση και μια δύναμη στα πόδια που τον έκανε τέλειο γαμιά. Αφού με γαμούσε κανένα εικοσάλεπτο…

-    «Θα σε χύσω μανάρι μου…»

-    «Όλα μέσα μου τα θέλω μωρό μου! Χύσε με!»

-    «Αααααχχ!»

Και με μια απότομη κίνηση τον έχωσε βαθιά μέσα μου και με έχυσε. Ένιωσα ένα καυτό υγρό μέσα μου και με έτσουζε. Έμεινε μέσα μου για λίγο κουνώντας ελάχιστα τη λεκάνη του και μου πήρε μια πίπα κόλαση! Σε δυο λεπτά έχυσα και τα ήπιε όλα. Η αίσθηση ήταν υπέροχη. Βγήκε από μέσα μου αργά με μισοσηκωμένο πούτσο και μου τον έδωσε στο στόμα. Άρχισα να τον γλείφω και η γεύση από τα χύσια του μου άρεσε πολύ! Του πήρα μια πίπα και με έχυσε αυτή τη φορά στο στόμα και τα ήπια όλα. Είχαν αρμυρή γεύση αλλά μου άρεσαν. Μου είπε:

-    «Πέρασες καλά μωρό μου;»

-    «Πέρασα τέλεια γαμιά μου!»

-    «Από δω και πέρα θα σε γαμάω κάθε μέρα».

-    «Μμμμ... μ' αρέσει!»

Και αφού κάναμε ένα ντους μαζί, ενώ φιλιόμασταν, μου έδωσε ένα μποξεράκι του και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Εκείνο το καλοκαίρι πηγαίναμε παντού μαζί και γαμιόμασταν συνέχεια. Μόνο μια φορά τον γάμησα και μου άρεσε πολύ! Στο τέλος του καλοκαιριού ενώ έψαχνα για σπίτι στην πόλη που πέρασα, πήγα να μείνω εκεί. Μετά χωρίσαμε γιατί δυο εβδομάδες αργότερα μου είπε ότι βρήκε κοπέλα. Μιλάμε ακόμα... και θα είναι πάντα ο πρώτος μου και ο καλύτερος! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πήγα με έναν τόσο τέλειο άντρα!

(Copyright protected OW ref: 46112)