Με τον Δημήτρη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο συμφοιτητές θα εξομολογηθούν ο ένας στον άλλο για τις ομοφυλοφιλικές τους αναζητήσεις και θα εφόσον οι καύλες και των δυο είναι στα ύψη, θα επιδοθούν σε ένα δυνατό ξέσκισμα…

Η ιστορία:

Με λένε Νίκο και είμαι στα 25. Αν και έχω κατά καιρούς σχέσεις με διάφορες κοπέλες, έχω αδυναμία να σκίζω ωραία ανδρικά κωλαράκια. Η ιστορία αυτή συνέβη πριν λίγες μέρες και είναι 100% αληθινή. Τον τελευταίο χρόνο κάνω το μεταπτυχιακό μου σε Πανεπιστήμιο της χώρας. Στα πρώτα μαθήματα, συνάντησα τον Δημήτρη. Με τον Δημήτρη ήμασταν παλαιοί συμφοιτητές. Δεν κάναμε ποτέ παρέα, απλώς είχαμε τυπικές σχέσεις. Αυτός με το που πήραμε το πτυχίο, ξεκίνησε το μεταπτυχιακό και πλέον κάνει το διδακτορικό του στο ίδιο τμήμα.

Ο Δημήτρης βοηθούσε κάποιους καθηγητές σε μαθήματα και μας έκανε επιτηρήσεις στις εξετάσεις. Λόγω της ηλικίας μας, όταν βγαίναμε μετά τα μαθήματα με τα υπόλοιπα παιδιά, ερχόταν και ο Δημήτρης μαζί μας. Έτσι είχαμε έρθει πιο κοντά και κάναμε καλή παρέα. Πριν λίγες μέρες, δίναμε μάθημα και ο Δημήτρης ήταν ο επιτηρητής μας. Το βράδυ, μετά τις εξετάσεις αποφασίσαμε να πάμε όλοι μαζί για ένα ποτάκι για να χαλαρώσουμε λίγο και από την εξεταστική. Ήρθε και ο Δημήτρης μαζί. Κατά τις μια, πληρώσαμε και φύγαμε. Ο Δημήτρης θα με γυρνούσε σπίτι, καθώς δεν είχα μαζί μου αυτοκίνητο. Πρότεινε να συνεχίσουμε για ακόμα ένα ποτό και μετά να πάμε σπίτια μας. Του έκανα το χατίρι, αν και νύσταζα.

Πήγαμε για ένα χαλαρό ποτό και αρχίσαμε να συζητάμε. Βλέπαμε διάφορες κοπέλες γύρω μας και σχολιάζαμε. Λόγω ζέστης, φορούσαν και ελάχιστα ρούχα και ήταν ένα ωραίο θέαμα. Ξεκινήσαμε να μιλάμε και κοπέλες και σχέσεις, αλλά φαινόταν λίγο διστακτικός να μιλήσει. Παραγγείλαμε και δεύτερο ποτό και συνεχίσαμε την κουβέντα. Μετά από κάποια ώρα και ενώ εγώ είχα καρφώσει τα μάτια μου σε μια κοπέλα σε διπλανό τραπέζι, μου είπε ότι γουστάρει τους άνδρες. Τον έβλεπα ότι δεν ήταν καθόλου χαλαρός όταν μου μιλούσε, σαν να ντρεπόταν. Έτσι αποφάσισα να του πω κι εγώ ότι κατά καιρούς έχω κάνει σεξ με άνδρα, ακόμα και σε τρίο με κοπέλα. Άρχισε να χαλαρώνει και μου είπε ότι είναι κυρίως παθητικός, αν και δεν είχε πολλές εμπειρίες και δυστυχώς ξεκαυλώνει τις περισσότερες φορές μόνος του.

Εγώ άρχισα να καυλώνω μόνο με τα λόγια του. Τον τελευταίο καιρό, καθώς δεν είχα σχέση και λόγω της πίεσης της εξεταστικής, οι καύλες χτυπούσαν κόκκινο. Του είπα αν θέλει να πάμε σπίτι καθώς εγώ δεν μένω μόνος. Αν και διστακτικός, δέχτηκε. Φτάσαμε σπίτι του. Μου πρότεινε να βάλει ένα ποτό, αλλά δεν ήθελα, καθώς είχαμε πιει ήδη αρκετά. Καθίσαμε στον καναπέ και άρχισα να τον χαϊδεύω. Ο πούτσος μου είχε ήδη καυλώσει και κόντευε να βγει από το μποξεράκι. Σιγά - σιγά χαλάρωνε κι αυτός και άρχισε να μου τον πιάνει. Μου έβγαλε σχετικά γρήγορα το παντελόνι και το μποξεράκι μαζί. Μου τον έπαιξε λίγο και μετά τον πήρε όλο στο στόμα του. Ο πούτσος μου είναι γύρω στα 16 εκ αλλά αρκετά χοντρός. Απολάμβανα την πίπα του. Αν και όπως έλεγε δεν ήταν έμπειρος, ήξερα να τον παίρνει καλά στο στόμα του.

Με πίπωνε για αρκετή ώρα, μέχρι που τον ρώτησα αν θέλει να προχωρήσουμε. Άρχισα να του βγάζω τα ρούχα και έφτασα και στην τρύπα του. Γενικά ήταν παντού αρκετά τριχωτός και μου άρεσε αυτό. Έπαιξα λίγο με την τρύπα του και έβλεπα ότι το γούσταρε τρελά. Είχε καυλώσει κι αυτός. Πήρα ένα προφυλακτικό από το παντελόνι μου και του ζήτησα να μου το φορέσει. Τον ξάπλωσα, του σήκωσα τα πόδια και άρχισα να μπαίνω μέσα του. Μου είπε να μπω προσεχτικά γιατί ήταν αρκετά στενός από πίσω. Πράγματι η χοντρή μου πούτσα δυσκολεύτηκε να μπει. Ο Δημήτρης μου είπε ότι πονάει λίγο, αλλά ήθελε να συνεχίσω, αν και όχι πολύ δυνατά.

Κατά διαστήματα το ξεχνούσα αυτό και τον γαμούσα δυνατά και άγρια. Του άρεσε όμως και λίγο αργότερα έχυσε. Εγώ συνέχισα το σκίσιμο, μέχρι που ήθελα να τελειώσω. Τον ρώτησα που ήθελε να τον χύσω και μου είπε στο πρόσωπο. Βγήκα, την έπαιξα λίγο και αμέσως έχυσα στο πρόσωπο του. Μου αρέσει να βλέπω τα χύσια μου να τρέχουν από το πρόσωπο και να κατεβαίνουν στο τριχωτό σώμα.

Στη συνέχεια, αφού ντυθήκαμε, μου είπε ότι πριν είχε γαμηθεί μόνο μια φορά, αλλά δεν ήταν πολύ ευχάριστη εμπειρία και γι’ αυτό ήθελε η επόμενη φορά του να είναι με κάποιον που θα ήξερε καλά. Με πήγε σπίτι τελικά, μου είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και είπαμε καληνύχτα…

(Copyright protected OW ref: 46039)