Στο τσοντάδικο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Σε ένα τσοντάδικο με καμπίνες θα κάνει παιχνίδι ο φίλος μας με έναν άγνωστο…

Η ιστορία:

Μετά από έναν βραδινό μαραθώνιο τσόντας και chat, ξύπνησα το πρωί με απίστευτες καύλες. Έπρεπε να γαμηθώ οπωσδήποτε. Αποφάσισα να πάω σε ένα γνωστό τσοντάδικο με καμπίνες πίσω από το δημαρχείο της Αθήνας.

Φόρεσα λοιπόν το στρινγκ μου με μια σχετικά κολλητή φόρμα και ξεκίνησα για κέντρο. Φτάνοντας έκατσα λίγο στο χώρο με τις ταινίες για να αποφασίσω ποια θα νοικιάσω αλλά και για να κόψω κίνηση αν μπαίνει κανένας πελάτης μιας και ήταν κατά τις δώδεκα το πρωί.

Μετά από κανένα δεκαπεντάλεπτο έρευνας αποφάσισα να μπω στα ενδότερα. Μπήκα στην καμπίνα μου, άνοιξα τα παραθυράκια που επικοινωνούν με τις διπλανές, έβγαλα την φόρμα και έμεινα μόνο με το στρινγκ και περίμενα παίζοντας με τη σουφρίτσα μου. Πέρασε κανένα μισάωρο μέχρι να μπει κάποιος σε διπλανή καμπίνα μέχρι που μπήκε ένας και έκατσε.

Τότε σηκώθηκα, γύρισα τον κώλο μου προς το παράθυρο και άρχισα να μου βάζω δάχτυλο για να τον καυλώσω. Δεν έχασε καιρό και άπλωσε το χέρι του και άρχισε να μου χουφτώνει το κωλομέρια. Ξαφνικά ένιωσα τα χέρια του στη μέση μου να προσπαθούν να με γυρίσουν από την άλλη. Όταν γύρισα είχε βγάλει ήδη τον πούτσο του ο οποίος περίμενε ανυπόμονα στο παράθυρο το στόμα μου.

Δεν ήταν κανένα θηρίο, αλλά με τις καύλες που είχα δεν είχα και μεγάλες απαιτήσεις. Τουλάχιστον ήταν καθαρός. Άρχισα λοιπόν να τον πιπώνω και να παίζω με τα αρχίδια του ώσπου ξαφνικά τον τράβηξε έξω, ανέβασε το παντελόνι του και βγήκε από την καμπίνα. Εκεί ξενέρωσα μέχρι που άκουσα ένα χτύπημα στην πόρτα μου. Άνοιξα και ήταν ο διπλανός. Ένας ψηλός, αδύνατος γύρω στα 40 κάτι.

-    «Δεν αντέχω, πρέπει να σε γαμήσω!» μου είπε.

Τον έβαλα στην καμπίνα, γύρισα πλάτη και τούρλωσα το κωλαράκι μου που ήταν ήδη υγρό από τα δάχτυλα που του είχα βάλει νωρίτερα. Αμέσως φόρεσε προφυλακτικό, με έπιασε από τη μέση και χώθηκε στον κώλο μου. Άρχισε να με γαμάει δυνατά. Όσο μπορούσε δηλαδή μιας και η καμπίνα δεν είναι και τόσο βολική.

Αφού πέρασε ο αρχικός πόνος και άρχισε να με πλημμυρίζει η καύλα, προσπαθούσα να κρατηθώ να μη με ακούσουν και οι υπόλοιποι. Μπορεί να μην τον είχε μεγάλο αλλά ήξερε να τον χρησιμοποιεί. Πρέπει να με γαμούσε για κανένα εικοσάλεπτο. Εμένα τα πόδια μου είχαν αρχίσει να τρέμουν από καύλα αλλά δεν ήθελα να σταματήσει να μου σκίζει το κωλαράκι.

-    «Θα χύσω καύλα μου!» μου λέει μετά από λίγο.

-    «Όχι στην καπότα, τα θέλω στη μούρη μου!» του απάντησα.

Αμέσως τον έβγαλε από τον κώλο μου και με έβαλε να γονατίσω μπροστά του. Άρχισε να παίζει το καυλί του πάνω από το πρόσωπο μου ενώ τον κοίταζα στα μάτια, μέχρι που άδειασε όλα τα υγρά του πάνω μου. Του τον έπαιξα για λίγο μέχρι να βγει και η τελευταία σταγόνα.

Αμέσως ντύθηκε και έφυγε. Εγώ αφού σκούπισα το πρόσωπο μου έκατσα λίγο στην καρέκλα να χαλαρώσω και να χαζέψω την τσόντα που είχα νοικιάσει.

(Copyright protected OW ref: 44648)