Με τον πατριό μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας συνεχίζει τα παιχνίδια με τον πατριό του όπου και οι δυο πια δεν μπορούν να αντισταθούν στον πόθο που νιώθει ο ένας για τον άλλον.

Η ιστορία:

Αφού με γάμησε και πήγαμε στο μπάνιο, όπου εκεί του έγλειψα τον απίθανο πούτσο του, μου λέει:

-    «Σειρά σου τώρα…»

Ενώ το νερό έτρεχε στα καυλωμένα μας κορμιά ξεκίνησε να μου γλείφει το λαιμό, να μου ψιθυρίζει πόσο καύλας είμαι, πόσο ωραίο πούτσο έχω και ότι γουστάρει πολύ αυτός ο πούτσος να χωθεί στοn παρθένο του κώλο. Αφού μου έδωσε μερικά από τα πιο καυτά γλωσσόφιλα, πήρε μια - μια τις ρώγες και τις έγλειψε με τέτοιο πάθος, δίνοντας τους μικρές δαγκωματιές που έκανε την πούτσα μου να πάλλεται από την καύλα.

Με τα μάτια κλειστά απολάμβανα το γλείψιμο στο σώμα μου μέχρι που ένιωσα τα καυτά του χείλη να ρουφάνε την πούτσα μου μέχρι τις πουτσότριχες μου. Κράτησε για μερικά δευτερόλεπτα τον πούτσο μου σφιχτά στο καυτό του στόμα και ξεκίνησε ένα ρούφηγμα και γλείψιμο με τη γλώσσα του στέλνοντας κύματα ηδονής σε όλο μου το σώμα.

Είχα καυλώσει φοβερά από την πίπα που μου έπαιρνε και όταν ένιωσα τα πόδια μου έτοιμα να σωριαστούν από την καύλα, τον τράβηξα απότομα, τον γύρισα με τα χέρια να ακουμπάνε στα πλακάκια του μπάνιου και χωρίς να σκεφτώ με μια δυνατή σπρωξιά του έχωσα απότομα τον 18cm πούτσο μου στην παρθένα τρύπα του. Ζοριζόμουν στην αρχή να μπω μέσα του αλλά με την καύλα που είχα το μόνο που ήθελα ήταν να χωθεί μέσα στην καυτή του κωλάρα πράγμα που κατάφερα με δυνατές σπρωξιές. Αυτός από κάτω μου φώναζε:

-    «Όχιιιιιι! Μηηηηηηη! Πονάω! όχι απότομα μωρό μου, όχι έτσι…»

Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα.. μόνο μπαινόβγαινα μέσα του με όση δύναμη είχα νιώθοντας μεγάλη καύλα και ηδονή για την κωλάρα που γαμούσα. Δεν άργησα να νιώσω τα αρχίδια μου να φουσκώνουν και με ένα τελευταίο δυνατό σπρώξιμο άρχισα να ρίχνω ριπές ξυσίματος μέσα στο κωλαράκι του. Τότε ένιωσα τον Μιχάλη να σπρώχνει τον κώλο του προς την πούτσα μου για να μπει πιο βαθιά και μου ψιθύρισε:

-    «Έτσι… χύσε με τον πούστη! Γκάστρωσε με! Κάνε με δικό σου! Μείνε μωρό μου μέσα μου…»

Και τότε ξεκίνησε να σφίγγει την πούτσα μου με τους μυς του κώλου του και να ξεκινάει ένα πήγαινε - έλα πάνω στον πούτσο μου που παρά το χύσιμο που έκανε δεν έλεγε να πέσει. Μετά από μερικά λεπτά και αφού ο πατριός μου ίσιωσε το κορμί του χωρίς να βγάλει από το κωλαράκι του την πούτσα μου, μου αγκάλιασε το κεφάλι, γύρισε το δικό του προς εμένα και δίνοντας μου ένα καυτό γλωσσόφιλο γεμάτο πάθος, μου είπε:

-    «Τώρα θα κάνουμε έρωτα. Όπως σου γάμησα το κωλαράκι θα γαμήσω και τον πούτσο σου».

Άρχισε να κουνιέται κυκλικά πάνω στην πούτσα μου κάνοντας την να έχει γίνει σίδερο από καύλα. Καύλωνα τόσο πολύ από το θέαμα που έβλεπα μέσα από το καθρέφτη του μπάνιου που ξεκίνησα κι εγώ να παίρνω το ρυθμό του πατριού μου που μου γαμούσε την πούτσα. Είχαμε καυλώσει και οι δυο πολύ τόσο που μου φώναζε:

-    «Ναι αγόρι μου, έτσι σε θέλω.. δυνατό γαμιά. Σκίσε με τον πούστη! Ξεκώλιασε με! Τι πούτσα είναι αυτή γιε μου. Έτσι… χώσ’ τη μου πιο βαθιά. Ναι μωρό μου.. νιώθω την πούτσα σου μέσα μου και το κορμί μου είναι ένα με το δικό σου».

Νιώθοντας ότι και οι δυο φτάνουμε στο τέρμα, ξεκολλάει από την πούτσα μου, γονατίζει, την παίρνει στο στόμα και σχεδόν αμέσως ριπές από χύσι φτάνουν μέχρι τον ουρανίσκο του. Καταπίνει συνέχεια και δεν με αφήνει παρά μόνο όταν στράγγιξε και την τελευταία σταγόνα χυσιού. Αφού ηρέμησα, γονάτισα και πήρα τον δικό του πούτσο στο στόμα μου κάνοντας του μια από τις πιο απίθανες πίπες. Με έχυσε καταπίνοντας κι εγώ με την σειρά μου ότι χύσια είχαν τα αρχίδια του.

Αφού ηρεμήσαμε κάπως, κάναμε ένα ντους και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα του όπου κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το επόμενο πρωί μας βρήκε σε στάση 69 να παίρνουμε ο ένας πίπα στον άλλο. Αφού χύσαμε τόσο έντονα όσο και το βράδυ, συμφωνήσαμε ότι θα μέναμε μαζί όσο καιρό γουστάραμε χωρίς να με πιέζει ότι είμαι αποκλειστικά δικός του. Από τότε ξεκίνησε μια όμορφη και έντονη σεξουαλική ζωή με τον πατριό μου και όχι μόνο...

(Copyright protected OW ref: 44649)