Όταν ο ένας γίνονται τρεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο ξάδερφος στρίμωξε τον μικρό φίλο μας για ένα γερό ξέσκισμα, του ετοίμαζε όμως και μια έκπληξη: θα έφερνε κι έναν φίλο του ακόμα…

Η ιστορία:

Αυτό γινόταν σχεδόν κάθε μέρα. Ερχόταν στο σπίτι μου τις ώρες που ήξερε πως ήμουν μόνος. Με φιλούσε στο στόμα, με χάιδευε και μου χούφτωνε τον κώλο, μου έγλειφε το λαιμό και σιγά - σιγά έφτανε μέχρι τις ρώγες μου. Τις έγλειφε, τις δάγκωνε και καύλωνε μουγκρίζοντας. Βέβαια ήταν πια δεκαοκτώ χρονών και σε τέτοια ηλικία ήταν καυλωμένος συνέχεια, σαν κοκοράκι. Οδηγούσε το χέρι μου στον πούτσο του… Σκληρός και έτοιμος για να μου τον χώσει.

Γονάτιζα τότε και αφού άνοιγα το φερμουάρ του, έπιανα το καυλί του και άρχιζα να γλείφω ξεκινώντας από τα αρχίδια του. Στην αρχή έχυνε στο στόμα μου κι εγώ τα κατάπινα όλα. Μετά άρχισε να μου ξεσκίζει το κωλαράκι. Ο εξάδελφός μου με έμαθε να γαμιέμαι. Μα όλα αυτά στα έχω διηγηθεί ήδη. Μια μέρα ήρθε όπως πάντα έτοιμος για ακόμα ένα γαμήσι.

-    «Είσαι μόνος σου;» με ρώτησε ενώ κάθισε σε μια πολυθρόνα χαϊδεύοντας τον μισοκαυλωμένον πούτσο του.

-    «Μόνος μου είμαι» του απάντησα.

Τότε αυτός, άνοιξε τα πόδια του για να γονατίσω ανάμεσά τους, και εξακολουθώντας να χαϊδεύει το πούτσο του με ρώτησε:

-    «Τι περιμένεις τότε; Γονάτισε στα τέσσερα πουστράκι και άρχισε να ρουφάς το καυλί μου. Έχω πολλές καύλες σήμερα και θα σε ξεσκίσω!»

Υπάκουσα και γονάτισα ανάμεσα στα σκέλια του. Έβγαλα τη γλώσσα μου και την ακούμπησα ανάμεσα στην τρυπούλα του κώλου του και στα αρχίδια του. Έγλειψα αυτό το σημείο και τον άκουσα να βογκάει από καύλα.

-    «Γλείψε μου τα αρχίδια πουτανάκι!» μου είπε.

Εγώ πήρα το ένα αρχίδι του στο στόμα μου και άρχισα να το βυζαίνω.

-    «Και το άλλο!» με διάταξε με κομμένη την ανάσα.

Άνοιξα το στόμα μου και χώρεσε και τα δυο μέσα. Αφού έπαιξα κάμποση ώρα μαζί τους, προχώρησα προς τα πάνω. Άρχισα να γλείφω τον πούτσο του από την βάση προς το πουτσοκέφαλο και έπινα ήδη τα υγρά που άρχισαν να φεύγουν από την τρυπούλα του που κατουράει.

-    «Γλείψε το καλά για να μην πονάς όταν θα χωθεί στο κωλαράκι σου» μου είπε.

Και αυτό έκανα. Τον ρούφηξα όλο κι αυτός μου γαμούσε το πρόσωπο όπως θα μου γαμούσε αργότερα το κωλαράκι μου.

-    «Σου έχω μια έκπληξη για σήμερα…» μου είπε ενώ με το χέρι του πίεζε το κεφάλι μου στο καυλί του για να μου το καρφώσει όλο στο λαιμό μου.

Δεν ρώτησα τι γιατί το στόμα μου ήταν γεμάτο αλλά σα μικρό παιδί που ήμουν σκέφτηκα ότι έκπληξη και να ήταν θα μου άρεσε. Του τον έγλειφα για ώρα και τον ρώτησα αν θα με γαμήσει.

-    «Όχι ακόμα» μου είπε. «Αφού σου είπα. Σου έχω μια έκπληξη».

-    «Τι έκπληξη;» αναρωτήθηκα.

-    «Είπα του φίλου μου του Μιχάλη να έρθει να σε γαμήσου με μαζί».

Πάγωσα.

-    «Ποιός Μιχάλης;» ψέλλισα.

-     «Ο φίλος μου ρε, αυτός που είμαστε μαζί στην τάξη» μου είπε.

-    «Είσαι τρελός;» του είπα. «Κι αν το πει σε όλο το σχολείο;»

-    «Μην ανησυχείς. Του είπα να μην το πει σε κανέναν. Αφού ξέρω ότι σ’ αρέσει. Φρόντισε να τον περιποιηθείς καλά και δεν θα το πει σε κανέναν. Συνέχισε να με γλείφεις τώρα μέχρι να έρθει».

Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε ο Μιχάλης και προφανώς το είπα στον εξάδελφό μου. Φοβόμουνα όμως κιόλας μπας και όλο το σχολείο μάθει ότι γαμιέμαι. Στο κάτω - κάτω ο εξάδελφός μου και ο Μιχάλης ήταν δεκαοκτώ χρονών. Συνέχισα όμως να γλείφω τον εξάδελφό μου που είχε καυλώσει πολύ. Όταν χτύπησε η πόρτα με έστειλε να ανοίξω. Μπήκε τότε μέσα ο Μιχάλης μαζί με τον Σάββα. Ο Σάββας είναι ένας ακόμη φίλος τους και συμμαθητής τους.

-    «Ρε συ, δεν σου είπα να έρθεις μόνος σου;» τον ρώτησε ο εξάδελφός μου.

-    «Αρχίσατε χωρίς εμάς βλέπω…» είπε ο Μιχάλης για να συνεχίσει: «Τι σημασία έχει ρε; Αφού είναι πούστης. Θα τον γαμήσουμε όλοι και σίγουρα θα του αρέσει».

Λέγοντας τα αυτά, πήρε το χέρι μου και το έβαλε στον πούτσο του.

-    «Καύλωσα. Πιάσε να δεις».

Παρά την τρομάρα μου, άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Με έπιασε από τους ώμους και με πίεσε για να γονατίσω μπροστά του.

-    «Βγάλτον έξω κι’ άρχισε να γλείφεις πουστράκι» μου είπε.

Ξεκούμπωσα το παντελόνι και το κατέβασα μαζί με το εσώρουχο μέχρι τα γόνατα. Ο πούτσος του ήταν λίγο μεγαλύτερος από του εξάδελφού μου και λίγο πιο χοντρός. Το χάιδεψα για λίγο μαζί και τα αρχίδια και τον έβαλα στο στόμα μου. Άρχισα να τον ρουφάω όλο.

-    «Ρε συ, το δασκάλεψες καλά το ξαδελφάκι σου. Ξέρει και τον ρουφάει τέλεια. Καλύτερα και από γκόμενα» έλεγε ενώ μου γαμούσε το στόμα.

Τότε ήρθαν και στάθηκαν γύρω μου και οι άλλοι δυο με τα παντελόνια μέχρι τα γόνατα και τα καυλωμένα καυλιά τους μπροστά στο στόμα μου για να τα γλείψω. Ο Σάββας μ’ αρπάζει από τα μαλλιά και φέρνει το πρόσωπό μου μπροστά στο δικό του καυλί.

-    «Γλείψε και το δικό μου τώρα» μου είπε.

Άρχισα να γλείφω με λαιμαργία. Τον έγλειφα όλο, το χοντρό πουτσοκέφαλο, την τρυπούλα που έσταζε, τα αρχίδια.

-    «Του αρέσει πολύ του πούστη. Και έκανε πως δεν ήθελε. Γλείψε πουστράκι και όταν θα σε γαμάμε θα φωνάζεις σαν πουτανάκι» μου έλεγε και κρατώντας με από τα μαλλιά τον έβαζε και τον έβγαζε βίαια στο στόμα μου.

Δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα έγλειφα και τους τρεις μαζί. Πότε ήταν στο στόμα μου ο πούτσος του Μιχάλη, πότε έγλειφα τα αρχίδια του Σάββα και πότε μου τον έχωνε στο στόμα
ο εξάδελφός μου.

-    «Τι λέτε; Θα τον γαμήσουμε;» ρώτησε ο Μιχάλης.

-    «Γι’ αυτό δεν ήρθαμε» απάντησε ο Σάββας.

Τότε ο εξάδελφός μου τους είπε να καθίσουν ο ένας δίπλα στο άλλον στον καναπέ για να μπορώ να τους γλείφω και τους δυο ενώ εμένα μου είπε να γονατίσω μπροστά τους. Μου έβγαλε το παντελόνι κι άρχισε να παίζει με το κωλαράκι μου. Άρχισε να φτύνει στην τρυπούλα μου, και μου έχωνε το δάχτυλό του στο στόμα για να το σαλιώσει για να το βάλει στο κωλαράκι μου. Ξεχώρισε τα κωλομάγουλα μου και φάνηκε η τρυπούλα μου. Μπορεί να με γάμησε κάποιες φορές ο εξάδελφός μου αλλά ήμουν ακόμα στενός. Μου έχωσε το δάχτυλό του και άρχισα να βογκάω από ηδονή και πόνο.

-    «Έτσι μπράβο ρε Νίκο! Άνοιξε καλά την κωλοτρυπίδα του για να μπορέσει να τον πάρει όλο. Μέχρι τα αρχίδια θα του τον χώσω!» είπε ο Μιχάλης ενώ εγώ πότε είχα στο στόμα μου τον πούτσο του Μιχάλη πότε του Σάββα.

-    «Ποιος θα γαμήσει πρώτος;» ρώτησε ο εξάδελφός μου ενώ είχε τώρα στον κώλο μου δυο δάχτυλα.

Σηκώθηκε ο Μιχάλης και γονάτισε από πίσω μου. Την θέση του στον καναπέ την πήρε ο εξάδελφός μου. Πήρε το καυλί του και το οδήγησε στην τρυπούλα μου.

-    «Σιγά - σιγά…» του είπα.

-    «Σκάσε μαλακισμένη πούστρα που θα μας πεις πως θα σε ξεσκίσουμε! Ρε Σάββα, χώσε του τον στο στόμα να μην μπορεί να φωνάξει!» του είπε και μπήκε μέσα μου με την πρώτη.

Ο πόνος ήταν τρομερός αλλά ο Σάββας μου πίεζε το κεφάλι στο καυλί του και έτσι δεν μπορούσα να φωνάξω. Ο Μιχάλης άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου άγρια.

-    «Σε ξεσκίζω μωρή πουτάνα. Θα σε γαμάω κάθε μέρα και δεν θα μπορείς να κάτσεις. Όποτε καυλώνω, εδώ θα έρχομαι!»

Και συνέχισε να με γαμάει βίαια. Ο πόνος έφυγε και έδωσε την θέση του στην ηδονή. Έγλειφα λαίμαργα τους δυο άλλους ενώ ο Μιχάλης τον έβαζε όλο μέχρι τα αρχίδια και μετά το έβγαζε όλο έξω για να μου τον ξαναχώσει ακόμα πιο άγρια.

-    «Θέλω να το χύσω στο στόμα!» είπε. «Ποιος έχει σειρά;»

Σηκώθηκε ο Σάββας και ήρθε από πίσω μου ενώ ο Μιχάλης κάθισε στη θέση του. Μου τον έχωσε στο στόμα και αμέσως άρχισε να χύνει με ριπές ουρλιάζοντας από ηδονή και σφίγγοντας το κεφάλι μου στο καυλί του. Εγώ κατάπινα το σπέρμα του. Ήταν πιο αλμυρό από του ξαδέλφου μου αλλά μου άρεσε κι αυτό. Την ώρα που ο Μιχάλης έχυνε στο στόμα μου έμπαινε μέσα μου ο Σάββας. Μπήκε χωρίς να πονέσω αφού ο Μιχάλης με είχε ανοίξει για τα καλά. Με άρπαξε από τα κωλομάγουλα και με γαμούσε γρήγορα χωρίς να βγαίνει από μέσα μου.

-    «Του αρέσει του πούστη. Τον παίρνει όλο και γαμιέται σαν σκύλα. Μπράβο σου ρε Νίκο. Τον εκπαίδευσες καλά!»

Λέγοντάς τα αυτά τον ένιωσα να σκληραίνει κι άλλο μέσα μου.

-    «Κοντεύω να χύσω ρε πούστη. Θα σου γεμίσω το κωλάντερο με τα χύσια μου!» μου είπε.

Γαντζώθηκε πάνω μου χώνοντας μου το όλο μέχρι τα αρχίδια ενώ ένιωσα τον πούτσο του μέσα μου να τεντώνεται, να συσπάται και να πετάει το σπέρμα του μέσα μου. Βγήκε από μέσα μου και σειρά πήρε ο εξάδελφός μου. Επειδή ήταν εκεί οι φίλοι του το έπαιξε μεγάλος γαμιάς και με γάμησε άγρια και βίαια, σε αντίθεση με άλλες φορές. Οι φίλοι του τον ενθάρρυναν να με γαμήσει πιο άγρια και με έβριζε χυδαία απολαμβάνοντας το θέαμα. Αυτοί οι τρεις με γαμούσανε για πολλά χρόνια. Κάποιες φορές έφερναν και κανέναν από τους φίλους τους. Στο σχολείο κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για μένα, μετά απ’ αυτό. Κάποιοι θέλησα να με γαμήσουν κι εγώ δεν είχα λόγους να μην δεχτώ.

(Copyright protected OW ref: 44578)