Στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας απολαμβάνει στην παραλία τα σεξουαλικά παιχνίδια ενός ζευγαριού όταν του την πέφτει ένας εξηντάρης…

Η ιστορία:

Είμαι ο Τάσος 25 χρονών και πριν λίγες ημέρες πήγα για μπάνιο σε μια παραλία γυμνιστών. Είναι η παραλία λίγο μακριά από το σπίτι μου αλλά ήθελα πολύ να μείνω στην παραλία γυμνός και ίσως να βρω και κάτι ενδιαφέρον. Έφτασα κατά της μια το μεσημέρι και δεν είχε πολύ κόσμο. Περπάτησα λίγο στην παραλία και έκατσα λίγα μέτρα δίπλα από ένα ζευγάρι. Με καλημέρισαν και τους καλημέρισα. Άπλωσα την πετσέτα και αφού γδύθηκα ξάπλωσα ανάσκελα για να δω γενικά τι παίζει στην παραλία.

Όσο περνούσε η ώρα μαζευόταν κόσμος στην παραλία και είχα εντοπίσει αρκετά ενδιαφέροντα άτομα. Αφού έκανα την βουτιά μου άραξα στην πετσέτα για να πάρω χρώμα διαβάζοντας ένα βιβλίο που είχα πάρει μαζί μου. Εκεί που διάβαζα αντιλήφθηκα ότι η γυναίκα από το ζευγάρι δίπλα μου έπαιρνε πίπα στον δικό της και άναψα λίγο - πολύ θα έλεγα. Σταμάτησα να τους κοιτάω γιατί δεν ήθελα να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Μετά από λίγο με πλησίασε ένας κύριος γύρω στα εξήντα και μου είπε.

-    «Πιτσιρίκο, θα καείς από τον ήλιο».

-    «Χρωματάκι θέλω να πάρω».

-    «Πώς σε λένε;»

-    «Τάσο, εσένα;»

-    «Γιώργο, χάρηκα Τάσο».

-    «Χαμός γίνεται δίπλα ε;»

-    «Ναι, καλά το κάνουν».

-    «Σ’ αρέσει ε;»

-    «Πολύ!»

-    «Έχω αντηλιακό, θέλεις να σου βάλω;»

Εκεί κατάλαβα της προθέσεις του γιατί για αρχή νόμιζα πως είχε έρθει να πάρει μάτι το ζευγάρι. Του είπα να μου βάλει αντηλιακό και έκατσε δίπλα μου. Άρχισε να με γεμίζει με αντηλιακό και όταν πλησίασε στον κώλο μου του τον τούρλωσα λίγο για να καταλάβει ότι κι εγώ αυτό θέλω που θέλει. Μου έβαλε το δάχτυλο του αμέσως στην τρύπα μου και μια κραυγή καύλας μου βγήκε.

-    «Σ’ αρέσει πουστάκι;»

-    «Ναι! Συνέχισε Γιώργο…»

Συνέχισε να με γαμάει με το δάχτυλο του για λίγη ώρα και μετά μου ζήτησε να του πάρω μια πίπα. Πράγμα που έκανα αμέσως. Ήταν ένας πούτσος κοντά στα 18εκ. Μου άρεσε πολύ και τον έβαζα όσο πιο πολύ μπορούσα στο στόμα μου.

-    «Ρούφα το καυλί μου πουστάκι!»

-    «Θέλω να με γαμήσεις…»

-    «Το θες πολύ;»

-    «Ναι, πολύ!»

Με γύρισε και ήρθε από πίσω μου και μου τον κάρφωσε στον κώλο.

-    «Με πονάς…»

-    «Σε λίγο θα είσαι ok πουτανάκι».

-    «Γάμα με μωρό μου!»

-    «Σε γαμάω αχόρταγη πούστρα!»

-    «M’ αρέσει πολύ!»

-    «Κι εμένα μου αρέσουν τα μικρά πουστάκια!»

-    «Χύσε με!»

Μετά από λίγο έχυσε μέσα μου και έκατσε λίγο για να μείνουν μέσα μου όλα του τα χύσια. Έκατσε έκανε ένα τσιγάρο και έφυγε. Του ζήτησα το τηλέφωνο για να ξαναβρεθούμε αλλά μου είπε ότι είναι παντρεμένος και δεν γίνεται.

(Copyright protected OW ref: 44512)