Με τον ταξιτζή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Με έναν άγνωστο ταξιτζή αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του ο φίλος μας και μάλλον του βγήκε σε καλό…

Η ιστορία:

Γεια σας. Είμαι ο Τάσος, 25 χρονών και θα σας πω μια ωραία φάση πριν λίγο καιρό που είχα με έναν ταξιτζή. Είχα βγει ένα βράδυ με την παρέα μου για ποτό. Περνούσαμε καλά αλλά κατά τις δυο είπα να φύγω μιας και δεν είχα πολύ όρεξη. Φεύγοντας από το μαγαζί είπα να πάρω ταξί για να πάω σπίτι και πήγα προς την πιάτσα αν και δεν ήταν και πολύ κοντά.

Όταν έφτασα εκεί είχε κόσμο περίμενα την σειρά μου και μπήκα σε ένα τυχαία. Μπαίνοντας είδα έναν άντρα γύρω στα σαράντα να με καλησπερίζει και να με ρωτάει που πάμε. Του είπα την διεύθυνση και ξεκινήσαμε για εκεί. Πιάσαμε λίγο την κουβέντα αλλά το σημείο που άλλαξε τα πράγματα είναι το παρακάτω λέγοντας μου:

-    «Είσαι τυχερός που ήσουν για ποτό. Εγώ έχω καιρό να πάω…»

-    «Και γιατί δεν πας σήμερα αφού έχεις όρεξη;»

-    «Είμαι στη δουλειά τώρα και άσε.. που να παίρνω τέτοια ώρα τηλέφωνα για παρέα…»

-    «Αν θέλεις πάμε μαζί για ένα ποτό να ξεσκάσεις κι εσύ να δω κι εγώ λίγο κόσμο. Μα, νωρίς είναι ακόμα».

Το σκέφτηκε λίγο και μου απάντησε θετικά. Πήγαμε σε ένα γνωστό μπαράκι που μαζεύει καλό κόσμο. Γινόταν χαμός και μείναμε μέσα στον κόσμο να πίνουμε το ποτό μας και να κουβεντιάζουμε. Η κουβέντα συνέχεια γυρόφερνε για γκόμενες μέσα στο μπαρ που τα είχαν βγάλει όλα έξω. Τον άκουγα χωρίς να σχολιάζω μιας και δεν ήξερα πως θα του μεταφέρω αυτό που ήθελα χωρίς να τον ξενερώσω. Επειδή το μαγαζί είχε πολύ κόσμο, όποτε έπρεπε να περάσει κάποιος από μπροστά μας έφερνα τον κώλο μου πάνω του. Αυτό έγινε τρεις - τέσσερις φορές χωρίς να αντιδράσει άσχημα του τύπου τι κάνω εκεί.

Μετά από μερικά ποτά η ώρα είχε περάσει και είπαμε να φύγουμε. Πλήρωσε τα ποτά όλα και μου είπε ότι ευχαριστεί πολύ για την παρέα που κάναμε και πήγαμε προς το αυτοκίνητο. Όλο αυτό το κυριλέ που μου έβγαζε μου άρεσε πάρα πολύ. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε να πάμε να με αφήσει σπίτι. Σκέφτηκα πως κάπως έπρεπε να του δείξω τι θέλω και του είπα αν θέλει πριν πάμε σπίτι να σταματήσουμε να κάνουμε ένα τσιγάρο να χαλαρώσουμε. Συμφώνησε και πήγαμε σε ένα ήρεμο μέρος και κάτσαμε μέσα στο αυτοκίνητο για ένα τσιγάρο.

Μιλούσαμε για αρκετή ώρα και δεν έλεγε ούτε αυτός να φύγουμε ούτε εγώ οπότε σε κάποια φάση είπα θα κάνω την κίνηση και ότι γίνει. Εκεί που του μιλούσα και του εξηγούσα κάποια πράγματα για μια κουβέντα που είχαμε, πλησίασα το χέρι μου στο πόδι του και άρχισα να τον ακουμπάω όλο και περισσότερο. Αυτός δεν με σταματούσε και όλο και περισσότερο θάρρος έπαιρνα εγώ. Είχα κατακοκκινίσει από την καύλα και με είδε και με ρώτησε

-    «Γιατί έχεις κοκκινίσει;»

-    «Σε θέλω».

Με κοίταξε και χωρίς να πει τίποτα έριξε το κάθισμα του προς τα πίσω. Τότε κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω και του έπιασα τον πούτσο πάνω από τον τζιν. Έβγαλε ένα αναστεναγμό και είπε:

-    «Πω πω καύλες!»

Του ξεκούμπωσα το τζιν και του τον έβγαλα έξω. Δεν ήταν μεγάλος αλλά τον ήθελα. Έσκυψα και τον πήρα στον στόμα μου και τον τρέλανα.

-    «Τι πίπα κάνεις ρε καύλα;»

-    «Σ’ αρέσει μωρό μου;»

-    «Πολύ πουστάκι. Συνέχισε έτσι να τον ρουφάς…»

Συνέχισα να του τον γλείφω κι αυτός συνέχισε να με κοσμεί με διάφορα επίθετα. Παρά την πίπα που του έκανα είχε αντοχές και μετά από λίγη ώρα μου είπε να σταματήσω. Βγήκε από το αμάξι και ήρθε από την δικιά μου πλευρά. Άνοιξε την πόρτα και μου είπε να γυρίσω στα τέσσερα για να με γαμήσει. Του φόρεσα καπότα, κατέβασα το τζιν μου και έκατσα στα τέσσερα και περίμενα να με γαμήσει. Μπήκε αργά - αργά μέσα μου για να μην με πονέσει και μετά άρχισε να με καρφώνει με δύναμη.

Του είπα ότι μ’ αρέσει πολύ και ότι θέλω να με χύσει, πράγμα που έκανε μέσα σε λίγα λεπτά. Ντυθήκαμε και κάτσαμε για λίγο να χαλαρώσουμε και μετά με πήγε σπίτι, τον ευχαρίστησα και με καληνύχτισε.

(Copyright protected OW ref: 66628)