Ο κοντός επβήτορας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πέτρο για τις όμορφες στιγμές που μου προσέφερε. Με τον Πέτρο γνωριστήκαμε μέσω internet. Μου έγραψε ζητώντας να με συναντήσει. Εκείνος έμενε Αγία Παρασκευή, έτσι του έγραψα ότι επειδή δεν διέθετα αυτοκίνητο θα μου ήταν πολύ δύσκολο να πάω εκεί. Μου απάντησε ότι θα ερχόταν εκείνος με το δικό του αυτοκίνητο να με πάρει από όπου ήθελα εγώ.
Μου είπε την μάρκα του αυτοκινήτου του και το χρώμα και τελικά δώσαμε ραντεβού κάπου στον σταθμό του ηλεκτρικού στην Κηφισιά. Επίσης του έγραψα ότι οι μόνες ώρες που μπορούσαμε να συναντηθούμε ήταν πρωινές (γύρω στις 10) και μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα. Πράγματι πήγα λίγο πιο νωρίς στο ραντεβού μας. Χρειάστηκε να περιμένω λιγότερο από επτά λεπτά. Είδα το αυτοκίνητο του να προσπαθεί να το παρκάρει. Πλησίασα, άνοιξε το τζάμι, με ρώτησε αν ήμουν εγώ που είχαμε ραντεβού. Μου έκανε νόημα να μπω στο αμάξι.
Ο Πέτρος ήταν πολύ άσχημος, αρκετά μεγάλος σε ηλικία (λίγο μετά έμαθα ότι ήταν 67 χρονών), φαλακρός στο επάνω μέρος του κεφαλιού, δόντια αρκετά πεταχτά προς τα έξω και από ότι μπορούσα να δω πολύ κοντός. Αν θα ήθελα να τον παρομοιάσω με κάποιο ζώο, σίγουρα η μούρη του ήταν σαν του ποντικού. Για να πω την αλήθεια με την πρώτη ματιά που του έριξα ήθελα να το βάλω στα πόδια. Δεν ήθελα όμως να τον προσβάλω, δεν μου αρέσει να προσβάλω ανθρώπους, έτσι απλά του ζήτησα να πάμε σε μια καφετέρια εκεί κάπου για καφέ και κατόπιν βλέπαμε.
Πάρκαρε το αυτοκίνητο και βγήκε. Θα περπατούσαμε μέχρι το κέντρο της Κηφισιάς με τα πόδια. Τώρα που περπατούσαμε δίπλα–δίπλα έβλεπα ότι δεν ήταν πάνω από 1,65–1,67cm μιας και του έριχνα πάνω από ενάμιση κεφάλι (είμαι 1,73cm).
—Πόσο χρονών είσαι Πέτρο;
—67, αλλά κρατάω καλά ακόμα, όταν πρόκειται για σεξ και μάλιστα από αυτό που μου αρέσει.
—Παντρεμένος;
—Ναι, και εσύ είσαι παντρεμένος έτσι δεν είναι;
—Ναι.
—Εγώ έχω και δύο εγγονάκια.
Αυτά τα λέγαμε καθώς περπατούσαμε. Κάτσαμε στην πρώτη καφετέρια που βρήκαμε. Για μιάμιση ώρα λέγαμε διάφορα. Άρχισα να προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει ότι μάλλον δεν θα κάναμε τίποτα οι δύο μας. Μπορεί να μου αρέσει να κάνω έρωτα με άντρες, αλλά δεν ήμουν και τόσο πολύ πεινασμένος. Φαίνετε ότι άρχισε να το καταλαβαίνει. Έτσι σε κάποια φάση άρχισε να μου λέει.
—Ξέρω ότι με βρίσκεις πολύ άσχημο, ναι ξέρω είμαι αρκετά μεγάλος, ξέρω ότι θα με προτιμούσες ψηλό και γεροδεμένο, αλλά σε παρακαλώ, άσε με να δοκιμάσω λίγο μαζί σου, μου αρέσεις πολύ, θα έκανα τα πάντα για σένα, σε παρακαλώ, ακόμα και στα πόδια σου μπορώ να πέσω, να σε παρακαλέσω, σε παρακαλώ. Τουλάχιστον άσε με να σου δείξω τα προσόντα μου, πίστεψε με ότι μέσα στο παντελόνι μου υπάρχει κάτι που όταν το δεις δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Όσο μπόι μου λείπει έχει πάει εκεί κάτω…
Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι δεν, αλλά επέμενε τόσο πολύ και τα μάτια του είχαν τέτοια αγωνία που τον λυπήθηκα και αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία. Εξάλλου δεν μπορούσα να τον βλέπω τόσο λυπημένο. Φύγαμε από την καφετέρια, περπατήσαμε μέχρι το αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε να βρούμε κάποια ερημιά για να ικανοποιήσει το πάθος του. Μου είχε προτείνει να πάμε σε ξενοδοχείο, αλλά του εξήγησα ότι κάτι τέτοιο ήταν άσχημο για δύο άντρες, έτσι αναγκαστικά ότι ήταν να γίνει θα γινόταν στο ύπαιθρο. Τελικά μετά από ταξίδι κάμποσης ώρας βρήκαμε ένα απομονωμένο μέρος κάπου στη Μαλακάσα. Βρήκαμε ένα μέρος που καλύπτονταν από παντού με υψηλούς θάμνους και δέντρα και πάρκαρε το αυτοκίνητο που είχε ανάψει από τον κακοτράχαλο, δύσβατο δρόμο.
Έσβησε την μηχανή, έβαλε τα χέρια του πίσω από το σβέρκο του και τέντωσε το μικρό σώμα του. Μάλλον περίμενε να του κατεβάσω το φερμουάρ. Φαίνετε ότι ήθελε να διαπιστώσω μόνος μου τα προσόντα του. Δεν είχα άλλη επιλογή, εξάλλου έπρεπε να τελειώσω μαζί του όσο πιο γρήγορα γίνονταν, στο κάτω–κάτω τώρα πια δεν μπορούσα να κάνω πίσω.
Έσκυψα προς το μέρος του, έπιασα την άκρη του φερμουάρ και το κατέβασα αργά–αργά. Με την άκρη του ματιού μου είδα το βλέμμα του που ήταν γεμάτο σιγουριά για τα προσόντα του. Το φερμουάρ κατέβηκε, διαπίστωσα ότι από κάτω δεν φορούσε τίποτα. Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν η πολύ χοντρή βάση του καυλιού του, καλυμμένη από μπόλικες σκληρές κατσαρές τρίχες. Έχωσα το χέρι μου και το έπιασα τραβώντας το προς τα έξω.
Όταν το τράβηξα όλο έξω, έμεινα!!! Πραγματικά ήταν σχεδόν μεγαλύτερο και από εκείνο που είχα φάει από τον φίλο μου από το Σουδάν και μάλιστα πολύ πιο χοντρό. Δεν πρόλαβα καλά–καλά να το κρατήσω στα χέρια μου και του έγινε κάγκελο. Αν μπορούσα να έχω μέτρο μαζί μου θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον 19 με 20 πόντους, ήταν απίστευτα τεράστιο και φοβερά χοντρό. Έχωσα το χέρι μου πιο βαθιά και έπιασα δύο τεράστια αρχίδια λες και ήταν σακούλες γιαουρτιού. Όση ώρα πασπάτευα τα βαριά αρχίδια ο πούτσος του παλλόταν στον αέρα σύμφωνα με τους σφυγμούς της καρδιάς του.
Άνοιξα το στόμα μου όσο μπορούσα πιο πολύ και έχωσα το χοντρό πουτσοκέφαλο με την μεγάλη τρύπα, μέχρι το «σκαλοπάτι» μέσα στο στόμα μου. Παραπάνω ήταν αδύνατον να χωρέσει. Έπρεπε να προσπαθήσω να τον κάνω να χύσει έτσι, σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να κάνω ράμματα στην σούφρα μου. Άρχισα να βάζω την άκρη της γλώσσα μου μέσα στην αρκετά ανοιχτή τρύπα του πουτσοκέφαλου του ενώ ταυτόχρονα τρομπάριζα το χοντρό πετσάκι του. Μετά έκανα μια διαδρομή κατά μήκος του θηριώδους πούτσου του.
—Είδες μωρό μου; Δεν είναι μεγάλος, είναι από τους πούτσους που αρέσουν σε όλες τις αδερφές. Έλα μωρό μου, θέλω να δω τα μπούτια σου, έλα έξω, θέλω να σε ακούσω να βογκάς από καύλα. Έλα πάμε να σου ανοίξω τα σίγουρα όμορφα κωλομέρια σου.
Βγήκαμε από το αυτοκίνητο. Μάλλον δεν θα απέφευγα το φοβερό καυλί του. Βέβαια μπορεί η τρύπα μου να ήταν αρκετά ανοιχτή μετά από τόσα και τόσα καυλιά που είχε δεχτεί, αλλά αυτό το πράγμα ξεπερνούσε κάθε προσδοκία. Μόλις βγήκαμε έξω, μου κατέβασε το παντελόνι. Μετά άρχισε να με γλείφει από τις γάμπες μέχρι επάνω ενώ κάθε τόσο μου έλεγε.
—Ω, τι καύλα πόδια που έχεις και ας έχουν λίγες τρίχες, πόσο με καυλώνουν οι άσπρες, κοντές κάλτσες που φοράς. Πες μου ποια είναι η αγαπημένη σου στάση;
Του είπα ότι μου άρεσε να τον παίρνω ανάσκελα και με ανοιχτά πόδια, συνήθως στηριγμένα στους ώμους του γαμιά μου. Με έβαλε να ξαπλώσω πάνω στο καπό εκείνος πάτησε πάνω σε μια πέτρα για να φέρει το τεράστιο καυλί του στο ύψος της τρύπας μου και πριν δοκιμάσει να με ξεσκίσει, άρχισε να μου γλείφει, χρησιμοποιώντας μπόλικο σάλιο την καυλωμένη πλέον τρύπα μου. Όσο και να μην γούσταρα τον Πέτρο, το υπέροχο εκείνο καυλί ήταν αρκετά δελεαστικό για να μη καυλώσω από πίσω. Αφού έφτυσε αρκετές φορές την τρύπα μου, έπιασε τα πόδια μου και τα έβαλε στους ώμους του (όπως του είχα πει), ύστερα έπιασε το καυλί του λίγο πιο κάτω από το πουτσοκέφαλο και το οδήγησε προς τον «στόχο» που δεν ήταν άλλος από την τρύπα μου. Αισθάνθηκα να με ακουμπάει και λίγο μετά και καθώς άρχισε να σπρώχνει μέχρι που αισθάνθηκα ένα τσούξιμο, μόλις άρχισε να μπαίνει όλο και πιο βαθιά μέσα μου τα μάτια μου δάκρυσαν, ενώ όλο μου το σώμα είχε αρχίσει να αισθάνεται ένα γλυκό μούδιασμα. Δεν ξέρω πόσο μέσα μου βρισκόταν εκείνο το «θηρίο» αλλά αισθανόμουν σαν να ήμουν έγκυος.
Πρέπει να μου «κτυπούσε» τα πάντα εκεί μέσα γιατί ο πούτσος μου είχε καυλώσει τρομερά, μου έφευγαν χύσια και λίγα κάτουρα καθώς ο χοντρός πούτσος όργωνε το είναι μου, τα σπλάχνα μου. Είχα παραδοθεί στα χάδια και στο ξέσκισμα του κοντού επιβήτορα μου. Ήταν φανταστικός γαμιάς. Χωρίς να κάνει καμιά βίαιη κίνηση, χωρίς να με προσβάλει, με γαμούσε, με χάιδευε και με φιλούσε στο στήθος και στις γάμπες μου που τις είχε δικές του.
Δεν χρειάστηκε ούτε μια φορά να πιάσω το καυλί μου. Κάθε φορά που με εμβόλιζε το καυλί μου έσταζε χύσια από την καύλα. Αν ήμουν γυναίκα θα ήθελα να μείνω έγκυος από ένα τέτοιο καυλί, έναν τέτοιο ευγενικό άντρα που ήξερε πως έπρεπε να φερθεί σε μια αρσενική πουτάνα σαν και εμένα.
Η καλύτερη φάση έγινε όταν άρχισε να με χύνει. Λες και μου έκαναν κλύσμα ήταν. Όταν πια το άντερο μου γέμισε από τα καυτά χύσια του, βγήκε. Χάος, ήταν τόσο ανοιχτός ο κώλος μου που αισθανόμουν τον αέρα να μπαίνει μέσα μου. Μου ζήτησε να σφιχτώ λίγο για να βγάλω μέρος του σπέρματος του που είχα μέσα μου, όπως μου είπε του άρεσε πολύ. Δεν του χάλασα χατίρι και τότε αισθάνθηκα υγρά να στάζουν από πίσω μου. Τα μάζεψε στην χούφτα του και μου τα έδειξε. Πρέπει να είχε χύσει «ποταμούς» σπέρματος μέσα μου γατί η χούφτα του είχε γεμίσει. Έβαλα την γλώσσα μου και πήρα ένα μέρος για να τα γευθώ. Μετά του καθάρισα όλη την τρυπούλα από μερικά σταγονίδια που υπήρχαν ακόμα εκεί μέσα.
Με τον Πέτρο κανονίσαμε να συναντηθούμε και την Δευτέρα που μας έρχεται, τον ευχαριστώ και δημοσίως για την ευγένεια του και για το πόσο με έκανε να αισθανθώ απόλυτα γυναίκα. Πέτρο μου πράγματι όσο μπόι σου λίπη τόσο όμορφο καυλί έχεις να είσαι πάντα γερός και σου υπόσχομαι να είμαι το σκεύος ηδονής σου για πάντα.
Πάντως μετά από αυτή την εμπειρία μου αρέσει η ιδέα των ραντεβού μέσο του site. Ευχαριστώ όλους όσους επικοινωνούν μαζί μου και υπόσχομαι ότι θα βγω μαζί τους με την σειρά προτεραιότητας που φθάνουν τα e–mail τους. Πολλοί με ρωτούν αν μπορώ να τους γαμήσω. Η απάντηση μου είναι πως ναι, αν και προτιμάω να είμαι εγώ ο από κάτω. Όσο για της γυναίκες που ενδιαφέρθηκαν για να με πάρουν με strap on ναι μπορούν όπως και μπορώ και εγώ να τις πάρω.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")