Ο φίλος του ήθελε βοήθεια στο πάρτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφασίσαμε με ένα φίλο μου να πάμε στο πάρτι ενός πρώην συναδέλφου μας που το τελευταίο διάστημα την είδε.... καλλιτέχνης. Το πάρτι έγινε με αφορμή το νέο του σπίτι που μόλις αγόρασε στην εξωτερική της Θεσσαλονίκης, ανατολικά δηλαδή και η οποία απέχει από τα όρια της πόλης περίπου 45 λεπτά.

Όταν φτάσαμε επικρατούσε τέτοιος πανικός που δεν μπορούσαμε να βρούμε μια θεσούλα για το αυτοκίνητο. Στο πάρτι ήταν πολλοί και καλοί γνωστοί, ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος από... ψώνια που νόμιζαν ότι επειδή κάνουν θέατρο στις ελεύθερες ώρες τους, κατάλαβαν και τι εστί κουλτούρα και ποιοτική ζωή.

Anyway, με το φίλο μου κάναμε αρκετό μάτι, αλλά η βραδιά έδειχνε ότι θα έκλεινε... άδοξα. Όταν το πάρτι άρχισε να αραιώνει, ο φίλος μου μας είπε να μείνουμε εκεί για ύπνο, αφού έξω είχε ήδη αρχίσει να βρέχει και είχαμε πιει και αρκετά. Πήραμε και οι δύο τηλέφωνο στα σπίτια μας και ανακοινώσαμε περί τις 02.00 τα ξημερώματα ότι θα κοιμηθούμε έξω.

Μόλις έφυγαν οι ποιοτικοί... βάρβαροι, βάλαμε εγώ και ο φίλος μου ένα χεράκι να συμμαζέψουμε τουλάχιστον τα χοντρά ενώ ο Παναγιώτης, που γιόρταζε για το νέο του σπίτι, προσπαθούσε να καθαρίσει ένα τεράστιο λεκέ στο χαλί, μάλλον από γλυκό! Το σπίτι τριώροφο, με εσωτερικές σκάλες και μάρμαρα. Ωραίο, αλλά πολύ μακριά από την πόλη. Ο Παναγιώτης μας έδειξε που θα κοιμόμασταν και μπήκε στο μπάνιο. Εγώ την έπεσα αμέσως και με πήρε ο ύπνος με την τηλεόραση αναμμένη.

Όταν ξύπνησα περίπου δύο ή τρεις ώρες αργότερα, άκουσα κάτι περίεργο σαν ήχο, σαν βογκητό, σαν κάτι τέλος πάντων να έρχεται από το δωμάτιο που κοιμόταν ο Φίλιππος. Σηκώθηκα να καταλάβω τι γίνεται και έπαθα σοκ. Ο Φίλιππος πηδούσε τον Παναγιώτη ο οποίος βογκούσε και ακουγόταν σίγουρα και στη διπλανή μονοκατοικία! Μάλιστα το σκηνικό ήταν κάπως άγριο, αφού ο Φίλιππος πήδαγε τον Παναγιώτη με τέτοια μανία που το κρεβάτι κουνιόταν σε σημείο που νόμιζα ότι θα έσπαγε!!! Του είχε ανεβάσει τα πόδια του στους ώμους και από τη δύναμη που έβαζε έδειχναν ότι θα σπάσουν!! Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα, έπαθα σοκ.

Στάθηκα στην πόρτα και κοιτούσα σα χαμένος γιατί κανένας από τους δύο δεν μου είχε δώσει την εντύπωση ότι έπαιζε τέτοια παιχνίδια. Επέστρεψα ξανά στο δωμάτιο που υποτίθεται ότι κοιμόμουν αλλά που να κοιμηθώ. Ξαναβγήκα και προσπαθούσα να δω και να καταλάβω κάτι περισσότερο. Στάθηκα ξανά στην αρχή της πόρτας και κοιτούσα, κοιτούσα, κοιτούσα, ενώ σκεφτόμουνα ότι δεν έπρεπε να με πάρουν χαμπάρι.

Αποτέλεσμα ήταν να γίνω αντιληπτός από το Φίλιππο. "Τι κάνετε ρε μαλάκες" τον ρωτάω και μου απαντάει "ή θα μπεις ή θα κάτσει εκεί και θα κοιτάς".

Πλησιάζω στο σημείο του εγκλήματος ως έτοιμος επιβήτορας και δίνω τον πούτσο μου στον Παναγιωτάκο να πιάσει δουλειά. Το τέλειο τσιμπούκι! Δεν άφησε τίποτα να παει χαμένο. Όταν το καυλί μου σκλήρυνε, πήρα σειρά να ξεσκίσω το κωλαράκι που ήταν ήδη.... ανοιχτό.

Τον στήνω στα τέσσερα και γίνεται της πουτάνας, φώναζε και χτυπιόταν από πόνο και καύλα. Αλλάξαμε στάση και όταν ξάπλωσα ανάσκελα για να καθίσει στον πούτσο μου, τον πήρε όλο με τη μία, ενώ το στόμα του γέμιζε από το πουτσοκέφαλο του Φίλιππου.

Τον χύσαμε και οι δύο στο στόμα, όλα μέσα, ούτε σταγόνα χαμένη. Το σκηνικό συνεχίστηκε στο δωμάτιο του Φίλιππου, όπου ο μικρός τα είδε όλα αφού ο κώλος του έπαιρνε μια τον έναν πούτσο και μια τον άλλο και επειδή ήδη είχαμε χύσει, η φάση αργούσε δραματικά!!!

Δεν ξέρω αν το κωλαράκι του επανήλθε και μετά από πόση ώρα, πάντως για τουλάχιστον 40 λεπτά μετά το σκηνικό ήταν ορθάνοιχτο και έχανε βαζελίνες και βοηθητικά υγρά!!!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")