Ο πουτσαράς γαμιάς (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μετά το πρώτο ραντεβού με τον απίστευτο γαμιά, ο φίλος μας είναι ανυπόμονος για την επόμενη συνάντηση. Δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ γιατί του τηλεφώνησε και κανόνισε ένα ραντεβού έκπληξη…

Η ιστορία:

Το πρώτο ραντεβού με τον Τάκη ήταν σκέτη μαγεία. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα αλλά μου είπε να περιμένω να με πάρει. Και πράγματι με πήρε μερικές μέρες μετά.

-    «Τι κάνουμε;», με ρώτησε.

-    «Μια χαρά, εσύ;», απάντησα εγώ προσπαθώντας να φαίνομαι άνετος, ενώ η καρδιά μου χτύπαγε τρελά στην ιδέα ότι μιλούσα και πάλι με τον Τάκη το γαμιά.

-    «Το απόγευμα ραντεβού πάλι εκεί που είχαμε βρεθεί. Στις πέντε».

-    «Έγινε!», είπα άνετα.

Κλείσαμε και ξεκίνησα να ετοιμάζομαι. Πέρασε και με πήρε με τ’ αμάξι και πήγαμε κάπου στο κέντρο. Πάρκαρε και κατεβήκαμε. Μπήκαμε σε μια μεγάλη πολυκατοικία. Μου έκανε νόημα να μην πολυμιλάω. Μπήκαμε σ’ ένα διαμέρισμα μια σταλιά. Στο σαλονάκι ίσα που χώραγε ένας καναπές, μια πολυθρόνα και το έπιπλο της τηλεόρασης. Είχε μια μικρή κουζινίτσα, ένα μπάνιο και μια κρεβατοκάμαρα μ’ ένα διπλό κρεβάτι που σχεδόν έπιανε όλο το δωμάτιο.

-    «Τι είναι εδώ;», ρώτησα κάπως αμήχανα.

-    «Δικό μου είναι», απάντησε. «Στο σπίτι μου δεν γίνεται να βρισκόμαστε. Εδώ θ’ αράζουμε».

-    «Είσαι παντρεμένος;», ρώτησα κάπως αμήχανα.

-    «Όχι ρε!» απάντησε γελώντας. «Απλά μένουν από πάνω οι δικοί μου. Δεν είναι άνετα εκεί», μου απάντησε.

Χαλάρωσα κάπως. Ο Τάκης άρχισε να γδύνεται κι έμεινε με το σλιπάκι. Άραξε στον καναπέ.

-    «Φτιάξε καφέδες κι έλα», μου είπε.

Πήγα στην κουζίνα και γύρισα πίσω στο καπάκι να μου πει πως θέλει τον καφέ. Είχε αράξει στον καναπέ με ανοιχτές τις ποδάρες του και χαζολόγαγε τηλεόραση. Τα πόδια του ήταν τεράστια, τριχωτά παντού. Το στέρνο του φούσκωνε και είχε απίστευτα δυνατό τριχωτό στήθος. Το σλιπάκι του έμοιαζε έτοιμο να σκιστεί, γεμάτο με το κοντάρι και τις αρχιδάρες του. Ήταν πάρα πολύ γεροδεμένος. Ψάρωσα όπως τον έβλεπα έτσι μπροστά μου. Με κατάλαβε και γέλασε δυνατά.

-    «Σ’ αρέσω μικρέ, ε;»

Έγνευσα χαμογελαστά ναι.

-    «Εγώ…;», ρώτησα δειλά. « Εγώ σ’ αρέσω;»

-    «Ναι ρε!», μου είπε. «Δεν θα ήσουν εδώ αλλιώς τώρα. Θα τα πάμε καλά οι δυο μας».

Πήγα στην κουζίνα κι έφτιαξα τους καφέδες ενθουσιασμένος. Τα έβαλα όλα σ’ ένα δισκάκι που βρήκα και γύρισα. Το ακούμπησα στο τραπεζάκι κι άρχισα κι εγώ να γδύνομαι. Ο Τάκης απολάμβανε το θέαμα.

-    «Κουνήσου αγορίνα μου. Δείξε μου τι πουστράκι είσαι…», μου είπε. «Σε θέλω άνετο εδώ μέσα».

Είχε τον τρόπο του να με κάνει πραγματικά να νιώθω άνετα. Πήρα θάρρος κι άρχισα να κουνάω το κορμάκι μου αδελφίστικα, να λικνίζομαι ανεβοκατεβάζοντας το σλιπάκι μου και να χαϊδεύω τα καπούλια μου.

-    «Μπράβο αγόρι μου!», μ’ επιβράβευσε ο Τάκης. «Για όλους τους άλλους θέλω να είσαι άντρας. Για μένα θα είσαι το πουστάκι μου».

Κατέβασα τελείως το σλιπάκι μου κι έμεινα γυμνός μπροστά του.

-    «Πέσε στα τέσσερα», μου είπε, «…και σκέψου πως είμαι πίσω σου με τον πούτσο μου έτοιμο να σε κατακτήσει. Δείξε μου πως θα γαμιέσαι για μένα».

Έπεσα πρόθυμα στα τέσσερα κι άρχισα να κουνάω ρυθμικά το κωλαράκι μου μπρος - πίσω σαν να υποδέχομαι το παλούκι του άντρα μου μέσα μου. Γύρισα να κοιτάξω τον Τάκη που με ανοιχτές τις ποδάρες του στον καναπέ έκανε τσιγάρο κι έτριβε τον πούτσο του κοιτάζοντάς με ικανοποίηση.

-    «Γαμήσου μικρέ, γαμήσου!», μου είπε.

Εγώ συνέχιζα να κουνιέμαι ρυθμικά για να προσφέρω όσο πιο καλό θέαμα μπορούσα στον πουτσαρά γαμιά μου, που με επιβράβευε με το βλέμμα του. Με κάλεσε κοντά του και μ’ έβαλε να καθίσω ανάμεσα στα πόδια του. Ένιωθα να με τυλίγει με τη δύναμη και το κορμί του. Η ανάσα του ήταν ζεστή και η μυρωδιά του αυθεντικά αντρική, με γέμιζε καύλα. Κάναμε τσιγάρο και πίναμε καφέ. Με ρώταγε πράγματα για μένα, για τη ζωή μου και μου μιλούσε κι εκείνος για τον εαυτό του.

Είχε μια εταιρεία μικρή με κατασκευές και τέτοια, ανύπαντρος ευτυχώς, 48άρης, αρκετά περπατημένος απ’ όσο μπορούσα να καταλάβω και παλαιών αρχών σε κάποια πράγματα. Μου ξεκαθάρισε ότι αν ενδιαφερόμουν να κάνω κάτι παραπάνω μαζί του, θα έπρεπε να είμαι αποκλειστικά μαζί του και διαθέσιμος. Μου έκανε εντύπωση η συζήτηση που μου είχε ανοίξει. Μου μιλούσε με άνεση σαν να γνωριζόμαστε χρόνια και παράλληλα φαινόταν να θέτει κατά κάποιο τρόπο όρους για να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί.

-    «Πώς σου φαίνονται αυτά που σου λέω;» με ρώτησε κάποια στιγμή.

-    «Όλα καλά ακούγονται. Αλλά ασυνήθιστα. Όλοι ψάχνονται για ένα γαμήσι» του λέω. «Εσύ μιλάς για παραπάνω…»

-    «Μιλάω για πολλά γαμήσια», μου απάντησε χαμογελώντας. «Δε μ’ αρέσουν τα ξενέρωτα πράματα. Θέλω να σ’ έχω και να σε γλεντάω όπως και όσο γουστάρω. Να σ’ έχω πουστράκι για τον πούτσο μου και μόνο. Δεν μου αρέσουν τα γρήγορα».

Όπως το είπε με ερέθισε απίστευτα. Παράτησα καφέδες τσιγάρα και όρμησα στην αγκαλιά του. Μ’ άρπαξε κι άρχισε να με φιλάει με δύναμη. Με τύλιξε με τα μπράτσα του ενώ ένιωθα το δυνατό εργαλείο του να θεριεύει μέσα στο σλιπάκι του. Οδήγησε το πρόσωπό μου στη μασχάλη του και χάθηκα εκεί γλείφοντας με όρεξη και νιώθοντας την αντρική μυρωδιά του να με κατακλύζει ενώ οι αντρικοί αναστεναγμοί του Τάκη με έκαναν να θέλω να τον ικανοποιήσω ακόμα περισσότερο. Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο. Το σήκωσε αμέσως. Κατάλαβα ότι πρέπει να ήταν κάτι σημαντικό κι έκατσα πλάι. Άκουσα κάποιον να του μιλάει για κάποια δουλειά.

-    «Συγγνώμη, περιμένετε μισό λεπτό», είπε ο Τάκης σ’ αυτόν που μιλούσε.

Κάλυψε το τηλέφωνο με το χέρι του κι έσκυψε και μου ψιθύρισε στο αφτί:

-    «Είναι για δουλειά και πρέπει να μιλήσω. Θέλω να γονατίσεις μπροστά μου. Βάλε το μουτράκι σου ανάμεσα στα μπούτια μου και λάτρεψέ με. Θέλω όταν κλείσω το τηλέφωνο το σλιπάκι μου να χρειάζεται στύψιμο».

Έγνεψα καταφατικά και γονάτισα μπροστά του. Ο Τάκης συνέχισε να μιλάει στο τηλέφωνο. Εγώ άρχισα να χαϊδεύω τα μπούτια του. Τα ένιωθα δυνατά και γερά με τα χέρια μου. Ήταν άντρακλας σωστός. Έσκυψα και φίλησα το κοντάρι του. Με τα δάχτυλά μου χάιδευα το σημείο στο πλάι που ήταν το λάστιχο απ’ το σλιπάκι. Άρχισα να τον γλείφω εκεί προσπαθώντας να χρησιμοποιώ μόνο τη γλώσσα μου. Ο Τάκης άνοιξε ακόμα περισσότερο τις ποδάρες του για να μπορώ να κάνω καλύτερα το καθήκον μου κι εγώ συνέχισα να χαίρομαι με τη γλώσσα μου τα βαριά του μπούτια. Ένιωσα έτοιμος κι άφησα το μουτράκι μου να βρεθεί πάνω στο σλιπάκι του. Η δύναμη της πούτσας του εφάρμοζε στο πρόσωπό μου ενώ τριβόμουνα πάνω του γλείφοντας και προσκυνώντας τον Τάκη.

Ένιωθα τη σκληράδα της πούτσας του, έπαιρνα το μεγάλο πουτσοκέφαλο στο στόμα μου κάνοντας μούσκεμα το σλιπάκι του πουτσαρά γαμιά μου κι ύστερα κατέβαινα αγκαλιάζοντας με τα χειλάκια μου τα πλούσια παπάρια του. Ο Τάκης συνέχιζε να μιλάει στο τηλέφωνο και κάθε τόσο μου χάιδευε το κεφάλι και με μικρές κινήσεις της μέσης του έφερνε ακόμα πιο κοντά μου το αντριλίκι του. Είχα χαθεί ανάμεσα στα μπούτια του προσπαθώντας να χαρώ κάθε εκατοστό απ’ το σλιπάκι του. Δεν κατάλαβα καν ότι έκλεισε το τηλέφωνο παρά μόνο όταν άκουσα τον αναπτήρα του που άναβε τσιγάρο. Σήκωσα το πρόσωπό μου και τον κοίταξα.

-    «Μπράβο σου!», μου είπε.

Χαμογέλασε και με φίλησε. Σηκώθηκε όρθιος και ήρθε μπροστά μου. Είδα το σλιπάκι του να πέφτει μπροστά μου.

-    «Πάρτο αγόρι μου. Πάρτο με το στόμα σου και ακολούθησέ με».

Πήρα το σλιπάκι με τα δόντια μου και πηγαίνοντας στα τέσσερα τον ακολούθησα στην κρεβατοκάμαρα. Στεκόταν όρθιος στο πλάι του κρεβατιού.. σαν πύργος έμοιαζε. Εγώ απέναντί του, στα τέσσερα, με το σλιπάκι του στο στόμα μου.

-    «Σ’ αρέσουν αυτά που κάνουμε;» με ρώτησε.

Έγνεψα καταφατικά.

-    «Άφησε το σλιπάκι. Σήκω κι έλα κοντά μου».

Έκανα όπως μου είπε. Τον πλησίασα. Με πήρε στα χέρια του και με μια κίνηση με σήκωσε στον αέρα στην αγκαλιά του. Με κράταγε με τόση άνεση σαν να κρατάει το μπρελόκ του. Έτρεμα από την καύλα. Με φίλαγε με πάθος. Ένιωθα να μ’ εξουσιάζει ακόμα και με το φιλί του. Με ακούμπησε με την πλάτη στην ντουλάπα και συνέχισε να με φιλάει.

-    «Θέλω να σ’ έχω δικό μου. Να σε γαμάω και να σε εξουσιάζω. Να με υπηρετείς και να με σέβεσαι. Να γεμίζω το κορμάκι σου με τα χύσια μου και να σε κουμαντάρω».

Αναστέναζα με ηδονή.

-    «Ότι θέλεις Τάκη» του είπα.

Τα βλέμματα μας μίλαγαν μόνα τους. Ο Τάκης μου έδειξε την ικανοποίηση του από την απάντησή μου μ’ ένα φιλί και με ακούμπησε στο κρεβάτι απαλά. Χάιδευα το κορμί του.

-    «Είσαι πολύ δυνατός!» , του είπα.

Ήθελα να μάθω, ν’ ακούσω για τη δύναμή του.

-    «Πόσα κιλά είσαι;»

Ο Τάκης ήταν έμπειρος. Κατάλαβε την ανάγκη μου. Κάθισε δίπλα μου και με πήρε στα πόδια του.

-    «Είμαι 1.87 ύψος, 104 κιλά και φοράω 46 νούμερο παπούτσια».

Μου ψιθύριζε κάθε φράση στ’ αφτί, νιώθοντας το πόσο με καυλώνει αυτό.

-    «Θέλω όμως να μετρήσεις τον πούτσο μου μόνος σου», μου είπε. «Θέλω εσύ να μου πεις πόσο είναι».

Τον κοίταξα ερεθισμένος αλλά και με περιέργεια. Μου ζήτησε να σηκωθώ και να σταθώ με την πλάτη προς το μέρος του. Ένιωσα το παλούκι του να τρίβεται στην τρύπα μου, στα κωλομάγουλα μου. Το ένιωσα να περνάει ανάμεσα στα πόδια μου κι ύστερα πάλι να το οδηγεί στην τρυπούλα μου και να νιώθω τη σκληράδα του έτοιμη να σαρώσει το κωλαράκι μου. Άκουσα ένα συρτάρι ν’ ανοίγει. Στα τρυφερά μου κωλομάγουλα άρχισε να τρίβεται μια δερμάτινη ζώνη. Ο Τάκης έφερε τη ζώνη στο πρόσωπό μου και μου ζήτησε να τη γλείψω ενώ συνέχισε να εφαρμόζει την καυτή πούτσα του στη στενή τρυπούλα μου. Ήρθε στο πλάι και με κοίταξε στα μάτια. Με φίλησε γλυκά.

-    «Είσαι έτοιμος;» με ρώτησε.

-    «Ναι», απάντησα εκστασιασμένος.

Φοβόμουν λίγο αλλά είχα εμπιστοσύνη στον πουτσαρά γαμιά μου.

-    «Μπράβο αγόρι μου! Μπράβο πουστάκι μου! Θα μετρήσουμε μαζί το μέγεθος της πούτσας μου. Κάθε φορά που η ζώνη μου θα εφαρμόζει στα καπούλια σου, εσύ θα μετράς. Θα σταματήσουμε όταν φθάσουμε στο νούμερο που από εδώ και εμπρός θα κατακτάει και θα εξουσιάζει το κωλαράκι σου».

Το πρώτο χτύπημα έπεσε. Άρχισα να μετράω. Τα χτυπήματα ήταν δυνατά, αλλά μπορούσα να τ’ αντέξω άνετα, ειδικά όπως ήμουν καυλωμένος τόσο πολύ. Ο πουτσαράς γαμιάς Τάκης είχε την εμπειρία να καταλαβαίνει πόσο πρέπει να χτυπήσει τα ολοστρόγγυλα καπούλια μου που είχαν παραδοθεί στην εξουσία του. Συνέχισα το μέτρημα σε κάθε χτύπημα του άντρα μου.

-    «...16, 17, 18...»

Ο Τάκης με επιβράβευε με το βλέμμα του ενώ εγώ είχα πια μπει στο παιχνίδι του τουρλώνοντας και προσφέροντας πρόθυμα το κωλαράκι μου στην μαύρη δερμάτινη ζώνη του άντρα μου.

-    «...20, 21...»

Δεν ακολούθησε άλλο χτύπημα. Ο Τάκης έριξε τη ζώνη στο πάτωμα κι έμεινε εκεί να στέκεται όρθιος στο πλάι μου. Η μέτρηση είχε τελειώσει. Ήμουν απίστευτα ερεθισμένος και το ήρεμο ηδονικό βλέμμα του Τάκη μ’ έκανε να τον θέλω ακόμη περισσότερο. Γονάτισα μπροστά του. Του φίλαγα και του έγλειφα τα πόδια του. Εκείνος έβαλε το ένα του πόδι επάνω στην πλάτη μου κι ένιωθα τη δύναμή του πάνω μου.

-    «Ο πούτσος σου γαμιά μου είναι εικοσιένα πόντους. Το μικρό μου κωλαράκι θα μάθει να δέχεται τη βαριά σου ψωλάρα μέσα μου μέχρι και οι εικοσιένα πόντοι σου να χάνονται στην τρυπούλα μου. Το στόμα μου θα μάθει να δέχεται τη βαριά σου ψωλάρα μέσα μου μέχρι και οι εικοσιένα πόντοι σου να χώνονται στο λαρύγγι μου», του είπα θέλοντας να τον ικανοποιήσω.

Ο Τάκης με άφησε για λίγο να χαρώ τα πόδια του κι ύστερα ξάπλωσε στο κρεβάτι και με κάλεσε κοντά του. Ξάπλωσα πλάι του θαυμάζοντας την ψωλάρα του. Τον ήθελα μέσα μου.

-    «Είναι ώρα να γίνεις ο πούστης μου…» μου είπε.

Με αγκάλιασε κι άρχισε να με φιλάει. Τον ένιωθα πάνω μου δυνατό να με γεμίζει με το κορμί του. Τον έγλειφα και τον φιλούσα σαν τρελός. Η ψωλάρα του τριβόταν πάνω μου. Με γύρισε μπρούμυτα. Άνοιξε με τα χέρια του τα καπούλια μου και κοιτούσε την τρυπούλα μου. Έφτυσε πάνω της και τα ένιωθα να κυλάνε δροσίζοντας την τρυπούλα μου. Με έφτυνε απανωτά στην τρυπούλα μου. Άνοιξε το συρτάρι, έβγαλε μια κρέμα κι άλειψε λίγο πάνω στην τρύπα μου. Χάιδευε τα καπούλια μου και συνέχιζε να με φτύνει παντού πια.

Ένιωθα τις ροχάλες του να με ραντίζουν παντού. Ανασήκωσα το κωλαράκι μου προσφέροντας καλύτερη θέα στον πουτσαρά γαμιά Τάκη που μ’ επιβράβευσε με δυο γερά κωλοσκάμπιλα. Με μια κίνηση βρέθηκε ξαπλωμένος επάνω μου. Με τις ποδάρες του μπλόκαρε το σώμα μου κι άνοιξε τα δικά μου. Τον ένιωθα παντού πάνω μου. Το παλούκι του βρισκόταν ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου. Ένιωσα το πουτσοκέφαλο να τρίβεται και ν’ αγγίζει τη στενή τρυπούλα μου.

-    «Ααα… αχχχ...»

Ένας μικρός αναστεναγμός καύλας και πόνου. Ο Τάκης έμπαινε μέσα μου. Αργά και σταθερά ένιωθα το λοστάρι του να βυθίζεται στην τρύπα μου. Πονούσα αλλά ήθελα να συνεχίσει. Συνέχισε σιγά - σιγά να με κατακτάει μέχρι που κάρφωσε όλο το κοντάρι του μέσα μου. Είχα μουδιάσει απ’ τον πόνο και την καύλα. Χύθηκε πάνω μου. Ένιωσα όλα τα κιλά του πάνω μου και το κοντάρι του να οργώνει τα σωθικά μου. Έβγαλα ένα βογκητό.

-    «Ήσυχα…», μου είπε. «Θέλω να κάτσεις σιωπηλά κι αδιαμαρτύρητα και να φας την πούτσα. Ανοίγω το κωλαράκι σου τώρα. Είσαι δικός μου. Σ’ έχω και σε γαμάω».

Μ’ έπιασε απ’ τους ώμους και με μια δυνατή ώθηση καρφώθηκε πια όλος μέσα μου. Ένιωθα πραγματικά τις αρχιδάρες του να τρίβονται στην τρύπα μου. Με την ώρα ο πόνος υποχωρούσε κι ένιωθα τον τεράστιο πούτσο του Τάκη να γίνεται ένα με το σώμα μου. Κινούσε τη μέση του κυκλικά κι ένιωθα τα παπάρια του να χορεύουν στην τρύπα μου. Δεν βιαζόταν ο Τάκης. Με γαμούσε βαριά και πασαλίδικα. Κάθε τόσο ξανακάρφωνε με ορμή τον πούτσο του μέσα μου και χυνόταν επάνω μου, κι ύστερα πάλι με έπιανε απ’ τους ώμους και γλεντούσε την τρύπα μου με το κοντάρι του αναστενάζοντας από καύλα. Ο ιδρώτας κύλαγε ποτάμι στο κορμί του και κάθε τόσο έφερνε το πρόσωπό του πλάι στο δικό μου.

-    «Μαθαίνεις να γαμιέσαι από τον πούτσο μου. Μαθαίνεις να προσκυνάς τ’ αρχίδια μου με την τρύπα σου», μου έλεγε κι ύστερα με δύναμη ξαναβύθιζε τον πούτσο του μέσα μου. «Είμαι ο άντρας σου, ο αφέντης σου, ο γαμιάς σου», μου ψιθύρισε γυρίζοντας το μουτράκι μου στο πλάι και με φίλησε.

Βγήκε σχεδόν τελείως από μέσα μου.

-    «Ετοιμάσου αγόρι μου…», μου είπε.

Μ’ άρπαξε και καρφώθηκε μ’ απίστευτη δύναμη μέσα μου. Ένιωσα το λοστάρι του να με σκίζει στα δύο. Βόγκηξα. Ο Τάκης με γαμούσε πια με λύσσα. Παραδόθηκα τελείως στην εξουσία της πούτσας του. Ο πόνος δεν μπορούσε με τίποτα να εμποδίζει την απίστευτη ηδονή που ένιωθα καθώς ο Τάκης με την πούτσα του εξουσίαζε όλο μου το είναι. Έχυνα σιγά - σιγά σαν κοριτσάκι κάτω απ’ τη δύναμη του γαμιά μου. Ο Τάκης με κράταγε απ’ τους ώμους και ανεβοκατέβαινε πάνω μου σαρώνοντας την τρύπα μου με απίστευτες ψωλιές που κάθε φορά με άνοιγαν όλο και πιο πολύ.

-    «Πάρτα πουστρόσκυλο!», μου είπε κι ένιωσα τα καυτά του χύσια να κυλάνε μέσα μου.

Οι ψωλιές του είχαν απίστευτη δύναμη. Τα σεντόνια ήταν μούσκεμα από τον ιδρώτα. Μόλις άδειασε και την τελευταία σταγόνα απ’ τα χύσια του μέσα μου, χόρεψε για λίγο δυνατά το καυλί του μέσα στην τρύπα μου για να μετρήσει το άνοιγμα που μου έκανε και τραβήχτηκε έξω. Χύθηκε πλάι μου ξαπλωμένος ανάσκελα, μούσκεμα στον ιδρώτα κι άναψε τσιγάρο.
Εγώ έμεινα μπρούμυτα, ανοιγμένος, γαμημένος και χυμένος από το παλούκι του πουτσαρά γαμιά μου.

-    «Είσαι εντάξει αγόρι μου;» με ρώτησε.

Ανασηκώθηκα και τον κοίταξα. Τα μαλλιά του ήταν ανακατεμένα, ήταν γεμάτος ιδρώτα και με κοίταγε με ικανοποίηση. Το κοντάρι του είχε αρχίσει να ηρεμεί αλλά ακόμα φαινόταν τεράστιο. Ο Τάκης πρόσεξε ότι είχα χύσει κι εγώ κι έδειξε να χαίρεται.

-    «Βλέπω ότι είσαι εντάξει…» μου είπε χαμογελώντας.

Χαμογέλασα κι εγώ. Μου έδωσε τσιγάρο και μου το άναψε. Με το τσιγάρο μου στο χέρι έσκυψα και μπούκωσα για λίγο τον ψώλαρο του Τάκη για να τον ευχαριστήσω. Ανασηκώθηκα πάλι κι έγειρα στον ώμο του.

-    «Μπράβο αγόρι μου!», μου είπε. «Γαμήθηκες όμορφα, υπάκουα και σωστά. Μπράβο!»

Χαμογέλασα και κούρνιασα στην αγκαλιά του. Έξω είχε πια νυχτώσει… Ο πουτσαράς γαμιάς Τάκης κι εγώ σίγουρα είχαμε ταιριάξει…

(Copyright protected OW ref: 43962)