Γιάννης και Χρήστος έγιναν ένα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Γιάννης και ο Χρήστος νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον αλλά είναι και οι δυο παρθένοι. Έτσι, ξεκίνησαν τους πειραματισμούς…

Η ιστορία:

Με λένε Γιάννη και είμαι 19 χρονών. Είμαι 1.86, 85 κιλά και το σώμα μου είναι κανονικό. Εδώ και δυο χρόνια κάνω παρέα με τον Χρήστο. Ο Χρήστος είναι 25, 1.88, 86 κιλά και το σώμα του είναι γυμνασμένο. Τον Χρήστο τον έβαλα στο μάτι πριν τρία χρόνια αλλά τότε δεν κάναμε παρέα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω κάτι μαζί του. Ξέχασα να πω ότι ο Χρήστος μένει στο χωριό και έχει σχέση τρία χρόνια και ότι εγώ σε μια μεγάλη πόλη.

Ξεκινώντας και κάνοντας παρέα μαζί του, τον κοιτούσα πάντα επίμονα αλλά χωρίς να καρφώνομαι στους άλλους. Το θέμα ήταν ότι και ο Χρήστος κοιτούσε και μου χαμογελούσε. Πριν δυο εβδομάδες πήγα στο χωριό μόνος μου και είχα σκοπό να κάνω κάτι μαζί του. Πηγαίνοντας τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να πάμε για καφέ. Αυτός δέχτηκε.

Ήρθε σπίτι με πήρε και πήγαμε τρία χωριά πιο κάτω. Στο δρόμο σκεφτόμουν τι να του πω. Επειδή εκεί που πήγαμε ήταν φουλ, πήραμε τους καφέδες και πήγαμε σε έναν καταρράκτη που έχει εκείνο το χωριό. Ξεκινήσαμε να μιλάμε για διάφορα θέματα. Εγώ ήμουν δίπλα του και μιλούσαμε. Εγώ είχα βάλει από την αγαπημένη μου κολόνια, την οποία μου είχε πει ότι του αρέσει υπερβολικά η μυρωδιά της. Εκεί που μιλούσαμε μου λέει:

-    «Γιαννάκη, η κολόνια που φοράς με ζαλίζει υπερβολικά. Έλα πιο εδώ να την μυρίσω…»

Εγώ πήγα και τέντωσα το λαιμό μου.

-    «Κόλαση αυτή η κολόνια σου!», λέει και μου δίνει ένα φιλί στο λαιμό.

Εγώ πάγωσα, δεν το είχε ξανακάνει. Μου χαμογέλασε και μου είπε ότι με γουστάρει υπερβολικά και ότι δεν του έχει ξανασυμβεί με άλλον άνδρα. Του είπα κι εγώ το ίδιο και ξεκίνησα να τον φιλάω. Επιτέλους ακουμπούσα τα χείλη του και τη γλώσσα του. Φιλούσε υπέροχα. Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι είμαι παρθένος και ότι δεν έχω ξανακάνει σκέψεις με άλλον άνδρα. Μου είπε έναν μπορούμε να πάμε σπίτι μου για να είμαστε καλύτερα. Σε όλη τη διαδρομή μου έλεγε πόσο με αγαπάει και τα συναισθήματα του.

Μόλις φτάσαμε και μπήκαμε στο σπίτι, ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε και να βγάζουμε ο ένας στον άλλον τις μπλούζες. Καταλήγοντας στο κρεβάτι μου είπε εάν θέλω να συνεχίσουμε και του είπα βέβαια. Βγάλαμε τα παντελόνια και ξάπλωσε. Ξεκίνησα να τον γλείφω παντού. Έβλεπα τον πούτσο του μέσα από το μποξεράκι να έχει γίνει τούρμπο. Μόλις κατέβασα το μποξεράκι βγήκε ένας πούτσος 22cm.  Ξεκίνησα να παίρνω την πρώτη μου πίπα και του άρεσε.

Μετά από λίγο μου είπε ότι χύνει και έχυσε μέσα μου. Τώρα όμως ξεκίνησε αυτός.. με έγλειψε παντού και έβαλε δάχτυλο στον κώλο μου.  Η τρύπα είχε ανοίξει μια χαρά και ξεκίνησε να μπαίνει μέσα μου. Από την μια πονούσα αλλά από την άλλη σκεφτόμουν ότι έκανα έρωτα με τον άντρα της ζωής μου. Μπήκε μέσα μου και ξεκίνησε να μπαινοβγαίνει. Μόλις έχυσε, μέσα μου φυσικά, κάναμε μπάνιο και συνεχίσαμε να κάνουμε έρωτα όλο το βράδυ.

Έχω να τον δω δυο εβδομάδες αλλά μιλάμε κάθε ώρα στο τηλέφωνο. Αύριο θα πάω πάλι μόνος και ελπίζω να περάσω τέλεια. Ελπίζω με αυτό το άτομο να μείνουμε μαζί…

(Copyright protected OW ref: 43913)