Μου αρέσει να τα πίνω όλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η φαντασίωση του φίλου μας έγινε πραγματικότητα όταν τον κάλεσε ένας φίλος του στο σπίτι του για παρτούζα που θα του μείνει αξέχαστη.


Η ιστορία:

Παρά τα ότι είμαι bi έχω τρελές φαντασιώσεις με άλλους άντρες και όταν βρίσκω ευκαιρία κοιτάω να τις κάνω πραγματικότητα, όσο ακραίες και να είναι ορισμένες φορές.  Έτσι κι αυτή τη φορά, όταν ήμουν μόνος σπίτι και άρχιζα να παίζω με την τρύπα μου και την πούτσα μου, σκεφτόμουν πόσο πολύ θα ήθελα να πάρω πίπα σε περισσότερους από έναν και να τα πιω ή να με χύσουν στην μάπα και να με πασαλείβουν με τα χύσια τους έχοντας βαθιά μέσα στον κώλο μου μια πούτσα πραγματική η ακόμη και έναν δονητή.

Έτσι έβαλα σκοπό να το κάνω πραγματικότητα αλλά φοβόμουν μην γίνω ρεζίλι πουθενά και γίνω ρόμπα. Τα έγραψα σε μήνυμα σε έναν γνωστό μου και του εξήγησα τι θέλω και μου υποσχέθηκε ότι θα το κανόνιζε με άτομα εμπιστοσύνης, εχέμυθα και υγιή.  Έτσι μου είχε στείλει μήνυμα από νωρίς ένα βράδυ για τα αν θα μπορώ να πάω πιο αργά στο το σπίτι του γιατί θα κανόνιζε κάτι με άλλους άντρες για παρτούζα.

Μόνο και μόνο στην ιδέα ότι θα έπαιρνα πίπες και θα με έχυναν άρχισα να ετοιμάζομαι από νωρίς και να καυλώνω τρελά. Αφού είχα ανοίξει την κωλάρα μου και την είχα πλύνει καλά, σκεφτόμουν συνέχεια να γλείφω πούτσες και αν δεν χτύπαγε το τηλέφωνο μου δεν νομίζω ότι θα άντεχα για πολύ χωρίς να χύσω. Πήγα σπίτι του και η πούτσα μου έσταζε συνέχεια υγρά και ή τα έγλειφα ή τα έχωνα μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Ακόμα και στο ασανσέρ που ανέβαινα είχα δυο δάχτυλα μέσα στον κώλο μου.

Μπήκα μέσα και είδα δυο τύπους και τον άλλον να κάθονται στον καναπέ και να βλέπουν γυμνοί gay τσόντα. Πήγα δίπλα τους και χωρίς καν να μας συστήσει, γονάτισα και άρχισα να ρουφάω τα καυλιά τους και να πιπιλάω τα αρχίδια τους. Μου τράβαγαν το κεφάλι και μου γαμούσαν το στόμα δυνατά πνίγοντας με, αλλά γούσταρα που έτρεχαν τα σάλια μου πάνω στα καυλιά τους. Ο ένας μάζεψε με τα χέρια του τα ζουμιά από το στόμα μου και ήρθε πίσω μου και μου τα πασάλειψε στην τρύπα και άρχισε να μου χώνει τα δάχτυλα του.

Εγώ αναστέναζα καθώς μου βύθιζε τα δάχτυλα του στον πάτο μου και ρούφαγα πιο βαθιά τα άλλα δυο καυλιά.  Ο ένας ήρθε από πίσω, φόρεσε καπότα και άρχισε να μου σκίζει τον κώλο ενώ τσιμπούκωνα τους άλλους δυο.  Ο ένας κατέβηκε από κάτω μου και άρχισε να μου παίρνει πίπα και να ρουφάει και τα αρχίδια μου ενώ έπρεπε και να έγλειφε και τα αρχίδια και του άλλου που με γαμούσε, ενώ εγώ έβαζα την άλλη πούτσα μέχρι τα αρχίδια στο στόμα μου. Ξαφνικά σταμάτησαν και στήθηκαν και οι τρεις στα τέσσερα και ενώ φιλιόντουσαν μεταξύ τους, μου ζήτησαν να τους γαμήσω.

Φόρεσα καπότα και έβλεπα τους κώλους τους και δεν ήξερα σε ποιον ήθελα να τον χώσω πρώτα. Τελικά τον έβαλα σ’ αυτόν που ήταν τελείως άτριχος αλλά ήθελα να τους γαμήσω και τους τρεις. Σε λίγο σηκώθηκαν και με έβαλαν να κάτσω στην μεγαλύτερη πούτσα και οι άλλοι δυο άρχισαν να παίζουν τα καυλιά τους μπροστά μου. Τα ρούφαγα σαν τρελός και καθόμουν όσο πιο καλά μπορούσα στο τεράστιο καυλί που είχα μέσα μου. Οι δυο που είχα τα καυλιά τους άρχισαν να με βρίζουν και να με χύνουν στο πρόσωπο και μου πασάλειβαν με τις πούτσες τους τα χύσια παντού.

Ο άλλος βγήκε από μέσα μου και ήρθε και άρχισε να μου γλείφει την μούρη και να με καθαρίζει από τα χύσια τους ενώ οι άλλοι δυο μου έχωσαν κάποια από τα δάχτυλα τους στον κώλο και άρχισαν να με τσιμπουκώνουν. Άρχισα να χύνω στα στόματα τους και στην μούρη τους και ο άλλος άρχισε να μου χύνει το πρόσωπο. Απίστευτη καύλα και ευτυχώς που έχυσα γιατί δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου άλλο. Φιληθήκαμε λίγο με τα χύσια μας και μου ζήτησαν να κάτσω και για δεύτερο γύρο αλλά είχα ξεκαυλώσει και δεν μπορούσα να μείνω.

Μάλλον αυτό θα το ξανακάνω γιατί ήταν από τα πιο καυλωτικά γαμήσια που έχω κάνει είτε με γυναίκες, είτε σε παρτούζα, είτε με άντρες.

(Copyright protected OW ref: 43856)