Ο γείτονας της ξαδέρφης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας θα γνωρίσει έναν άγνωστο μέσα σ’ ένα τζακούζι κι εκείνος θα τον καλέσει σπίτι του…

Η ιστορία:

Είμαι παντρεμένος bisexual και η αλήθεια είναι πως δεν έχω πολλές γκέι εμπειρίες. Αυτή όμως ήταν η καλύτερη μου.

Πριν χρόνια είχα πάει διακοπές με την τότε αρραβωνιαστικιά στα ξαδέρφια της στο Σαν Φραντσίσκο. Μέναμε στην ξαδέρφη της σε ένα συγκρότημα που είχε στο κέντρο μια πισίνα και ένα τζακούζι. Ένα πρωί η κοπελιά μου θα πήγαινε για ψώνια με την ξαδέρφη της κι εγώ έμεινα στο σπίτι. Θα πέρναγα το πρωί στην πισίνα στον ήλιο και το τζακούζι. Ήμουν μέσα στο τζακούζι όταν τον είδα να βγαίνει απ’ το σπίτι του και να κατεβαίνει προς εμένα. Ήταν μελαχρινός με τέλειο σώμα, γυμνασμένος αλλά όχι υπερβολικά μυώδης.

Με χαιρέτισε και μπήκε κι αυτός μαζί μου. Ξεκινήσαμε να μιλάμε.. τον έλεγαν Τζον. Κάποιες φορές, εντελώς τυχαία, ακούμπησε το πόδι του στο δικό μου. Ήταν κάτι εντελώς στιγμιαίο όμως εγώ το χαμογέλασα. Σε κάποια στιγμή όμως ένιωσα το χέρι του να ακουμπάει το δικό μου, για παραπάνω από όσο έπρεπε. Χαμογέλασα ξανά.

Βγήκε απ’ το τζακούζι κι έκανε μια βουτιά στην πισίνα. Αφού βγήκε μου είπε μήπως ήθελε να πάω για καφέ στο σπίτι του. Δέχτηκα. Μπήκαμε στο σπίτι του και τότε κατάλαβα πως ήταν παντρεμένος. Μου έδειξε που ήταν το μπάνιο και μου είπε να πάω για ντουζάκι. Διστακτικά το έκανα αλλά προνόησα να αφήσω την πόρτα του μπάνιου λίγο ανοιχτή. Έκανα καλά γιατί σε λίγο μπήκε κι αυτός μαζί μου στο μπάνιο. Χωρίς να πει τίποτε μπήκε στο ντους γυμνός, κι άρχισε να μου γλείφει το λαιμό…

Ακούμπησα το χέρι μου στον πούτσο του που είχε αρχίσει να σκληραίνει. Έκανα να γονατίσω για να του πάρω πίπα αλλά μου είπε πως δεν του αρέσουν οι πίπες. Γονάτισε ο ίδιος και ανοίγοντας το κεφαλάκι απ’ τον πούτσο μου άρχισε να ρίχνει νερό με το ντους πάνω του χωρίς να με αγγίζει. Είχα καυλώσει απίστευτα.

Τελειώσαμε τα προκαταρκτικά του ντους και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα με ένα τεράστιο κρεβάτι με μαλακό στρώμα στο κέντρο. Στο πλάι η φωτογραφία της γυναίκας του, μιας ξανθιάς με εκπληκτικά χείλια και πολύ αθλητικό σώμα. Με έριξε στο κρεβάτι μπρούμυτα και έπεσε επάνω. Άρχισε να με φιλάει στην πλάτη και στο λαιμό. Τον ήθελα να με γαμήσει και έπιασα με τα χέρια μου τον κώλο μου και του τον άνοιξα. Ένιωσα το καυλί του να με ακουμπάει και του είπα να γαμήσει όσο πιο δυνατά μπορεί.

Τον ένιωσα να μπαίνει σιγά - σιγά και μου κόπηκε η ανάσα. Η ζέστη από τον πούτσο του ήταν φοβερή και καθώς ξεκίνησε να μπαίνει και να βγαίνει άρχισα να βογκάω. Όσο περισσότερο βογκούσα, τόσο περισσότερο τον ερέθιζα, τόσο πιο σκληρά πιο βαθιά μου έμπαινε. Άρχισα να ουρλιάζω αλλά η αναπνοή μου είχε κοπεί.

Ξαφνικά τον ένιωσα να κινείται πολύ γρήγορα και κατάλαβα πως θα τελείωνε. Τότε ένιωσα το χύσι του καυτό πάνω στην πλάτη μου κι αυτόν να φωνάζει δυνατά πως ήταν το καλύτερο γαμήσι που είχε κάνει εδώ και καιρό...

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που γαμηθήκαμε... Ύστερα ήρθαν κι άλλες.

(Copyright protected OW ref: 43857)