Με τον συμφοιτητή μου τον Πασχάλη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας θα κάνει μια πρόταση σε έναν συμφοιτητή του και θα διαπιστώσει ότι είναι κρυφός γκέι…

Η ιστορία:

Γεια σας παιδιά. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πραγματική και μου συνέβη πριν λίγες μέρες. Ο Πασχάλης είναι ένας συμφοιτητής μου ψηλός αδύνατος και ξανθός. Με τον Πασχάλη γνωριζόμαστε αρκετό καιρό καθότι ήμασταν μαζί σε μερικά εργαστήρια, ώσπου μια μέρα του πρότεινα να πάμε για καφέ, και συμφώνησε. Αφού φτάσαμε στο καφέ καθίσαμε και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων.

Κάποια στιγμή δεν ξέρω πως το έπαθε αλλά μου άνοιξε όλο τον εσωτερικό του κόσμο ώσπου έφτασε η επίμαχη στιγμή και μου είπε πως είναι κρυφο-γκέι και πως δεν το ξέρει κανείς. Του είπα πως δεν πρόκειται να το πω πουθενά και πως είμαι bi. Μετά αφού χαλάρωσε λιγάκι του είπα της bi εμπειρίες μου και του πρότεινα εάν θέλει να κάνουμε κάτι μεταξύ μας. Το σκέφτηκε για λίγο και με είπε πως αν είναι θα με πάρει τηλέφωνο. Οι μέρες περνούν και τίποτα… ώσπου ξαφνικά μια ωραία πρωία χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο Πασχάλης…

-    «Καλημέρα», μου είπε.

-    «Καλημέρα», του λέω κι εγώ.

Ανταλλάξαμε τα νέα μας και έφτασε στο επίμαχο θέμα και μου λέει:

-    «Θυμάσαι που μου είχες προτείνει να κάνουμε κάτι μεταξύ μας».

-    «Θυμάμαι».

-    «Εεε… σε περιμένω το βράδυ σπίτι μου».

Ξαφνιάστηκα. Τελικά συμφώνησα κι εγώ και αφού ετοιμάστηκα, ξεκίνησα τον δρόμο για το σπίτι του. Έφτασα και χτύπησα το κουδούνι. Άργησε να μου ανοίξει. Ανέβηκα, και μόλις μπήκα είδα μια ατμόσφαιρα πολύ χαλαρωτική (κεράκια, σαμπάνια) και του λέω χαριτολογώντας:

-    «Τι έγινε ρε; Σου έκοψαν το ρεύμα;»

-    «Όχι ρε, απλώς ετοίμασα ατμόσφαιρα…»

Αφού καθίσαμε και ήπιαμε ένα ποτάκι, μπήκα κατευθείαν στο ψητό. Αυτός στην αρχή ήταν λίγο μαζεμένος αλλά έκανα τα μαγικά μου και τον χαλάρωσα. Τον ξέντυσα και άρχισα να του πιπιλάω τις ρώγες. Του έσκασα και ένα γλωσσόφιλο και αφέθηκε στα χέρια μου. Μετά από λίγη ώρα του ψιθυρίζω στο αφτάκι του:

-    «Θέλω να σε γαμήσω…»

-    «Θα δούμε…», μου λέει.

Μου κατεβάζει το παντελόνι και ξεκινάει να μου παίρνει μια πίπα, και πραγματικά πρώτη φορά μου έχουν πάρει τέτοιου είδους πίπα. Την πιπιλούσε και πήγαινε όλο και πιο γρήγορα.

-    «Χύνω μαλάκα, χύνω!»

Ώσπου έχυσα και τα καυτά χύσια μου πλημμύρισαν το στόμα του. Αφού φιληθήκαμε για λίγο ακόμη, ήρθε επιτέλους η στιγμή που περίμενα.. η ώρα που θα τον ξέσκιζα τον κώλο του. Ευτυχώς δεν έφερε αντίσταση. Μου στήθηκε ανάσκελα και του άνοιξα τα πόδια. Δεν φόρεσα καπότα ενώ με παρακαλούσε να φορέσω. Έχωνα σιγά - σιγά για να μην πονέσει και πολύ καθότι ήταν η πρώτη του φορά.

Τον γάμησα τέσσερις φορές, ώσπου κουράστηκε και αφού χαλαρώσαμε ήπιαμε την σαμπάνια και σε λίγη ώρα ήμουν σπίτι μου. Όλο το βράδυ στέλναμε μηνύματα ο ένας στο άλλον. Ελπίζω να το επαναλάβουμε ξανά.

(Copyright protected OW ref: 43076)