Το διπλό γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Σε ένα τσοντοσινεμά συνέβη το περιστατικό κι ο φίλος μας θα γευτεί ένα γερό ξέσκισμα από δυο άγνωστους αλλοδαπούς...

Η ιστορία:

Την Δευτέρα το πρωί ξύπνησα μετά από ένα όνειρο με έντονες καύλες. Πήγα στη δουλειά αλλά οι καύλες, δεν έλεγαν να μου περάσουν. Κατά τις 11:00 η ώρα ζήτησα μια δεύτερη άδεια από τον προϊστάμενο και πήγα σε ένα τσοντοσινεμά κοντά στην Ομόνοια μπας και βρω κάποιον να μου τις σβήσει. Όταν μπήκα μέσα, με το πολύ σκοτάδι δεν έβλεπα ούτε την μύτη μου που λένε.

Αφού κάθισα σε ένα από τα τελευταία καθίσματα για λίγο μέχρι να συνηθίσω το σκοτάδι, σηκώθηκα να κάνω καμιά βόλτα για να εντοπίσω κάτι καλό. Γύρισα σχεδόν όλη την αίθουσα όταν μέσα από τα λιγοστά άτομα που είδα να κάθονται αραιά ξεχώρισα κάποιον νεαρό να με κοιτάζει έντονα. Κοντοστάθηκα στο διάδρομο και πρόσεξα ότι χάιδευε το καυλί του. «Εδώ είμαστε» λέω με το μυαλό μου. Πήγα και κάθισα δίπλα του.

Μόλις κάθισα, επιδειχτικά κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού έβγαλε το καυλί του από το σλιπάκι του και τον έπαιζε χαλαρά. Έβαλα αργά το χέρι μου και του το έπιασα. Αυτός τράβηξε το χέρι του αφήνοντας να του τον χαϊδεύω εγώ. Έπιασα μια βαρβάτη πούτσα που μου τρέχανε τα σάλια. Του τον έπαιξα για λίγο αλλά δεν κρατιόμουν, ήθελα να την γευτώ. Του πρότεινα να πάμε στην τουαλέτα. Χωρίς χάσιμο χρόνου σηκωθήκαμε. Μόλις βγήκαμε στον διάδρομο μου λέει σιγά:

-       «Γουστάρεις και ένα φιλαράκο για μια παρτουζίτσα;»

Του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα και τότε μόλις μπήκαμε στο φουαγιέ έκανε νόημα και σε κάποιον άλλον που κάπνιζε εκείνη την ώρα και ήρθε μαζί. Πήγα να μπω σε μια τουαλέτα και μου είπε ο ένας:

-        «Έλα από εδώ».

Με οδήγησαν μέσα από ένα διάδρομο σε μια μικρή αποθηκούλα. Από ένα φεγγίτη έμπαινε αρκετό φως της ημέρας και έτσι μπόρεσα να τους δω. Έκλεισαν την πόρτα, έβαλαν τον σύρτη και κατέβασαν τα παντελόνια τους και παίζοντας με τα καυλιά τους μου είπαν:

-        «Τώρα πούστρα θα φας ένα υπέροχο αλβανικό γαμήσι».

Ξεροκάταπια όταν είδα ότι είχαν και οι δυο μεγάλες πούτσες έτοιμες να ξεσκίσουν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Κατέβασα κι εγώ το παντελόνι μου και έσκυψα μπροστά τους. Έγλειφα πότε την πούτσα του ενός, πότε του άλλου και πότε και τις δυο μαζί που μύριζαν βαρβατίλα. Εγώ έπαιζα με το καυλί μου. Είχα καυλώσει αφάνταστα και σκεφτόμουν ότι στάθηκα τυχερός που θα έτρωγα διπλό γαμήσι. Τους έγλειφα και δεν χόρταινα τις πούτσες τους. Μετά από λίγο μου λέει ο ένας:

-        «Έλα πουστάρα, στήσου να σε γαμήσω».

Όπως ήμουν σκυφτός στον έναν και του τον έπαιρνα τσιμπούκι, έστησα τον κώλο μου στον άλλον ο οποίος ήταν ήδη από πίσω μου και μου έδινε δυνατές ξυλιές στον κώλο που έβγαζε φωτιές από το τσούξιμο. Έβαλε ένα προφυλακτικό και μου τον έχωσε. Πόναγα και όσο κι αν τον παρακάλαγα να κάνει πιο σιγά αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα.. με έσκιζε σαν λυσσασμένος. Ο άλλος μου είχε πιάσει το κεφάλι και μου έχωνε όλο τον πούτσο του στο στόμα για να μη φωνάξω δυνατά από τον πόνο.

-        «Έλα πούστρα, γαμήσι δεν ήθελες; Θα το 'χεις. Θα σε σκίσουμε!» μου λέγανε.

Εγώ πόναγα πολύ γιατί ο άλλος από πίσω μου με είχε σκίσει αλλά ευτυχώς έχυσε γρήγορα και βγήκε από πίσω μου για να έρθει ο άλλος ο ψωλαράς. Μου τον έχωσε και ο δεύτερος ενώ ο πρώτος μου ζήτησε να του βγάλω το προφυλακτικό και να του τον γλείψω. Την ώρα που του τον έγλειφα μου έδινε σφαλιάρες προστάζοντας με να του τον καθαρίσω καλά. Δεν πρόλαβα να τελειώσω με τον πρώτο, με έχυσε και ο άλλος και ήρθε κι αυτός να του γλείψω τα χύσια. Μου χώνανε και οι δυο τις ψωλές του στο στόμα και μου ζήταγαν να τα καταπίνω. Μόλις τελειώσαμε και σηκώθηκα καθώς έπαιζα την ψωλή μου, μου έπιασε τον κώλο ο ένας και μου έβαλε κωλοδάχτυλο λέγοντας:

-        «Έλα, χύσε κι εσύ πουστάρα».

Δεν πρόλαβε να το πει και έχυσα στη χούφτα μου. Όταν ντυθήκαμε και πήγαμε να βγούμε δεν μπορούσα να περπατήσω από τον πόνο. Την στιγμή που χωρίζαμε μου λέει ο ένας:

-        «Αν θέλεις πούστρα κι άλλη φορά να σου σκίσουμε τη σούφρα όπως τώρα, ξέρεις που θα μας βρεις...»

Όταν επέστρεψα στο γραφείο, δεν μπορούσα από τον πόνο να κάτσω στην καρέκλα καλά από την μια, αλλά από την άλλη ήμουν ικανοποιημένος από το διπλό αλβανικό γαμήσι που είχα φάει.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")

(Copyright protected OW ref: 42849)