Με τον φίλο του και την παράξενη κυρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

λέγομαι Ν. και είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού πριν λίγους μήνες μαζί με έναν φίλο μου επίσης Έλληνα θα κάναμε ένα ταξίδι αυθημερόν σε μια μικρή πόλη για κάποιες δουλειές.

Τον φίλο μου τον λένε Κ. και γνωριζόμαστε από παιδιά, εκείνη την μέρα ξεκινήσαμε το πρωί και μετά από 1 ώρα ήμασταν στον προορισμό μας , αμέσως μόλις φτάσαμε πήγαμε στο σπίτι μιας κυρίας που μας είπε ένας τρίτος φίλος και που θα μας βοηθούσε σε διάφορες λεπτομέρειες, η κυρία αυτή ήταν γύρω στα 55-60 και ήταν ο χαρακτηρισμός της γλυκιάς μεσήλικας κυρίας μας δέχτηκε με χαρά και μας είπε το απόγευμα να καθόμασταν για φαγητό

πριν φύγουμε, δεν δώσαμε πόλη σημασία, και φύγαμε, για τις δουλειές μας οι οποίες ήταν να γίνουν σε εξωτερικό χώρο, κάποια στιγμή αργά το απόγευμα, έπιασε βροχή και επειδή ήμασταν μακριά και δεν ξέραμε καλά το μέρος γίναμε μούσκεμα και αναγκαστήκαμε να επιστρέψουμε. η καλή κυρία μας υποδέχτηκε με το χαμόγελο ξανά και μας είπε να αλλάξουμε, όμως πως να αλλάξουμε είχαμε πάει για μια μέρα και δεν είχαμε κανένα ρούχο.

Αυτή μας είπε ότι θα μας έδινε αυτή ότι είχε αλλά θα έπρεπε οπωσδήποτε να αλλάξουμε γιατί θα κρυώναμε μας είπε μάλιστα αν θέλουμε να μείνουμε για βράδυ μια και μας έτυχε αυτή η ατυχία γιατί τα ρούχα μας δεν θα στέγνωναν μέχρι την επόμενη.

Μας έβαλε σε ένα δωμάτιο και μας είπε να γδυθούμε εμείς ντρεπόμασταν βέβαια αλλά αυτή γέλασε και μας είπε να μην κάνουμε σαν μωρά και ότι δεν πείραζε να μείνουμε γυμνοί για δυο λεπτά μέχρι να ντυθούμε εμείς βγάλαμε τελικά όλα τα ρούχα και εκεί έπαθα την πλάκα μου γιατί η πούτσα του Κ. ήταν πελώρια χοντρή και κατάμαυρη σε αντίθεση με την δικιά μου που έτσι όπως είχε μαζέψει από το κρύο δεν ξεπερνούσε τα 6-7 cm. Τον ρώτησα με έκπληξη πόσο την έχει και μου είπε γύρω στα 25 cm.

Ενώ κοίταζα την πελώρια πούτσα του φίλου μου μπήκε η κυρία με δυο μπλουζάκια κοντομάνικα, λέγοντας ότι μόνο αυτά βρήκε, τα φορέσαμε και μείναμε να μας κοιτάζει η κυρία με το αθώο χαμόγελο. Μας πλησίασε κάποια στιγμή και με μια πολυ απλή κίνηση μας άγγιξε τα πουλιά, μετά κριτικάροντας την διάφορα στο μέγεθος τα έπιασε απαλά και τα έφερε δίπλα δίπλα. η πούτσα του φίλου μου άρχισε να φουσκώνει τότε αυτή μου έβγαλε έξω τον πουτσοκεφαλο και τον ακούμπησε στον πουτσοκεφαλο του φίλου μου.

αισθανόμασταν περίεργα όμως η κινήσεις της είχε μια φυσική απλότητα σαν να ήταν η μαμά μας. Εν τω μεταξύ άνοιξε ελαφρά την ρόμπα της και μας αποκάλυψε το μουνί της το οποίο ήταν τελείως ξυρισμένο.
Το ώριμο σώμα της ήταν αρκετά σφριγηλό και το μουνάκι φούσκωνε προκλητικά ανάμεσα από τα αφράτα πόδια, της το χάιδεψα απαλά όμως αυτή αλλά είχε στο μυαλό της.

Μας είπε ότι ήθελε για χάρη της να παίξουμε τα πουλιά μας μπροστά της γιατί της άρεσε να βλέπει πούτσες να χύνουν. ξεκινήσαμε να τα παίζουμε σιγά σιγά και η κυρία να μας βλέπει και να χαμογελά, ο Κ. είχε βουτήξει την πούτσα του που φούσκωνε διαρκώς, έβλεπα το πρησμένο πουτσοκέφαλο και την ουρήθρα καθώς την έπαιζε ενώ τα πελώρια αρχίδια πήγαιναν πέρα δώθε ήταν έτοιμος να χύσει. Εγώ δεν τα πήγαινα τόσο όλα γιατί από το τρακ δεν μου είχε σηκωθεί καλά και αργούσα ακόμα, όμως η κυρία κατάλαβε ότι ο Κ. θα έχυνε του είπε να καθίσει στο κρεβάτι ο Κ. άρχισε και έτσι όπως ήταν γυρτός προς τα πίσω το πουλί του με τα αρχίδια φαίνονταν πόλη πιο εντυπωσιακό. Εγώ σταμάτησα να τον παίζω και μαζί με την κυρία παρακολουθούσα εντυπωσιασμένος τον φίλο μου που ήταν έτοιμος να τελειώσει.

Όταν έφτανε σταμάτησε να παίζει το πούτσο πάνω κάτω και άρχισε να τον ζουλάει κάποια στιγμή τα χυσια άρχισαν να βγαίνουν απαλά και τελείως πηχτά είχα πάθει πλάκα, η ποσότητα από τα χυσια ήταν τεράστια ήταν τουλάχιστον πενταπλάσια από αυτό που μπορούσα να χύσω εγώ.

με την κύρια κοιτάζαμε εκστασιασμένοι τα πηχτά άσπρα κομμάτια να βγαίνουν κάθε φορά που ζούλαγε την πούτσα του και να κυλάνε αργά πάνω της και να φτάνουν μέχρι τα αρχίδια του όταν τελείωσε η κυρία με πήρε να κάτσουμε δίπλα του εγώ από την μια μεριά και αυτή από την άλλη.

εκεί που καθόμασταν και βλέπαμε αυτή μου λέει αν θέλω να δοκιμάσω τα χισια του φίλου μου εγώ την κοίταζα και δεν πίστευα στα αυτιά μου, έλα μου είπε με το αφοπλιστικό της χαμόγελο θα σου αρέσουν, μόνο λίγο να τα δοκιμάσεις δεν είναι και τόσο τρομερό. και έβαλε στο δάχτυλο της λίγο χύσει και το έφερε μπροστά στο στόμα μου. εγώ χωρίς να το καταλάβω το ακούμπησα με την άκρη της γλώσσας. είδες τι νόστιμο που είναι μου είπε, κρατώντας το χύσει ακόμα μπροστά μου, πως σου φαίνεται?

Της απάντησα ότι είναι ωραίο. τότε αυτή μου είπε φάε λίγο ακόμα και μου πήρε το χέρι για να πάρω λίγο χύσει πάνω από τον πούτσο του φίλου μου. εγώ έβαλα το δάχτυλο μου και πήρα λίγο αλλά αυτή μου είπε να πάρω λίγο ακόμα τότε με τα τρία δάχτυλα πήρα μια καλή ποσότητα, όπως το είχα στα δάχτυλα μου το πηχτό χύσει κρέμονταν και μου φάνηκε λαχταριστό σιγά σιγά το έφερα στο στόμα και άρχισα να το γλύφω από τα δάχτυλα μου φαινόταν πραγματικά υπέροχο αυτό το αλμυρό υγρό το οποίο ήταν τόσο παχύ που δεν μπορούσα να το καταπιώ.

όταν τελείωσα τα χυσια από το χέρι μου η κυρία μου είπε, έλα φάε λίγα ακόμα αφού σου αρέσουνε, αλλά αυτή την φορά μου έσπρωξε ελαφρά το κεφάλι να τα φάω κατευθείαν πάνω από τον πούτσο του Κ. Κόλλησα για λίγο όμως ήθελα πόλη να τα φάω που τελικά με την άκρη της γλώσσας αρχικά άρχισα να γλύφω ένα κομμάτι κάτω από τον πουτσοκεφαλο του Κ.

τώρα ήταν πόλη πιο απολαυστικά κατευθείαν από την πηγή τους. Τα έπαιρνα με την γλώσσα και τα μετέφερα γύρω γύρω πάνω στον πούτσο μέχρι να τα φάω. τελικά τα έφαγα όλα τα έγλυψα καλά και από τον πούτσο και από τα αρχίδια του Κ. ο οποίος όλη αυτήν την ώρα μου χάιδευε το κεφάλι.

ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα που ποτέ δεν είχα ομοφυλοφιλικές σχέσεις, που πραγματικά μου άρεσε και νομίζω ότι πόλη λίγοι θα έχουν δοκιμάσει τα χυσια τον φίλων τους. από τότε με τον Κ. το έχουμε επαναλάβει μερικές φορές.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")