Όσα μου διδαξε ο εξάδελφός μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο φίλος μας θυμάται μία από τις πρώτες εφηβικές του εμπειρίες, με τον ξάδελφο του, και τις μοιράζεται μαζί μας.

Η ιστορία:

Ότι ήμουν πούστης το ήξερα από μικρός. Εγώ ήμουν γύρω στα δεκαπέντε και ο εξάδελφός μου, Νίκος κι αυτός, ήταν τότε γύρω στα δεκαεπτά. Εγώ δεν είχα ιδέα ακόμη τι είναι το σεξ. Αυτό ανάλαβε να μου το μάθει ο αγαπημένος μου εξάδελφος. Όλα άρχισαν όπως αρχίζουν πάντα τα ερωτικά παιχνίδια σε τέτοιες ηλικίες.

-    «Θα στον δείξω το δικό μου και θα μου δείξεις τον δικό σου…», μου είπε.

«Σιγά το πράμα!» σκέφτηκα. Είμαστε μόνοι στο σπίτι. Οι γονείς μου δούλευαν τότε και οι δυο και ο εξάδελφός μου ερχόταν να μου κάνει παρέα που και που.

-    «Εσύ πρώτος…» του είπα γιατί με το παιδικό μου το μυαλό σκεφτόμουνα ότι ίσως με ξεγελάσει.

Ότι ίσως όταν δει το δικό μου καυλί μετά να μην μου δείξει το δικό του και να με κοροϊδεύει. Δεν είχε όμως ενδοιασμούς. Ξεκούμπωσε τη ζώνη του, κατέβασε το φερμουάρ του τζιν του και τράβηξε το σλιπάκι του κάτω για να δω ανάμεσα στις τρίχες ένα χοντρό και μεγάλο καυλί. Ξαφνιάστηκα. Ξαφνιάστηκα γιατί το καυλί μου ήταν πολύ μικρό σε σύγκριση με του ξαδέλφου μου. Δεν ήταν όμως μόνο το ξάφνιασμα. Ντρεπόμουνα κι όλα γιατί αυτού φαινόταν τεράστιο το εφηβικό καυλί του μπροστά στο παιδικό ακόμα δικό μου. Η συμφωνία όμως ήταν συμφωνία και αφού το σκέφτηκα λιγάκι κατέβασα το παντελόνι μου για να δει κι αυτός το καυλί μου. Κατάλαβε ότι ντρεπόμουνα και κατάλαβε επίσης το λόγο που ντρεπόμουνα.

-    «Μην ντρέπεσαι» μου είπε. «Όταν μεγαλώσεις, θα μεγαλώσει κι αυτό και θα γίνει σαν το δικό μου» με πληροφόρησε.

Ξεθάρρεψα τότε κι εγώ και δεν με ένοιαζε πια.

-    «Θες να τα αγγίξεις;» με ρώτησε.

Η περιέργειά μου ήταν μεγάλη. Έτσι, άπλωσα το χέρι μου και τον άγγιξα. Ήταν σαν βελούδο στην παλάμη μου, σκληρό, να πάλλεται ολόκληρο και τόσο χοντρό που τα μικρά μου δάχτυλα να μην μπορούν να κλείσουν γύρω του.

-    «Αισθάνομαι ωραία αλλά να παίρνεις το χέρι σου πάνω - κάτω» μου είπε και πήρε το χέρι μου για να μου δείξει πως να του τον παίζω.

Άρχισε να αναστενάζει και να μου λέει:

-    «Πιο σφιχτά! Πιο γρήγορα!»

Κι εγώ να υπακούω και να ευχαριστιέμαι χωρίς να ξέρω το γιατί.

-    «Πιο σιγά, γιατί θα χύσω!» μου είπε κι εγώ δεν είχα ιδέα τι εννοούσε.

-    «Χάιδεψε μου τώρα τ’ αρχίδια μου…» μου ψιθύρισε και πήρε το χέρι μου για να το οδηγήσει στα μπαλάκια του. «Απαλά. Μην τα πιέζεις γιατί πονάνε…» μου εξήγησε.

Κι αυτό έκανα. Πήρα τα αρχίδια του στο χέρι μου και τα χάιδευα απαλά.

-    «Θες να φιλήσεις τον πούτσο μου;» με ρώτησε ενώ κατέβασε τα παντελόνια του μέχρι τα γόνατά του. «Γονάτισε!» με πρόσταξε.

Γονάτισα γοητευμένος και άγγιξα απαλά με τα χείλη μου το βελούδινο δέρμα του πούτσου του.

-    «Βγάλε τη γλώσσα σου και γλείψε τον από τη βάση μέχρι το κεφάλι».

Έκανα ακριβώς ότι μου έλεγε.

-    «Βάλ’ τον στο στόμα σου και κλείσε τα χείλη σου γύρω του. Πρόσεχε τα δόντια σου. Τώρα με την γλώσσα σου γλείψε το κεφάλι και την τρυπούλα. Βάλε όσο μπορείς στο στόμα σου. Μπορείς και περισσότερο…», μου είπε και άρχισε να πιέζει το σβέρκο μου για να καταπιώ όλο το καυλί του. «Είσαι πολύ καλός. Σίγουρα δεν το έχεις ξανακάνει;» με ρώτησε ενώ άρχισε να μπαινοβγαίνει στο στόμα μου.

Δεν μίλησα. Δεν μπορούσα άλλωστε γιατί το μυαλό μου ήταν στο υπέροχο καυλί που έμπαινε και έβγαινε στο στόμα μου.

-    «Γλείψε μου και λίγο τ’ αρχίδια».

Άρχισα να γλείφω ένα - ένα τα αρχίδια του, να τα βάζω στο στόμα μου και να τα πιπιλώ απαλά - απαλά. Αυτό συνεχίστηκε για πολλή ώρα. Είχα γίνει πια επαγγελματίας στο να γλείφω τον πούτσο και τ’ αρχίδια του. Ο εξάδελφός μου αναστέναζε και μου πίεζε το κεφάλι στον πούτσο του.

Μετά από λίγο και ενώ είχα το καυλί του στο στόμα μου, έσκυψε και άρχισε να μου χαϊδεύει το κωλαράκι μου. Με τα δάχτυλά του προσπαθούσε να βρει την στενή μου τρυπούλα. Την εντόπισε και άρχισε να παίζει μαζί της. Αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα και πολύ ευχάριστο χωρίς να αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς γινόταν. Έφερε το δάχτυλό του στο στόμα μου και μου είπε να το γλείψω. Το έγλειψα και τότε το ένιωσα, να μπαίνει απαλά - απαλά στην τρυπούλα μου.

-    «Θα πρέπει να την ανοίξουμε σιγά - σιγά για να μπορείς να πάρεις όλο τον πούτσο μου στον κώλο σου…» μου είπε ενώ συνέχισε να βάζει το δάχτυλό του όλο και πιο βαθιά.

Έτσουζε λίγο αλλά την ένιωθα που άνοιγε σιγά - σιγά για να δεχτεί το δάχτυλο του ξαδέλφου μου.

-    «Μην φοβάσαι, δεν θα σε γαμήσω σήμερα. Θα περιμένω μέχρι να ανοίξει η κωλοτρυπίδα σου καλά. Μέχρι τότε θα σου γαμάω και θα χύνω στο στόμα σου» μου είπε.

Σε λίγο κατάλαβα τι εννοούσε. Ενώ τον έγλειφα ο πούτσος του έγινε ατσάλι και άρχισε να χύνει το πηχτό του σπέρμα στο στόμα μου.

-    «Χύνω ρε πούστη! Πάρτα όλα και κατάπιε τα!» μου φώναξε αναπνέοντας βαριά.

Ένιωσα τα πηχτά του υγρά να χτυπούν με δύναμη στον ουρανίσκο μου κι εγώ άρχισα να καταπίνω προσπαθώντας να μην μου φύγει ούτε μια σταγόνα. Μου άρεσε. Η γεύση ήταν κάπως αλμυρή αλλά το κατάπια όλο.

-    «Σου άρεσε;» με ρώτησε.

-    «Ναι. Ήταν πολύ ωραίο!» απάντησα.

-    «Χαίρομαι γιατί αυτό θα το κάνουμε συχνά» μου είπε.

Και τήρησε την υπόσχεσή του. Πολύ συχνά με έβαζε να τον γλείφω και να χύνει στο στόμα μου για να τα καταπιώ όλα. Ταυτόχρονα κάθε φορά, δούλευε και την τρυπούλα μου για να μπορέσω σε κάποια φάση να ανοίξω αρκετά για να με γαμήσει. Όταν έγινε, πόνεσα πολύ. Μπήκε μέσα μου απαλά αλλά ενώ τον παρακαλούσα να σταματήσει αυτός συνέχισε να με γαμάει πολύ καυλωμένος για να σταματήσει. Όταν έχυσε πια εγώ πονούσα τρομερά και τσακωθήκαμε άγρια. Όταν καύλωνε κι ερχόταν για να με γαμήσει χρησιμοποιούσε βία μέχρι που σιγά - σιγά συνήθισα και άρχισε να μ’ αρέσει. Με γαμούσε για αρκετά χρόνια και μεγαλώνοντας άρχισε να με επισκέπτεται με διάφορους συνομήλικους φίλους του και τους ικανοποιούσα όλους.

Τώρα πια είναι παντρεμένος και έχει και δυο παιδιά. Κάθε τόσο όμως βρισκόμαστε και επαναλαμβάνουμε όλα αυτά που κάναμε όταν ήμασταν έφηβοι. Ακόμα και με κάποιους από τους παλιούς του φίλους, ενώ κάνανε κι αυτοί οικογένεια, μαζευόμαστε για να θυμηθούμε τα παλιά.

(Copyright protected OW ref: 42648)