Η πρώτη μου φορά με τον 30άρη στρέιτ (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Συνεχίζεται η προσπάθεια του Νίκου να χάσει την παρθενιά του και στο τέλος κατάφερε τον τριαντάρη και άρχισαν τα ξεσκίσματα και από τις δυο πλευρές.

Η ιστορία:

Είχαμε μείνει μόνο στην πίπα, ας πάμε και στην πράξη… Λοιπόν, την επόμενη μέρα το πρωί ο τυπάς ήρθε σπίτι και αράξαμε. Είχαμε κανονίσει να πάμε για μπάνιο κάπου μακριά. Η γιαγιά μου λύσσαξε από ανησυχία και την διαβεβαίωσα πως δε θα πνιγώ. Τέλος πάντων φύγαμε. Στο λεωφορείο όλο λέγαμε για το χτεσινό και πως με σκεφτόταν όλο το βράδυ και την έπαιζε. Να σημειώσω πως ο τυπάς έχει γκόμενα και σκεφτόταν εμένα, άσχετο με το ότι στο προηγούμενο στόρι έψαχνε να γαμήσει άλλη. Τέλος πάντων, φτάσαμε στην παραλία κι επειδή ήταν γεμάτη, πήγαμε μέσα σε ένα χωράφι βαθιά στη φύση και απλώσαμε τις πετσέτες μας. Είχε τόσα μεγάλα άνθη που μας έκρυβαν από τα μάτια των άλλων.

Κάτσαμε αλλά εγώ φοβόμουν. Γιατί αλλιώς είναι να τα σκέφτεσαι και αλλιώς να τα κάνεις. Μου μιλούσε και με είχε αγκαλιά στο σώμα του. Αχ, τι κοιλιακοί παναγιά μου! Τέλος πάντων, με φίλαγε στο στόμα για είκοσι λεπτά περίπου και είχα γίνει τούρμπο. Του έβγαλα την μπλούζα και τον έγλειψα παντού.. στο λαιμό, μετά στις ρώγες, στην μασχάλη, στους κοιλιακούς, στα χέρια, στην  πλάτη, στα μπούτια, στα πόδια, στις πατούσες και μετά του πήρα μια εκπληκτική πίπα. Εκεί τα είδε όλα και μου λέει:

-    «Είμαι τριάντα χρονών και τέτοια περιποίηση δεν μου έχει κάνει καμιά γκόμενα. Δεν με έχει καυλώσει κανείς όσο εσύ».

Μετά μου έγλειψε το σώμα και μου έπαιρνε πίπα. Το γιατί δεν το ξέρω παιδιά… δεν μου το ζήτησε μου, απλά πήρε κανονικά από μόνος του. Πάντως δεν είχε ξανακάνει, το κατάλαβα γιατί δεν ήξερε να κάνει πίπα. Αλλά ήταν τόσο καύλα. Μετά μου έβαζε δάχτυλο και επειδή μάλλον φοβήθηκε μην το πω πουθενά, για να περάσω καλά, μου λέει πρώτος:

-    «Θέλω να με γαμήσεις».

Του έγλειψα λοιπόν άτριχο κωλαράκι. Λόγω ότι δεν είχε τρίχες πουθενά (δεν έβγαζε) και του τον έβαλα. Πόναγε αλλά όχι πολύ. Τι περιμένεις από ένα μικρό παιδί; Ούτε 10 πόντους δεν τον είχα. Τέλος πάντων, μετά ήρθε η σειρά του. Αφού με έστησε στα τέσσερα, μου προσέφερε ένα γλυκό γλειφοκώλι και μετά έμπαινε σιγά - σιγά. Ώσπου μπήκε απότομα και ένα: «Αααααααχχχ» βγήκε από το στόμα μου.

Μετά δεν ένιωσα πολλά, είχα μουδιάσει από καύλα. Με γάμαγε για δυο ώρες περίπου.. δεν τελείωνε ο τυπάς. Βγήκε και του τράβηξα μαλακία και τελείωσε στο στόμα μου. Μου εκμυστηρεύτηκε πως δεν μπορεί να τελειώσει γαμώντας, μόνο με μαλακία. Μετά μου πήρε μια πίπα και έχυσα κι εγώ. Πήγαμε στην παραλία, μου πήρε μια μπίρα και έπινε. Εγώ ήπια ένα αναψυκτικό και πήγα και έκανα μια βουτιά για να πλυθώ και φύγαμε για πίσω.

Έκανα καιρό να τον επισκεφτώ. Πάντως μετά σύχναζα στην γειτονιά του και κάποιες φορές τα βράδια, επειδή το χειμώνα σκοτείνιαζε νωρίς και έφευγαν όλοι, όταν επέστρεφα σπίτι μου έκανε νόημα και πηγαίναμε και κάναμε μες στο αμάξι του μακριά από το χωριό. Ήταν η τελευταία φορά που τον γάμησα και η τελευταία φορά που τον φίλησα. Μετά άρχισε να γίνεται μαλάκας στο θέμα γαμάω.. μόνο πίπα, γαμήσι και δρόμο. Έτσι βαρέθηκα και τον παράτησα. Ούτε καν τα είχαμε.

Σύντομα κοντά σας και με άλλες εμπειρίες μου. Ελπίζω να σας άρεσε.

(Copyright protected OW ref: 42408)