Η πρώτη μου φορά με τον 30άρη στρέιτ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Νίκος μας εξιστορεί όλη την προσπάθεια που έκανε προκειμένου να χάσει την παρθενιά του από έναν τριαντάρη στρέιτ.

Η ιστορία:

Γεια σας. Είμαι ο Νίκος είκοσι ετών. Μεγάλωσα σε ένα χωριό στην Αχαΐα με τους παππούδες μου. Σε πολύ μικρή ηλικία είχα την πρώτη μου εμπειρία με άντρα, όχι ότι δεν είχα κάνει ως τότε τσιμπούκι, αλλά σεξ ποτέ.

Λοιπόν, καταρχάς ο παππούς μου ήταν μάστορας σε φούρνο και είχε ένα παραγιό (βοηθό) γύρω στα τριάντα, 1.93, 80 κιλά, με πολύ καλογυμνασμένο σώμα. Τσουβάλια κουβάλαγε στο πρατήριο το παιδί. Λοιπόν εγώ πολλές φορές τον είχα πετύχει να μου μιλάει αλλά ερωτικά ποτέ δεν τον είχα δει. Άλλωστε δεν ήταν ο τύπος μου και δεν ήθελα να δώσω στόχο. Τότε ήμουν 1.78, 60 κιλά, με αγύμναστο παιδικό σώμα, άτριχο τελείως. Πολλές φορές τον καλούσανε στο σπίτι η δικοί μου για κρασί ή καφέ.

Ένα απόγεμα ήρθε να του φτιάξω το κινητό. Του το έφτιαξα και με ρώτησε αν κάποια στιγμή είχα όρεξη να του γράψω κάποια cd για τα αμάξι. 2006 τότε και μόνο οι μικροί ήξεραν σχεδόν από υπολογιστές. Έτσι, μετά από μερικές μέρες ήρθε στο σπίτι. Χτύπαγε το πατζούρι μιας και η γιαγιά μου του είπε πως κοιμάμαι. Με ξύπνησε και του είπα να έρθει μέσα. Δεν τον συμπαθούσα και πολύ γιατί τον νόμιζα για μαλάκα. Εκείνες τις ημέρες με είχαν πιάσει οι καύλες μου και ήθελα να γαμηθώ, να μην είμαι παρθένος πια. Έτσι μου λέει:

-    «Έλα, κάτσε να διαλέξουμε τραγούδια».

Μετά από λίγη ώρα, αφού του τα έγραψα, μου λέει αν είναι να μπούμε στο ίντερνετ να του βρω καμιά γκομενίτσα. Ακούστε λοιπόν τι σκαρφίστηκα: ο τυπάς δεν ήξερε πως το microsoft word δεν είναι ίντερνετ chat και έτσι εγώ υποτίθεται έγραφα στην κοπέλα και πως στον υπολογιστή μου φαινόντουσαν μόνο αυτά που έλεγε εκείνη (τι χαζός ο τυπάς). Έτσι το έχαψε. Κάποια στιγμή του λέω εγώ, μέσω της κοπέλας και καλά: «Θέλω φωτογραφία από τον πούτσο σου» (για να αρπάξω την ευκαιρία να τον δω). Είχα ψιλοκαυλώσει γιατί ποτέ μου δεν ήμουν με ένα μεγαλύτερο τόσο κοντά. Έτσι μου λέει:

-    «Δεν γίνεται, ντρέπομαι…»

Τότε κι εγώ του λέω:

-    «Ξέρεις κάτι; πήγαινε στην τουαλέτα και βγάλε την φωτογραφία».

-    «Μα, δεν μου είναι σηκωμένη».

-    «Τότε αν είναι έχω κάτι τσόντες. Ας βάλουμε να καυλώσεις αν θες…»

-    «Ας το αφήσουμε. Δεν νιώθω καλά…»

-    «Μισό…» λέω και κλείδωσα. «τώρα;»

-    «Οκ αλλά μην πεις πως στον έδειξα σε κανέναν».

-    «Οκ».

Τότε παιδιά βγάζει έξω ένα χοντρό πούτσο πεσμένο. Τον έπαιζε καθώς έβλεπε την γκόμενα να γαμιέται και του σηκωνόταν. Η τσόντα δεν ξέρω αν βοήθησε, πάντως κάποια στιγμή του λέω:

-    «Πω μαλάκα, πόσο μεγάλος είναι! Πσσς…»

Και μου λέει πως αν θέλω μπορώ να τον πιάσω. Δεν θα το έλεγε πουθενά. Εγώ τον έπιασα κι έτρεμα. Φοβόμουν μην μπει κανείς. Με τον παππού και την γιαγιά στην αυλή εγώ στο σπίτι να πιάνω πουλί… δηλαδή έλεος.. Πόσο φυσιολογικά να το πάρουν; βλέπεις παλιών αρχών. Τέλος πάντων, να μην σας ζαλίζω bαcκ το πlαν. Λοιπόν, αφού έτρεμα και είχα κοκκινίσει του λέω:

-    «Τι γεύση έχει;»

-    «Αν θες δοκίμασε…»

Ε λοιπόν τότε του τον πήρα στο στόμα. Έπαιρνα τσιμπούκι από πιο μικρός. Ξεμονάχιαζα αγοράκια και τα πείραζα. Λίγο αργότερα πήρα τις περισσότερες πίπες της ζωής μου. Χα χα χα χα! Έτσι ήξερα το άθλημα. Του τον περιποιόμουνα και εκείνος αναστέναζε από ευχαρίστηση. Κάποια στιγμή, μετά από ώρα, αφού μου πίεζε το κεφάλι να πάρω τον 24άρη πούτσο του στο στόμα μου όλο, πήγα να ξεράσω από το βάθος και σταμάτησα. Έτσι μου λέει αν ήθελα να χύσει στο στόμα μου. Ε λοιπόν τον άφησα αφού του πήρα ένα καλό τσιμπούκι. Εκεί έγινε κάτι κουλό… αντί να μου πει άντε μωρή πουστάρα πιες τα, μου λέει:

-    «Μωρό, τι καύλαρος είσαι εσύ! Σε θέλω δικό μου!»

Ε τρελάθηκα! Και στρέιτ και ωραίος και γλυκός… ε, τι άλλο ήθελα; λέω αυτός θα με γαμήσει, τέλος. Αφού έχυσε του λέω:

-    «Θέλω αύριο να πάμε μαζί για μπάνιο στην παραλία».

Η συνέχεια έπεται… ελπίζω να σας άρεσε.

(Copyright protected OW ref: 42295)