Ο απολαυστικός πιτσιρικάς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τελικά έχει αρχίσει να μου αρέσει το ραντεβού στα τυφλά. Τρίτη 9/10/2007, είχα κλείσει ένα ραντεβού μέσο e–mail με κάποιον που μου έγραφε ότι είναι 18 χρονών και θα ήθελε να με συναντήσει με σκοπό να κάνουμε έρωτα.
Τώρα για να πω την αλήθεια δεν πίστεψα ότι ήταν 18 χρονών, σκέφτηκα ότι ίσως μου το έγραψε μόνο και μόνο για να με κάνει να τον συναντήσω όσο πιο γρήγορα γίνονταν. Έτσι αν και προηγούνταν άλλος για συνάντηση το ανέβαλα μια και αυτός που έπρεπε να συναντηθώ είχε την ίδια ηλικία με εμένα (46 χρονών) και με την ελπίδα ότι θα βρισκόμουν με ένα τόσο νεαρό άτομο με έκανε να αναβάλω το ραντεβού μου με τον «μεγάλο».
Με τον Γιώργο (έτσι τον έλεγαν τον μικρό) δώσαμε ραντεβού και πάλι (όπως κάνω συνήθως) στο σταθμό της Κηφισιάς. Θα τον αναγνώριζα ότι ήταν αυτός γιατί ήταν ξανθός με μακριά κοτσίδα. Το ραντεβού μας ήταν και πάλι πρωί μιας και μου είναι αδύνατον να ξεφύγω εύκολα από την γυναίκα μου το απόγευμα ή το βράδυ. Έπρεπε να είμαι εκεί δέκα η ώρα, πήγα όμως κατά τις δέκα παρά τέταρτο για δω με τι είχα να κάνω.
Στις δέκα παρά δέκα, είδα έναν πολύ όμορφο νεαρό με ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά λίγο πιο κάτω από τους ώμους του. Κατάλαβα ότι πρέπει να ήταν εκείνος. Πλησίασα και τον ρώτησα.
- Είσαι ο Γιώργος;
- Ναι…εσύ σίγουρα θα είσαι ο Βασίλης.
- Ναι, αυτός είμαι, είπα και του έδωσα το χέρι.
Πήγαμε σε μια καφετέρια στην Κηφισιά, καθίσαμε και αρχίσαμε να μιλάμε. Ο νεαρός ήταν αρκετά μπερδεμένος ως προς το ζήτημα των ρόλων που θα έπαιζε ο καθένας από μας. Από ότι μου είπε, δεν είχε κάνει ξανά έρωτα με άντρα, ήθελα να δοκιμάσει και τους δύο ρόλους. Κανένας από μας δεν είχε αυτοκίνητο και έτσι έπρεπε να βρούμε κάτι που θα ήταν κοντά μας.
Τελικά ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία μου να τον «φάω», αλλά και να τον «δώσω» σε ένα τόσο όμορφο παιδί που πήρα την απόφαση να πάμε στο σπίτι μου. Ήξερα ότι η γυναίκα μου δεν θα γυρνούσε πριν από τις πέντε, εγώ πάλι κάνω δουλειές από το σπίτι και έτσι δεν χρειάζεται να πηγαίνω σε γραφεία.
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ήμασταν στο σπίτι μου.
Του είπα ότι δεν έπρεπε να χάσουμε καθόλου χρόνο. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα, άρχισα να γδύνομαι, το ίδιο και ο νεαρός αν και από ότι έδειχνε μερικές φορές κάπως δίσταζε. Έμεινα να κοιτάω το όμορφο, άτριχο σχεδόν σώμα του. Άλλωστε ακόμα και οι λιγοστές τρίχες που είχε στα μακριά πόδια του ήταν τόσο ξανθές που έπρεπε να τις αγγίξεις για να καταλάβεις ότι είχε τρίχες. Είχε απίθανο πεταχτό κώλο. Τον ρώτησα αν είχε κάνει κλύσμα. Μου είπε όχι, έτσι τον πήγα στην τουαλέτα και άρχισα να του πλένω καλά την τρύπα του με το «τηλέφωνο». Του άρεσε καθώς έχωνα το δάκτυλο μου μέσα του και αναστέναζε γλυκά.
Ο πούτσος του είχε σηκωθεί, με το ένα χέρι μου έπλενα το εσωτερικό του κώλου του, ενώ με το άλλο του τρομπάριζα απαλά το καυλί του. Ήταν τόσο όμορφο που μου ήταν αδύνατον να του αντισταθώ. Έσκυψα προς το μέρος του και το έβαλα μέχρι την ρίζα μέσα στο στόμα μου. Μόλις το έκανα αυτό δέχτηκα μια πλημμυρίδα από καυτό χύση μέσα στο στόμα μου.
Ο νεαρός δεν άντεξε και μου τα έδωσε στο στόμα. Προσπάθησα να καταπιώ μερικά από τα φλόκια που μου είχε δώσει, αλλά μου ήρθε να ξεράσω καθώς τα φλόκια είχαν ανακατευτεί με μερικές ξανθές, κατσαρές τρίχες. Έφτυσα στην μπανιέρα και ευτυχώς κατάφερα να βγάλω την μεγάλη κατσαρή τρίχα που βρίσκονταν ανακατεμένη στο πηχτό χύση του Γιώργου.
Αμέσως μετά έχωσα το πασαλειμμένο από τα χύσια του πουτσοκέφαλο ξανά μέσα στο στόμα μου χρησιμοποιώντας το σαν παγωτό πύραυλο. Ενώ είχε χύσει εντούτοις δεν του είχε πέσει σχεδόν καθόλου. Τον σκούπισα καλά με την πετσέτα και πήγαμε στο κρεβάτι.
Κάθισε στα τέσσερα και από μόνος του άνοιξε και κράτησε ανοιχτά τα κωλομέρια του. Άρχισα να του γλύφω τα πόδια, τα βυζάκια και την τρύπα του. Είχε ανατριχιάσει από την καύλα και κάθε τόσο μου έλεγε.
- Γάμησε με. Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να με κάνεις πούστη, θέλω να είμαστε μαζί από εδώ και πέρα, έλα τώρα, ναι, ναι…
Του τον έχωσα όσο πιο αργά μπορούσα. Πονούσε αφού το τρυπάκι του ήταν πολύ στενό ακόμα. Τελικά μπήκα μέχρι την ρίζα μου μέσα του και άρχισα με αργές κινήσεις να του ξεσκίζω το άντερο του. Κατάφερα να κρατήσω πέντε περίπου λεπτά, μετά έβγαλα το καυλί μου από μέσα του και το άρπαξε βάζοντας το στο στόμα του. Τότε άρχισα να αδειάζω τα αρχίδια μου στην γλώσσα του και πάνω στα υπέροχα χείλια του, ενώ ταυτόχρονα του τσιμπούσα τις ρόγες του.
Τα σεντόνια του κρεβατιού είχαν γίνει χάλια καθώς ο νεαρός την ώρα που τον ξέσκιζα έχυνε. Αφού ρούφηξε για αρκετή ώρα το καυλί μου, το έβγαλε πια από το στόμα του μόνο όταν είχε πέσει. Μείναμε έτσι ξαπλωμένοι πάνω στα χύσια του για μια ώρα. Μετά του ζήτησα να με πάρει και αυτός. Αυτό το καλό έχουν οι νεαροί. Μπορούν να έχουν έτοιμο καυλί σε λίγη ώρα.
Του πήρα μια φοβερή πίπα, ύστερα ξάπλωσα ανάσκελα (έτσι μου αρέσει), έβαλα ένα μαξιλάρι κάτω από τα κωλομέρια μου για να σηκωθεί αρκετά ο κώλος μου, πήρα μόνος μου το και πάλι σκληρό και έτοιμο καυλί του Γιώργου και το έχωσα βαθιά μέσα μου λέγοντας του.
- Έλα μωράκι μου, η δικιά μου τρύπα έχει γίνει σαν μουνί πια, δώσε μου να καταλάβω, γάμα με δυνατά.
Έβαλα τα χέρια μου πίσω από τα γόνατα (στις κλειδώσεις) και σήκωσα όσο πιο ψηλά γίνονταν τα πόδια μου. Εκείνο άρχισε να με καρφώνει δυνατά, γρήγορα τόσο γρήγορα που η τρύπα μου είχε πάρει φωτιά. Με ξέσκιζε και έπαιζε ταυτόχρονα με το καυλί μου, του άρεσε το καυλί πολύ, μάλλον ο Γιώργος από ότι φαίνεται θα γίνει πολύ όμορφη πουτανίτσα.
Την ώρα που ήταν να χύσει, πήγε να βγει, τον κράτησα, ήθελα να με γεμίσει στο άντερο, στο στόμα είχε δοκιμάσει μαζί του. Έχυνε πολύ ο μικρός, αφού μόλις έχυσε και βγήκε από μέσα μου αισθάνθηκα μπόλικα από τα χύσια του να τρέχουν από το κωλαράκι μου.
Καταφέραμε να το κάνουμε άλλη μια φορά με εμένα μέσα του. Το κωλαράκι του Γιώργου από ότι φαίνετε θα του το ανοίξω εγώ για τα καλά. Του είπα ότι μπορούμε να βρίσκουμε και άλλους να μας ξεσκίζουν και μου είπε ότι δέχεται. Ελπίζω σύντομα να βρούμε κάποιους που θα θέλουν να μας πάρουν και τους δυο μας παρτούζα.
Άλλαξα σεντόνια και μάλιστα έβαλα κατευθείαν πλυντήριο αφού μύριζαν σπέρμα. Γιώργο μου μην ανησυχείς θα βρούμε εύκολα γαμιάδες και μάλιστα με έναν παίδαρο σαν και εσένα. Μαζί με τον βασιλικό θα ποτίζετε και η γλάστρα, η γλάστρα είμαι εγώ η γριά πουτάνα.


Και κάτι ακόμα. Όσοι επικοινωνείτε μαζί μου, δεν χρειάζεται να με ρωτάτε πόσα παίρνω. Δεν είμαι επαγγελματίας, ούτε έχω ανάγκη χρημάτων, απλά είμαι ένας Bi sexual που του αρέσει να ξεσκίζετε στον πούτσο. Όπως επίσης δεν μου αρέσουν οι άντρες που μου γράφουν ότι θα με γαμήσουν και θα με πλακώνουν στο ξύλο.
Εμένα μου αρέσει το αχαλίνωτο γαμήσι μεν αλλά χωρίς βία. Άμα ο άλλος είναι αυτός που μου αρέσει τότε γίνομαι η πουτάνα του ή ο γαμιάς του. Αυτά για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")