Τα βασανιστήρια που ήθελα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Μιχάλης γνωρίζει έναν αυταρχικό Κερκυραίο και τα βασανιστήρια του δεν είχαν τέλος…

Η ιστορία:

Μου αρέσει να κάνω το σκλάβο. Πεθαίνω...

Με λένε Μιχάλη και είμαι 26. Είμαι παθητικός και μου αρέσει να κάνω το σκλάβο σε νέα αγόρια, το πολύ μέχρι την ηλικία μου. Πριν περίπου ένα χρόνο είχα κάποια περιστατικά με έναν αυταρχικό Κερκυραίο, τον Άλεξ. Ήταν ένα όμορφο, ψηλό, ξανθό και αδύνατο αγόρι 21 χρονών. Τον γνώρισα από το site. Βρήκαμε ότι ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα κι έτσι κανονίσαμε συνάντηση. Πήγα στο χώρο του και χωρίς πολλά - πολλά βρεθήκαμε γυμνοί.

-    «Τι σου αρέσει στο σεξ;», ρώτησε.

-    «Είμαι ανοιχτός σε όλα, αρκεί να είσαι κι εσύ…»

-    «Εγώ πάντα είμαι ανοιχτός σε όλα. Ξύρισε μου την πούτσα και τα αρχίδια τώρα!», είπε με αυταρχικό ύφος.

Το έκανα. Έτσι όπως ήμουν κάτω και τον ξύριζα στον καβάλο, μου έχωσε γονατιά στα μούτρα. Πάντα αυστηρός με έστειλε μες στο μεσημέρι στο περίπτερο να του πάρω τσιγάρα και στο μαγαζί με τα είδη κατοικίδιων για αλυσίδα και κολάρα σκύλου με καρφιά. Με προειδοποίησε ότι έπρεπε να πάω γυμνός διαφορετικά θα με κρέμαγε γυμνό από ένα δέντρο στην κεντρική πλατεία, κόβοντας μου τον πούτσο και τα πόδια σε κοινή θέα. Τι να έκανα; Πήγα. Όλοι στο δρόμο γελούσαν και μου πετούσαν τομάτες αλλά εγώ απερίσπαστος πήγα εκεί που με είχε στείλει.

Τα πήρα και γύρισα πάλι στο σπίτι. Είχε ήδη εκνευριστεί και με έδεσε με ένα σκοινί στο τραπέζι. Με άφησε εκεί όλη την ημέρα γυμνό και δεμένο. Το ξημέρωμα ήρθε και με έλυσε. Με έριξε στα τέσσερα και με γαμούσε άγρια μέχρι τις έντεκα το πρωί. Στο τέλος με έβαλε να του καθαρίσω την πούτσα με το στόμα, ρίχνοντας μου σκαμπίλια στα κωλομάγουλα. Όλη την ημέρα μου έβαζε δονητές, αγγούρια και μπανάνες στον κώλο. Με ένα μαστίγιο με χτυπούσε στην πλάτη μέχρι που μάτωσα.

Την άλλη μέρα μου φόρεσε τα κολάρα και έπιασε την αλυσίδα στο λαιμό μου. Με έριξε στα τέσσερα και έτσι γυμνός όπως ήμουν μου έβαλε ένα δονητή στον κώλο και σαν το σκυλάκι του με έβγαλε έξω στην πόλη για βόλτα. Όταν φτάσαμε στο στέκι του κάθισε για καφέ κι εμένα με έδεσε από την καρέκλα με το πρόσωπο προς το δρόμο για να με βλέπουν όλοι. Μου άρεσε. Από την πολλή καύλα όμως, έχυσα και το σπέρμα μου πήγε πάνω στα δάχτυλα του. Το κατάλαβε αμέσως. Πετάχτηκε πάνω και μανιασμένος με χτυπούσε και με έβριζε. Αλλά εγώ έχυνα κι άλλο κι όλο πήγαινε στα πόδια του. Όσο χτυπούσε τόσο έχυνα.

Το κατάλαβε, σταμάτησε και με έβαλε να γλείψω τα χύσια μου. Εγώ υπάκουος το έκανα και τα πήρα όλα. Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως ήταν όρθιος, πέταξε το πουκάμισο του και το σορτσάκι και με έβαλε να του κάνω πίπα, χωρίς να υπολογίζει τον άλλο κόσμο. Τα ήπια όλα ακόμα και τα κάτουρα. Ντύθηκε πάλι κι έκατσε να πιει αμέριμνος τον καφέ του. Πέρασε μια ώρα περίπου από τη φάση και σηκώθηκε να φύγουμε. Με έλυσε και πάλι σα σκυλί με έσερνε στο δρόμο.

Ήθελε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Πήγαμε στο λιμάνι, με έδεσε με την αλυσίδα από ένα σίδερο που δένουν τα καράβια με το κεφάλι μέσα στο νερό. Γδύθηκε, έπεσε μπροστά μου και ήρθε να του πάρω τσιμπούκι. Του πήρα, παρόλο που είχε προ ολίγου χύσει. Έκατσε στο νερό πολλές ώρες. Είχε κανονίσει με ένα φίλο του και όταν εγώ είχα πια μουδιάσει ολόκληρος, πέρασε ένα αμάξι με ταχύτητα πάνω από τον κώλο μου σπάζοντας το δονητή μέσα μου. Πόνεσα πολύ κι εκτός από το δονητή κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει και με την πούτσα μου. Αφού βγήκε, πέταξε τα ρούχα του στη θάλασσα και πήγαμε σπίτι...

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 42096)