Πρώτη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο ξαδέρφια, κολλητά από μικρά, όταν βρίσκονταν μόνα τους την έβρισκαν με αντρικά παιχνίδια. Στην πορεία όμως τα πράγματα προχώρησαν και τα "παιχνίδια" κατέληξαν σε ξεπαρθενιάσματα

Η ιστορία:

Γεια σας καλοί μου φίλοι. Διαβάζοντας εδώ τις ιστορίες των μελών σκέφτηκα να σας διηγηθώ κι εγώ την δική μου ιστορία που έγινε πριν από είκοσι χρόνια περίπου. Εκείνος, ο ξάδελφος μου ο Γιώργος, ήταν ταυτόχρονα και ο καλύτερός μου φίλος. Ήμασταν μαζί όλη την ημέρα, στο σχολείο ίδια τάξη, μέναμε δίπλα - δίπλα σ’ ένα χωριό της Αρκαδίας. Τα πάντα τα κάναμε μαζί. Και τι δεν μοιραστήκαμε μ’ αυτό το παιδί, τα πάντα.

Ήταν καλοκαίρι μέσα στον καυτό Αύγουστο και είχαμε ξαμοληθεί στους αγρούς για φρούτα, καρπούζια - πεπόνια κλπ. Βρεθήκαμε σε απόμερο μέρος κάτω από βαθύσκιωτο δένδρο μέσα σε πυκνή βλάστηση και απολαμβάναμε αχόρταγα την λεία μας. Πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις, καταλήγαμε να παίζουμε και μια ζουμερή μαλακία για να κλείσει έτσι καλά η μέρα μας.

Είχαμε κατεβάσει τις βερμούδες μας μέχρι τα γόνατα και ασχολούμασταν με τα καυλιά μας. Ο Γιώργος ξαφνικά πέταξε την ιδέα να παίξουμε ο ένας μαλακία στον άλλον μέχρι να χύσει, ώστε να απολαύσουμε κι εμείς πως είναι να ασχολείται άλλος με τον πούτσο σου. Η ιδέα δεν μου φάνηκε κακή και συμφώνησα, μόνο που δεν ξέραμε ποιος θα κάνει την αρχή. Ο Γιώργος πρόθυμα δέχτηκε να μου τον παίξει πρώτα εκείνος, με την απόλυτη προϋπόθεση ότι κι εγώ μετά θα κάνω το ίδιο σε κείνον. Συμφώνησα κι εγώ και έτσι πήρα την κατάλληλη θέση χαλαρώνοντας προς τα πίσω και βγάζοντας εντελώς την βερμούδα μου, πράγμα που έκανε και ο ξάδελφος μου.

Ο πούτσος μου ήταν σκέτο σίδερο, ζουμερός από τα υγρά του και έτοιμος να δεχτεί την περιποίηση του Γιώργου. Με πλησίασε λοιπόν, λίγο άβολα θα έλεγα, μην μπορώντας να πάρει την κατάλληλη θέση. Τελικά κάθισε σταυροπόδι δίπλα μου και δειλά έπιασε τον πούτσο μου στη χούφτα του. Τον είδα που κοκκίνισε έντονα και σαν να το μετάνιωσε, όμως εγώ τότε δεν ήθελα να τελειώσει αυτό και για να μην κάνει πίσω, τον παρακάλεσα να συνεχίσει και τον διαβεβαίωσα με όρκο ότι θα του κάνω κι εγώ ακριβώς το ίδιο. Έτσι ξεθάρρεψε και άρχισε να χαϊδεύει το καυλί μου λες και ήταν δικό του. Το περιεργαζόταν λες και δεν είχε ξαναδεί παρόμοιο αν και πιστεύω ότι του άρεσε σε λίγο όλο αυτό το σκηνικό. Μου το έπαιζε αργά και σταθερά και κάθε τόσο με ρώταγε αν μου άρεσε ή να έκανε κάτι που να ήθελα παραπάνω.

Με τον τρόπο μου του έδειχνα ότι το απολάμβανα. Εκείνος σιγά - σιγά χάιδευε και τ’ αρχίδια μου και έφτυνε τον πούτσο μου για να είναι ακόμα πιο υγρός. Το παιχνίδι συνέχιζε κι εγώ χαλαρά ξαπλωμένος πήρα την πιο βολική στάση εντελώς ξαπλωμένος και τα πόδια μου μισάνοιχτα για να δίνω χέρι στον Γιώργο να μου μαλάζει με άνεση τ’ αρχίδια μου κι εκείνος το έκανε με τόση μαεστρία. Το μυαλό μου όμως άρχισε να ζητάει κι άλλα, όμως δεν είχα τη δύναμη να το ζητήσω από τον Γιώργο. Η καύλα μου όμως μ’ έκανε να ξεπεράσω κάθε ταμπού και έτσι με παρακαλετό ύφος του είπα αν δεν είχε πρόβλημα να μου τον έπαιρνε στο στόμα του...

Εκείνος στο άκουσμα αυτό σάστισε, αλλά γρήγορα το ξεπέρασε σαν να το περίμενε να του το ζητήσω. Δεν μου απάντησε όμως και συνέχισε να μου παίζει τον πούτσο με τέτοιο ρυθμό που δεν θα έχυνα εύκολα. Ο πούτσος μου ήταν σαν κάγκελο όρθιο. Ο Γιώργος άλλαξε θέση και κατάλαβα ότι είχε την πρόθεση μα τον πάρει στο στόμα, αφού τον είδα να γέρνει κοντά στον πούτσο μου σε απόσταση αναπνοής. Όμως δεν το έκανε ενώ εγώ τον διαβεβαίωνα ότι θα του το κάνω ακριβώς το ίδιο. Το στόμα του τώρα απείχε μόνο δυο εκατοστά από τον πουτσοκέφαλο μου και περίμενα το μαγικό άγγιγμα.

Τράβηξε το πετσάκι μου χαμηλά. Ο πουτσοκέφαλος έστεκε περήφανα και υγρός. Όταν τα χείλη του Γιώργου έκαναν το πρώτο άγγιγμα στην κορυφή του, μια βαθιά ανάσα μου βγήκε και ένα βογκητό ηδονής. Όταν με άκουσε ο Γιώργος τον ξάφνιασε, ίσως του άρεσε κιόλας και συνέχισε να μου φιλάει το κεφάλι.. αφήνοντας μπόλικο σάλιο πάνω του που έτρεχε στην βάση του πούτσου μου, ενώ με την χούφτα του έπαιζε πάντα σταθερά το καυλί μου. «Έλα…» του είπα. «Συνέχισε…». Κι εκείνος, αφήνοντας πίσω την ντροπή, έπαιρνε τον πουτσοκέφαλο μου στο στόμα του προσπαθώντας να μην μου ακουμπήσει καθόλου δόντια.

Συνέχιζε να μου κάνει πίπα. Φαινόταν φυσικά η απειρία του, αλλά όμως τα κατάφερνε καλά για πρώτη φορά. Το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο. Κατάλαβα ότι ένιωθε ενοχές, όμως τίποτε δεν τον σταμάταγε. Ο πούτσος και τ’ αρχίδια μου ήταν βουτηγμένα στα υγρά μου και τα σάλια που άφηνε πάνω ο Γιώργος. Κάποια στιγμή, έτσι όπως χάιδευε τ’ αρχίδια μου κατέβασε το χέρι του (όχι τυχαία) χαμηλά προς την τρύπα μου και έκανε ένα φευγαλέο πέρασμα ίσα - ίσα που την χάιδεψε. Σοκαρίστηκα για λίγο και το θεώρησα εντελώς τυχαίο, εξάλλου δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάναμε στους κώλους μας. Όμως σε λίγο, πάλι το ίδιο σκηνικό… Ένιωσα το δάχτυλό του να περνά από την τρύπα μου και σαν να στάθηκε λιγάκι, αλλά πάλι το τράβηξε προς τ’ αρχίδια μου…

-    «Μαλάκα, τι κάνεις;» τον ρώτησα.

Εκείνος μου απάντησε:

-    «Εδώ, εγώ σου κάνω πίπα... Εσύ μιλάς…»

Τι να έλεγα κι εγώ έτσι όπως έγιναν τα πράγματα; Αμέσως μετά ένιωθα το χέρι του να πηγαίνει δειλά - δειλά προς την τρύπα μου για τρίτη φορά, και απλώς το κράτησε ακριβώς πάνω της για λίγο χωρίς να το κουνάει καθόλου. Έτσι στην αρχή έμεινα σφιγμένος, στην πορεία χαλάρωσα κι εγώ αφού κι εκείνος δεν προχώραγε. Έλα όμως που μέσα στην καύλα μου έχοντας τον Γιώργο από την μια να με πιπώνει, από την άλλη το δάχτυλό του απλώς να μου ακουμπά την κωλοτρυπίδα, μου άρεσε κι εμένα και έτσι μ’ ένα κούνημα στον κώλο μου του έδωσα μήνυμα να συνεχίσει. Εκείνος ακαριαία λες και το περίμενε, ακούμπαγε την τρύπα μου παίρνοντας σάλια από τον πούτσο μου που ήταν πνιγμένος στα υγρά και απαλά μου έκανε περιποίηση, που πραγματικά την απολάμβανα αφού κατάφερα να διώξω κάθε ενοχή από πάνω μου.. αφού αυτός που μου ακούμπαγε την τρύπα μου ταυτόχρονα μου έπαιρνε πίπα.

Οι καύλες μας έφτασαν στο απροχώρητο. Ένιωθα το καυλί μου έτοιμο να εκραγεί, ταυτόχρονα ένα δάχτυλο να κάνει εξερεύνηση μέσα στον κώλο μου και τον Γιώργο να αλλάζει στάση φέρνοντας τον πούτσο του σε τέτοια θέση ώστε να του τον πάρω στα χέρια μου. Ένα παράξενο συναίσθημα με κυρίευσε όταν πήρε το χέρι μου και το οδήγησε στο καυλί του. Μαγικά δεν αντιστάθηκα, εξάλλου τι αντίσταση να φέρω; Αφού ήδη ένα δάχτυλο του Γιώργου ήταν στον κώλο μου. Το άγγιγμα στον πούτσο του μ’ έκανε να χάσω για λίγο τον έλεγχο του εαυτού μου. Δεν το πίστευα ότι το έκανα, όμως γρήγορα το ξεπέρασα γιατί ήδη ο κώλος μου έτσουζε από τον Γιώργο που είχε αφήσει για λίγο το δάχτυλό του ασάλιωτο.

Η φάση προχώραγε… του χάιδευα απαλά τον πούτσο του και ήθελα να το βλέπω κιόλας. Εκείνος είχε τον πούτσο μου στο στόμα του και ταυτόχρονα το δάχτυλό του στον κώλο μου, η καύλα στο μεγαλείο της κι εγώ ασυνείδητα άνοιξα περισσότερο τα πόδια μου για να τον διευκολύνω καλύτερα στο έργο του. Τότε διαπίστωσα ότι όλο αυτό μας άρεσε πολύ και πράγματι το απολαμβάναμε. Ο Γιώργος τραβήχτηκε προς τα κάτω, πήρε τον πούτσο του από τα χέρια μου και ασχολήθηκε μόνο με μένα, αν και διαπίστωσα ότι πιο πολύ είχε να κάνει πλέον με τον κώλο μου.

Σε δυο λεπτά μετά το σκηνικό είχε αλλάξει.. μου είχε ανοίξει τα πόδια μου, όπως ήμουν ανάσκελα, φέρνοντάς τα πάνω μου είχε αφήσει τον πούτσο μου και προσπαθούσε να βάλει στον κώλο μου και δεύτερο δάχτυλο ενώ κάθε λίγο άφηνε μπόλικο σάλιο να τρέχει στην περιοχή. Ξεπέρασα τις ενοχές και προσπαθούσα να το απολαύσω. Βάζοντας το δεύτερο δάχτυλο ο κώλος μου έτσουζε. Έκανα υπομονή όμως και έτσι κατάφερε να το βάλει λίγο στην άκρη. Είχε λοιπόν τα δυο δάχτυλα στον κώλο μου, έπιασε τον πούτσο μου στα χέρια του και μου είπε κάπως επιβλητικά ότι θέλει να χύσει πάνω στην κωλοτρυπίδα μου. Προσπάθησα να του αρνηθώ, όχι όμως με επιμονή αφού μου υποσχέθηκε ότι ταυτόχρονα θα μου τον παίζει μέχρι να χύσω κι εγώ.

Πάλι, για μια φορά ακόμη, χαλάρωσα και ο Γιώργος έφερε τον πούτσο του στην τρύπα μου και τον έπαιζε με σκοπό να χύσει. Έλα όμως που τον ακούμπαγε πάνω στην τρύπα μου έπαιρνε την γλύκα και συνέχιζε να τον παίζει κι εγώ ακίνητος έτσι περίμενα ενώ μου πέρναγε η ιδέα να μου τον ακουμπήσει λίγο, ίσα - ίσα να πάρω την γλύκα του. Λες και το κατάλαβε εκείνος και μου το πρότεινε. Δεν περίμενε απάντηση από μένα γιατί το θεώρησε φυσικό και έτσι ένιωσα το καυλί του να πιέζει ανάλαφρα την τρύπα μου, όμως πονούσε πολύ το θεωρούσα αδύνατον να μπει.

Εκείνος έκανε αργές και ήπιες κινήσεις… έσπρωχνε πολύ απαλά να μπει, σαλιώνοντας συνεχώς την περιοχή. Κάποια στιγμή ένιωθα τον κώλο μου ορθάνοιχτο. Είχε μπει ο πουτσοκέφαλος μέσα μου και ο κώλος μου άρχισε να συνηθίζει. Ξεκίνησε να με γαμάει πολύ απαλά ίσα - ίσα που μπαινόβγαινε το κεφάλι του. Οι καύλες μου ήταν στο ζενίθ και άρχισα να παίζω τον πούτσο μου. Βρήκε την ευκαιρία ο Γιώργος, βλέποντας ότι όλα πήγαιναν καλά, και μπήκε λίγο παραμέσα. Συνέχιζε να με γαμάει απαλά χωρίς να με ζορίζει ιδιαίτερα. Τον ένιωθα να βγαίνει εντελώς από τον κώλο μου και να μπαίνει πάλι, μέχρι εκεί που είχαμε βάλει το όριο.. άντε και πάλι και πάλι… με γαμούσε και δεν το πίστευα πως φτάσαμε μέχρι εκεί.

Κάποια στιγμή τον κατάλαβα ότι επιτάχυνε τον ρυθμό, σημάδι ότι θα έχυνε. Δεν πρόλαβα να πω τίποτα όταν τα υγρά του έτρεχαν έξω από την τρύπα μου πάνω στα κωλομάγουλα μου. Ο Γιώργος είχε αφήσει όλη την καύλα μέσα στον κώλο μου. Τώρα είχε τραβηχτεί και κοιτούσε με περιέργεια την περιοχή που ήταν βουτηγμένη στα υγρά ενώ εγώ με δυο κινήσεις έχυσα στην κοιλιά μου πηχτά και πλούσια χύσια. Εκείνος απολάμβανε την θέα του χυμένου κορμιού μου και πήρε χύσια από την κοιλιά μου και τα πήγε στην τρύπα μου χαϊδεύοντας απαλά…

Έτσι χαλαρώσαμε ξάπλα, χωρίς να μιλάμε, μόνο υποσχόμενοι να είναι το μυστικό μας. Αυτό ήταν η αρχή μιας περιπέτειας που ίσως συνεχίσω να σας διηγούμαι στο μέλλον. Στην πορεία θα σας πω πως γάμησα τον Γιώργο, πως εκείνος με ξαναγάμησε και σήμερα είμαστε παντρεμένοι και οι δυο και λάτρεις του γυναικείου φύλου. Να είστε όλοι καλά.

(Copyright protected OW ref: 42009)