Ο ξανθός κολλητός με έκανε άντρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας αποφασίζει να φιλοξενήσει τον κολλητό του επειδή είχε προβλήματα και μαζί του θα ξεκινήσει να γνωρίζει τις απολαύσεις της πίσω πόρτας…

Η ιστορία:

Με λένε Κωστάκη. Μένω με τον κολλητό μου, τον Άγγελο, στο σπίτι μου από το 2000. Συνομήλικος με εμένα, αλλά είχε χάσει χρονιά και τελειώνει το Λύκειο φέτος. Από εμφάνιση ξανθός, με μελιά μάτια, αδύνατος και ψηλός για την ηλικία μας, 1.90, αφού κάνει μπάσκετ. Η ιστορία μας ξεκινά το 2000 που ήρθε να μείνει στο σπίτι μου, μιας και το δικό του το είχε πάρει η τράπεζα και δεν είχε συγγενείς. Οι γονείς του σκοτωμένοι σε τροχαίο με τους δικούς μου, μοναχοπαίδι αυτός, μοναχοπαίδι κι εγώ.

Έκρυβε τον εαυτό του από όλο τον περίγυρο, αφού ήταν γκέι με έφεση στο παθητικό κομμάτι. Δεν του φαινόταν όμως καθόλου. Εγώ το ήξερα και μου άρεσε εμφανισιακά. Άλλωστε τι κολλητοί θα ήμασταν αν δεν ήξερα γι’ αυτόν κι αυτός για μένα; Ήρθε μετά την κατάσχεση στον μόνο που είχε: εμένα. Μου είπε τι έγινε και αφού του είπα να καθίσει λίγο να συνέλθει τον έστειλα να φέρει τα πράγματα του.

Τα έφερε μετά από λίγο. Ήταν καλοκαίρι, μεσημέρι. Εγώ μόνο με μποξεράκι μέσα στο σπίτι. Ξεντύθηκε κι αυτός με άνεση κι έμεινε μόνο με το μποξεράκι του, κοντό, κολλητό και, κυρίως, καυτό... Όπως άδειαζε τις βαλίτσες του είδα τους δονητές που είχε.

-    «Δονητές είναι αυτοί;» του λέω.

-    «Ναι» λέει. «Τι τους θες; Ψεύτικα πράγματα στον κώλο σου;»

-    -«Να νιώθω καλά μόνος».

-    «Κι εγώ τι κάνω εδώ; Τι φίλοι είμαστε;»

-    «Τι εννοείς;»

-    «Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ... Είμαι ακόμα παρθένος...»

Με μιας πετάει το μποξεράκι και μένει γυμνός. Φούντωσα... Πετάω κι εγώ το δικό μου. Η πούτσα έτοιμη για έκρηξη. Στήθηκε στα τέσσερα, παρόλο που είχα ανοιχτά τα παράθυρα και ήταν μεσημέρι.

-    «Έλα» είπε.

-    «Έτσι; Χωρίς καπότα ή βαζελίνη;»

-    «Χωρίς. Κρέας σε κρέας. Είναι η πρώτη σου φορά».

Χωρίς να υπολογίσω γείτονες μπήκα σιγά - σιγά με αναστολές. Όταν μπήκα όμως όλος, τότε κατάλαβα... Ήμουν γεννημένος για γκέι. Πόνεσα στην αρχή αλλά μετά ηδονή... Γαμούσα ως αργά το βράδυ... Την πρώτη φορά που βγήκα, αίμα και σπέρμα έτρεξε από την κωλοτρυπίδα του. Τα κάναμε όλα.

Πέφτοντας για ύπνο, περίπου στις δυο το ξημέρωμα, πάντα γυμνοί, ήρθε πίσω μου.

-    «Τώρα θα δεις τι γίνεται όταν ο άλλος μπαίνει πίσω…» είπε.

Χωρίς τίποτα στην πούτσα με κάρφωσε άγρια. Πόνεσα πολύ. Μου άρεσε. Ήξερε τι να κάνει γιατί τα πάθαινε πολλές φορές πιο παλιά. Όλη τη νύχτα γαμούσε και γαμούσα. Κοιμηθήκαμε στις οκτώ το πρωί, λέμε τώρα... Την άλλη μέρα συνέχεια κάναμε τη στάση 69 με δονητές στους κώλους μας. Κάθε μέρα σεξ ως σήμερα.

Δώδεκα υπέροχα χρόνια κλείνουν σε δυο μήνες... Θα γίνει τρελό σεξ... Με παρτούζα τριάντα άτομα. Και μετά Άμστερνταμ να τον παντρευτώ... Φιλιά Αγγελούκο μου!!!

(Copyright protected OW ref: 41873)