Anal fisting

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια έκπληξη θα απολαύσει ο φίλος μας με ένα διπλό fisting…

Η ιστορία:

Με τον γκόμενο μου έχω σχέση πάνω από τρία χρόνια. Είναι κατά είκοσι χρόνια μεγαλύτερος μου και επειδή μου αρέσει να είμαι εγώ το πουτανάκι του στο γαμήσι, δε λέω ποτέ όχι σε ότι ανωμαλία μας κατεβαίνει. Ομολογώ ότι το σεξ με άνδρες ήταν ότι πιο τρελό είχα ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, πάντα μου άρεσαν και τα μουνιά αλλά η αίσθηση ότι με έκανε πουτανάκι του ο πενηντάρης γκόμενος μου, μου καύλωνε πάντα το μυαλό.

Τελευταία μας άρεσε να βλέπουμε στρέιτ τσόντες, πάντα anal, έτσι για να παίρνουμε ιδέες. Ένα πρωί λοιπόν, παίζοντας έτσι για πρωινή χαλάρωση στο μπάνιο και μετά από ένα βαθύ καθαρισμό, πάντα για πρωινή χαλάρωση, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο φίλος μου που μου είπε ότι ήταν κοντά με έναν φίλο και θα γούσταραν κανένα καφέ. Τους είπα να περάσουν απ’ το σπίτι. Ντύθηκα φορώντας το βρακάκι μου και ένα βαμβακερό λευκό παντελόνι μαζί με ένα λευκό πλεκτό.

Ήρθαν λοιπόν και αφού καθόμασταν και πίναμε τον καφέ μας, εγώ πέρναγα και όλο πιο συχνά μπροστά απ’ τον φίλο του, ρίχνοντας ματιές όλο και πιο πολύ στα καυλιά τους, ανάβοντας όλο και πιο πολύ. Ο Άρης λοιπόν κατάλαβε ότι ήθελα φιξάρισμα και δεν άργησε να κάνει την πρόταση στο φίλο του:

-    «Σ’ αρέσει το αγόρι μας; Δεν είναι καυλάκι;»

-    «Ναι. Είναι πολύ όμορφο!»

-    «Θες να δεις το κωλαράκι του;»

Ο γκομενάκος μου λοιπόν με έπιασε και με μια κίνηση κατέβασε το παντελόνι μου αφήνοντας και το βρακάκι μου κάτω. Εγώ ήμουν τόσο καυλωμένος που ο πούτσος μου έσταζε σπέρμα και η τρυπούλα μου άνοιγε… Στήθηκα στα τέσσερα λοιπόν και τους παρακάλεσα να προετοιμάσουν καλά την τρύπα που γιατί τους ήθελα και τους δυο μέσα μου μαζί.

Άρχισαν λοιπόν να βάζουν δαχτυλάκια στην κωλοτρυπίδα μου που ούρλιαζε από καύλα και ζήταγε ακόμα και όλο το χέρι που δεν άργησε κι αυτό να μπει. Με μπούκωνε και ένα καυλί που μου έφτανε στο λαρύγγι μου. Ένιωθα τόσο γεμάτο το κωλαράκι μου όταν ο Άρης έβαλε όλο του το χέρι και όταν το έβγαλε η τρυπούλα μου αναστέναξε τόσο όμορφα…!

-    «Έλα, βάλε και συ το δικό σου χέρι μανάρι…» λέω στο φίλο του που είχε κατακαυλώσει με την πίπα που μου έδινε.

Αφού λοιπόν με έχυσε καλά - καλά στο στόμα, με άρχισε κι αυτός στο fisting και σειρά τώρα είχε το χύσιμο από το γκομενάκι μου. Ένιωθα τον κώλο μου να ανοίγει τόσο πολύ που ζήταγα διαρκώς να πίνω σπέρμα κατακαυλωμένα. Κάνοντας λοιπόν ένα διάλειμμα για ξεκούραση και ποτό, άφησα τους γαμιάδες μου στον καναπέ και συνέχισα τη δουλειά μόνος μου.

Δυο αγγούρια ήταν τώρα το παιχνίδι μου. Έκατσα σε μια πολυθρόνα και άρχισα να δίνω παράσταση καύλας για τους γαμιάδες μου. Έβαλα το ένα και με γαμούσα με απίστευτη ταχύτητα. Μετά από λίγη ώρα μπορούσα να βάλω και το άλλο. Είχα δυο αγγούρια στον κώλο και τα παιδιά είχαν καυλώσει τόσο πολύ που με σήκωσαν αγκαλιά και να ‘σου ένα καυλί.. και αμέσως άλλο ένα μέσα μου… Αγκαλιασμένος με τους άντρες μου να με γαμάνε λυσσασμένα αφέθηκα στο βιασμό μου… Σχεδόν μου γύρισαν τα μάτια από την καύλα. Με γαμούσαν και οι δυο πολύ δυνατά.

-    «Ελάτε τώρα να τραβήξετε ο καθένας μαλακία με την τρύπα μου και χύστε με και οι δυο…» λέω.

Αφού λοιπόν άρχισαν ο καθένας να αδειάζει το ζουμί του στον κώλο μου, πήρα ένα ποτήρι και άφησα τα χύσια τους να τρέχουν… Με δυο καυλιά στο στόμα έπινα τα χύσια τους με τόση χαρά και άνεση. Τους έκανα να ξεκαυλώσουν πάρα πολύ και καθόμασταν μετά έτσι γυμνοί με πούτσο που και που για ώρες…

(Copyright protected OW ref: 41837)