Η έκπληξη στο σπίτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η επιστροφή στο σπίτι ήταν μια έκπληξη… ένας εραστής γεμάτος καύλα τον περίμενε κι εκείνος, δίχως να χάσει χρόνο, άρπαξε την ευκαιρία, μιας και ήταν ότι χρειαζόταν εκείνη την ημέρα.

Η ιστορία:

Όλη την ημέρα είχα την ανάγκη μιας παθιασμένης, ζεστής, γεμάτης φιλιά αγκαλιάς, γνωρίζοντας που μπορεί να οδηγήσει… Είναι φορές που ζητώ απελπισμένα ένα αόρατο χέρι να με πάρει από τη δουλειά και να με πάει στο σπίτι… με το ζόρι, χωρίς να το θέλω. Αυτό συνέβη και σήμερα. Δεν μπορούσα να μείνω στο γραφείο ούτε ένα λεπτό παραπάνω. Μόλις άνοιξε η πόρτα από το ρεύμα του αέρα, το έλαβα ως σημάδι ότι έπρεπε να φύγω. Το χρειαζόμουν αυτό το μήνυμα.

Φτάνοντας στο σπίτι, έκρυψα όσο περισσότερο μπορούσα τον πραγματικό λόγο της επιστροφής μου προσφέροντας παιχνιδιάρικα φιλιά από το διάδρομο ακόμα. Επειδή όμως δεν είμαι από τους ανθρώπους που αρέσκονται στο να κρύβονται, σύντομα άρχισα να τον φιλώ με πάθος, να τον σαλιώνω έξω φρενών με τη γλώσσα μου και να τραβάω πότε τα δικά του ρούχα και πότε τα δικά μου, έως ότου μείναμε και οι δυο γυμνοί. Αμέσως, πήδηξα στην αγκαλιά του και τύλιξα τα πόδια μου γύρω του. Αυτός, με άψογα όπως πάντα αντανακλαστικά, μ’ έσπρωξε προς τον τοίχο, μ’ ακούμπησε σε μια γωνία, και άρπαξε τον πούτσο του για να τον οδηγήσει στην κωλοτρυπίδα μου ώστε ν’ αρχίσει να με γαμάει γρήγορα και σκληρά. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να μου δώσει την ένταση του σφυροκοπήματος που χρειαζόμουν και περίμενα.

Τα χείλη μας συνέτριψαν το ένα το άλλο. Οι γλώσσες μας πείραξαν η μια την άλλη. Οι αναστεναγμοί και τα βογκητά, σκέπασαν γρήγορα τους υγρούς ήχους των φιλιών. Έχοντας τυλιγμένα τα χέρια μου γύρω από το λαιμό του, έσκαβα με τα νύχια μου τη σάρκα του. Σταδιακά, με μετέφερε από το διάδρομο μέχρι το υπνοδωμάτιο, μέχρι που μ’ έριξε στο κρεβάτι πέφτοντας και ο ίδιος πάνω μου. Άρχισε να φιλάει με το δικό του, μοναδικό τρόπο, το κορμί μου, μέχρι που έφτασε στην υγρή, βρεγμένη κωλοτρυπίδα μου. Μοίρασε πειράγματα με τη γλώσσα του μέσα κι έξω και την πιπίλισε για τα καλά. Αμέσως μετά, έσπρωξε δυο από τα δάχτυλά του μέσα μου. Βλέποντας με να τρέμω από το πάθος και την ηδονή, κράτησε το κορμί μου με το ένα του χέρι, σε μια προσπάθεια να με ακινητοποιήσει.

Δεν μπορώ να πω ψέματα. Με χειρίστηκε έτσι όπως έπρεπε. Για μια στιγμή μόνο, τόλμησα να τον κοιτάξω στα μάτια, ζητώντας του το αυτονόητο… δηλαδή, να με γαμήσει. Χαμογέλασε κι αμέσως κατάλαβα ότι το χαμόγελο αυτό ήταν το σημάδι της επιστροφής του πούτσου του μέσα μου. Πράγματι! Δεν άργησε ν’ ακουμπήσει τη βάλανό του στην είσοδο της κωλοτρυπίδας μου. Δεν άργησε να σπρώξει τον πούτσο του αργά προς τα μέσα… προς τα κάτω… χαρίζοντάς μου ένα μοναδικό, εκπληκτικό συναίσθημα.

Η κωλοτρυπίδα μου τύλιξε πάλι, σφιχτά, τον πούτσο του σαν να ήθελε να τον αρμέξει δίχως αύριο. Ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε ξανά… για άλλη μια φορά. Μετά, άρπαξε τα πόδια μου και τ’ ακούμπησε στους ώμους μου ώστε να μπορεί να χώνει τον πούτσο του πιο βαθιά… πιο βαθιά… Χτυπώντας επανειλημμένα τον προστάτη μου, παρατηρήθηκε μια ξαφνική αλλαγή στο άκουσμα των αναστεναγμών μου. Τα χέρια μου κρατούσαν το μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι μου και τα δόντια μου δάγκωναν τα χείλη μου. Ξαφνικά, σπασμοί κλόνισαν ολόκληρο το κορμί μου, σημαίνοντας με εντυπωσιακό τρόπο την έλευση του οργασμού. Λίγο έλειψε να ξεσηκώσω ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο με τις κραυγές και τα ουρλιαχτά μου.

Βλέποντάς με να το διασκεδάζω, έχωνε όλο και βαθύτερα τον πούτσο του μέσα μου. Γέρνοντας προς τα εμπρός, με φιλούσε ξανά και ξανά… κάνοντας τα χείλη του βεντούζες πάνω στα δικά μου. Έχει το δικό του τρόπο στα φιλιά. Κάποια στιγμή, ένιωσα την κωλοτρυπίδα μου να δειλιάζει και να μη σφίγγει τόσο όσο έπρεπε τον πούτσο του. Ήταν η στιγμή της εκσπερμάτωσης. Ήταν η στιγμή που η είσοδος της κωλοτρυπίδας μου ξεχείλισε από τους χυμούς του. Συνέχισε να με σφυροκοπάει, κοιτάζοντας με στα μάτια και ζητώντας με το βλέμμα του να ζητιανέψω ώστε να ολοκληρώσει την εκσπερμάτωση.

Οι βολβοί των ματιών μου είχαν ξεπεταχτεί από τη θέση τους. Τα έντονα, ηχηρά βογκητά έπαιρναν σιγά - σιγά τη θέση τους στην άκρη. Βγάζοντας τον πούτσο του έξω από την κωλοτρυπίδα μου, τον τίναξε πάνω μου καλύπτοντας με πιτσιλιές σπέρματος την κοιλιά και το στομάχι μου. Αμέσως μετά έπεσε πάνω μου φιλώντας με πάλι με πάθος. Η μυρωδιά του σπέρματος, τόσο του δικού του, όσο και του δικού μου είχε γεμίσει το υπνοδωμάτιο.

(Copyright protected OW ref: 41190)