Τους πήρα και τους δυο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας ψαχνόταν για παρτούζα και να φάει δυο πούτσες ταυτόχρονα ώσπου του δόθηκε η ευκαιρία αλλά άρχισε να έχει προβληματάκια…

Η ιστορία:

Όταν είμαι καυλωμένος και τον παίζω βλέποντας gay ή trans τσόντες, μου αρέσει να βάζω έναν δονητή στον κώλο μου και καμιά φορά προσπαθώ να βάλω και τον δεύτερο που έχω σπίτι αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνω. Πρέπει να πω ότι είμαι bi και δεν είμαι gay αλλά ορισμένες φορές θέλω να κάθομαι πάνω σε πούτσα ή να παίρνω πίπα.

Η φαντασίωση μου λοιπόν είναι να φάω μαζί δυο πούτσες στον κώλο μου. Έτσι είχα στείλει μήνυμα σε έναν άντρα που είχα κάποιες ερωτικές επαφές και του έλεγα ότι αν καμιά φορά ήταν με άλλον άντρα και γούσταραν παρτούζα, μπορούσε να μου στείλει διακριτικά ένα μήνυμα.

Ήμουν ένα βράδυ μόνος στο σπίτι γιατί έλειπε η γυναίκα μου και είχα αρχίσει να παίζω με την τρύπα μου, αφού την είχα καθαρίσει καλά. Έβαζα μέσα μου έναν τεράστιο δονητή και είχα ανοίξει καλά την κωλάρα μου και ήθελα κι άλλη πούτσα μέσα μου ψεύτικη ή αληθινή. Εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν μήνυμα από τον γαμιά-πουστράκι μου και μου έλεγε ότι είχε σε λίγο ραντεβού στο σπίτι του με έναν άλλο αρρενωπό και ωραίο άντρα με μεγάλη πούτσα (γύρω στα 25cm) και με ρωτούσε αν ήθελα να την πάρουμε μαζί. Του απάντησα θετικά και συνέχιζα να ανοίγω την κωλάρα μου με τον δονητή για να μπορέσω να φάω μια τόσο μεγάλη ψωλή.

Πήγα σπίτι του μετά από λίγο, αφού ήπια και μπόλικο αλκοόλ για να μου φύγουν οι αναστολές που είχα. Μπήκα και τους βρήκα να γλείφονται και αμέσως μπήκα στο παιχνίδι και σε λίγο βρέθηκα να γλείφω δυο μεγάλες πούτσες. Απλά, όσο και να ήθελα, δεν μπορούσα να τις χώσω και τις δυο στο στόμα μου γιατί δεν χωρούσαν. Συνέχισα να τους γλείφω και τους ζήτησα να μου αλείψουν την κωλάρα με λιπαντικό και να μου βάλουν όσο πιο πολλά δάχτυλα μπορούσαν μέσα μου για να μπορέσουν μετά να με γαμήσουν και οι δυο μαζί από τον κώλο.

Σε λίγο και αφού με είχαν ανοίξει αρκετά ο ένας που είχε και την πιο μεγάλη πούτσα ξάπλωσε και μου ζήτησε να ανεβώ πάνω στο καυλί του. Ανέβηκα και τον πήρα όλο μέσα μου και βογκούσα σαν τρελός από την καύλα ενώ ο άλλος μου άλειφε την κωλάρα με αλοιφή και έβαζε μαζί με την άλλη πούτσα δυο τρία δάχτυλα. Ένιωθα να σκίζεται η κωλάρα μου αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω.

Έβγαλα την πούτσα και τα δάχτυλα από μέσα μου γιατί ήθελα να δω πως μου είχαν κάνει τον κώλο και τα δικά μου δάχτυλα μπήκαν μέσα μου για πλάκα. Έτσι ξανακάθισα πάνω στην πούτσα και άνοιξα και μετά δυο χέρια μου την τρύπα μου λέγοντας στον άλλον που ήταν από πίσω μου να μπει κι αυτός σιγά - σιγά μέσα μου. Τον ένιωσα να ακουμπάει την πούτσα του στην κωλάρα μου και ενώ ο άλλος μπαινόβγαινε μέσα μου, τον ένιωθα να σπρώχνει κι αυτός.

Σε λίγο χωρίς να το καταλάβω ένιωθα και τους δυο μαζί να σπρώχνουν τις ψωλές τους μέσα στην τρύπα μου. Η καύλα ήταν τόσο μεγάλη που δεν άντεξα και γέμισα με τα χύσια μου την κοιλιά και το στήθος αυτού που με γαμούσε από κάτω. Σταμάτησα και τους έβγαλα και τους δυο από μέσα μου κι αυτός που με γαμούσε από πίσω άρχισε να γλείφει τα χύσια μου πάνω από τον άλλο.

Έτσι άρχισα κι εγώ να ρουφάω τα χύσια μου και την ψωλή του ξαπλωμένου μαζί με τον άλλον μέχρι που μας έχυσε στο στόμα και στην μούρη. Μετά ήταν η σειρά του άλλου να τον γλείψουμε μαζί και να μας χύσει. Ήμουν μέσα στα χύσια και πήγα στο μπάνιο και αφού σκουπίστηκα, έφυγα για να πάω να τον παίξω μόνος μου πάλι. Όταν έβαλα τον δονητή και μερικά δάχτυλα έπαθα σοκ από το πόσο ανοιχτή ήταν η κωλάρα μου.

Άλλη μια φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα μέσα στην καύλα.

(Copyright protected OW ref: 41058)