Πρώτη φορά μόνος στο χωριό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η επίσκεψη του φίλου μας στο κτήμα του θείου του θα του μείνει αξέχαστη καθώς θείος και ξάδερφος έχουν περίεργες… ορέξεις.

Η ιστορία:

Το καλοκαίρι του 1985 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου. Αιτία τα όσα έζησα, σε ένα ορεινό χωριό της κεντρικής Ελλάδας απ’ όπου κατάγονται οι δικοί μου και στο οποίο για πρώτη φορά θα πήγαινα χωρίς αυτούς, καθώς οι δουλειές τους ανάγκασαν να μείνουν στην πόλη.

Η άφιξη μου εκεί συνοδεύτηκε από την καθιερωμένη υποδοχή του θείου και των υπολοίπων μελών της οικογένειας. Θείος ο οποίος είχε έρθει να με παραλάβει από το σταθμό του τρένου, καθώς η απόσταση που έπρεπε να διανύσουμε από αυτόν μέχρι το χωριό ήταν 20 χιλιόμετρα περίπου. Σε όλη τη διαδρομή προς το χωριό οι αναφορές και οι ερωτήσεις του θείου Αργύρη ήταν για την πόλη, τις παρέες, τα κορίτσια και αν έχω καμιά κοπέλα.

Οφείλω να ομολογήσω πως ένιωθα ιδιαίτερα άβολα σε όλες αυτές τις αναφορές, κάτι το οποίο κατάλαβε και λίγο πριν μου δηλώσει πως θα τα «κουβεντιάσουμε όλα με την ησυχία μας», φρόντισε να μου χαϊδέψει - δήθεν τυχαία - τα μπούτια πάνω από το σορτσάκι που φορούσα.

Η άφιξη στο κτήμα συνοδεύτηκε από τις γνωστές εικόνες με τα δυο μεγαλύτερα ξαδέλφια μου να με υποδέχονται με πειράγματα και αναφορές περί «πρωτευουσιάνου». Το γεγονός ότι δεν θα έρχονταν οι δικοί μου, μου επέτρεψε για πρώτη φορά - όσα καλοκαίρια πήγαινα στο χωριό - να έχω δικό μου δωμάτιο. Αυτή η «σύμπτωση» ίσως ήταν και «υπεύθυνη» για όσα έζησα εκείνο το καλοκαίρι.

Το απόγευμα κύλησε ήρεμα και το βράδυ με βόλτες και κουβέντες στην πλατεία του χωριού και σε ένα κατά φαντασία καφέ, ώσπου έφτασε η ώρα να γυρίσουμε σπίτι. Εκεί αφού καθίσαμε λίγο, ήρθε η ώρα για ύπνο με το θείο μου να έρχεται να με βοηθήσει στην τακτοποίηση των πραγμάτων του - η γυναίκα του είχε φύγει από τη ζωή πολύ νέα - και έμεινε μέχρι την ώρα που άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου. Την ώρα που έφευγε ένιωσα έντονα το βλέμμα του επάνω μου.

Προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά η ένταση από το ταξίδι και η αλλαγή χώρου δεν με βοηθούσαν. Σηκώθηκα και κατευθύνθηκα στο καθιστικό όπου έκπληκτος βρήκα εκεί τον κατά τρία χρόνια μεγαλύτερο ξάδελφο μου να έχει βάλει στο βίντεο μια αισθησιακή ταινία και να έχει πετάξει έξω τον πούτσο του και να χαϊδεύεται. Σάστισα. Έκανα να φύγω αλλά πριν προλάβω να κάνω δυο βήματα, με κάλεσε να καθίσω και να απολαύσω την ταινία, πράγμα που και έκανα με μηχανικές κινήσεις.

Μετά από λίγο με παρότρυνε να κάνω κι εγώ το ίδιο ενώ μου δήλωσε πως λίγο πριν μπω στο δωμάτιο με σκεφτόταν. Προσπάθησα να αλλάξω την κουβέντα οπότε με ιδιαίτερη άνεση μου πρότεινε να βγάλω το εσώρουχό μου για να με δει γυμνό. Οι αρχικοί δισταγμοί μου - του είπα πως φοβάμαι μην ξυπνήσουν οι άλλοι - νικήθηκαν από την απάντηση πως τόσο που είχε πιει ο πατέρας του είναι ζήτημα αν θα ξύπναγε πριν τις δώδεκα το μεσημέρι ενώ ο αδελφός του, όπως μου είπε, δεν ήταν πρόβλημα. Παράλληλα είχε αρχίσει να χαϊδεύει τα μπούτια μου κι εγώ να νιώθω ένα περίεργο μούδιασμα σε όλο μου το κορμί.

Με μια ξαφνική κίνηση πήρε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στο κατακόκκινο καυλί του και μου ζήτησε να του το χαϊδέψω ενώ την ίδια ώρα μου τράβαγε το σλιπάκι μου. Εγώ λες και ήμουν υπνωτισμένος έκανα ότι μου έλεγε ενώ μετά από λίγο σηκώθηκε, στάθηκε όρθιος μπροστά μου και με αργές κινήσεις έφερε στο στόμα μου τον πούτσο του, που ήταν κατακόκκινος από καύλα, απαιτώντας να τον γλείψω. Εγώ έτρεμα. Άρχισα να τον γλείφω ενώ αυτός μου πίεζε το κεφάλι πιο πολύ.

Πριν καλά - καλά καταλάβω τι μου συμβαίνει, με πήρε και πήγαμε στο δωμάτιο μου όπου με απότομες κινήσεις με έριξε στο κρεβάτι και άρχισε να μου χαϊδεύει το άτριχο κωλαράκι. Η συνέχεια με βρήκε να είμαι στα τέσσερα κι αυτός να χαϊδεύει απαλά το παρθένο ακόμα τότε κωλαράκι μου βγάζοντας μικρά βογκητά. Όλα πήραν άλλη διάσταση όταν ένιωσα τον καυτό του πούτσο να ακουμπάει την τρύπα μου την οποία λίγο νωρίτερα είχε γλείψει και με αργές απαλές κινήσεις το κεφάλι του καυλιού του να μπαίνει μέσα μου. Άρχισα να αισθάνομαι πόνο και καύλα που όσο μεγάλωνε η πίεση κα η δύναμη με την οποία έμπαινε μέσα μου, τόσο έλιωνα.

Ακόμα θυμάμαι την αίσθηση από την πρώτη φορά που πήρα μέσα μου καυτά χύσια που πλημμύρισαν όλο μου τον κώλο. Μόλις τέλειωσε, με έβαλε και του έγλειψα το σηκωμένο ακόμα καυλί και αφού μείναμε ακίνητοι χωρίς να πούμε τίποτα, μετά από λίγο σηκωθήκαμε και κάναμε ένα δροσερό μπάνιο. Ο καθένας πήγε στο δωμάτιό του. Εγώ μετά από τα όσα έγιναν, ξάπλωσα γυμνός όπως ήμουν και με πήρε ο ύπνος. Με ξύπνησε μια βαριά φωνή.

-    «Σήκω, πήγε δώδεκα. Τα ξαδέλφια σου έχουν φύγει για τις δουλείες του κτήματος».

Ήταν ο θείος μου που στεκόταν στην πόρτα, ο οποίος δεν ήξερα πόση ώρα είχε ξυπνήσει, εκείνο που ήξερα είναι πως ήμουν μπροστά του γυμνός με το κωλαράκι μου να αποτελεί θέα γι’ αυτόν. Έκανα να βρω σεντόνι αλλά με ιδιαίτερα φιλική διάθεση μου είπε να μην έχω πρόβλημα. Πήγαν να σηκωθώ οπότε μου ανακοίνωσε πως έχει φτιάξει πρωινό και πριν πω άλλη κουβέντα έφυγε για να εμφανιστεί με ένα δίσκο στα χέρια. Τον άφησε δίπλα μου στο κομοδίνο. Στη συνέχεια ένιωσα το βλέμμα του να ταξιδεύει επάνω στο άτριχο σώμα μου και δευτερόλεπτα αργότερα να μου λέει:

-    «Το ξέρεις πως το σώμα σου έχει γυναικείες αναλογίες;»

Δεν είπα τίποτα και πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται, το χέρι του χάιδευε την πλάτη μου. Έκανα να σηκωθώ αλλά με τρόπο που δεν δεχόταν άρνηση πίεσε προς τα κάτω τη μέση μου και την ίδια ώρα το άλλο του χέρι ταξίδευε ανάμεσα στη χαραμάδα του κώλου μου. Ανατριχίλα, φόβος, μούδιασμα και ένα περίεργο συναίσθημα με κυρίευσαν ενώ την ίδια ώρα ένιωθα το χοντρό του δάχτυλο να παίζει απαλά την τρύπα μου.

Τη σιωπή κου έσπαγαν οι αναφορές του στο πόσο με ήθελε και του άρεσε το κορμί μου από τα προηγούμενα καλοκαίρια ενώ μετά από λίγο με γύρισε ανάσκελα με το μεγάλο του καυλί να βρίσκεται μια ανάσα από το στόμα μου. Έπιασε το κεφάλι μου και το έφερε στην πούτσα του και με αυστηρό τόνο μου είπε:

-    «Θα μάθεις πως τα κοριτσάκια πρέπει να γλείφουν…»

Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει και μετά από ένα τρίλεπτο γλειψίματος, μου ζήτησε να ξαπλώσω ανάσκελα. Μου σήκωσε τα δυο πόδια και ξαφνικά ένιωσα στο κωλαράκι μου κάτι μαλακό να ακουμπάει και να το υγραίνει. Από το δίσκο με το πρωινό είχε πάρει βούτυρο και μου άλειφε την τρύπα του. Με μια κίνηση που δεν άφηνε περιθώρια να αντιδράσω - δεν είχα πλέον καμία δύναμη και διάθεση να το κάνω - βρέθηκα με έναν τεράστιο πούτσο να μπαίνει αργά και σταθερά μέσα μου. Μόλις ολοκλήρωσε την είσοδο, άρχισε να κινείται ρυθμικά και να βγάζει βογγητά ανακοινώνοντας μου πως όσο μείνω θα είμαι το κοριτσάκι του.

Μετά από πολλές διεισδύσεις ένιωσα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες από δυο διαφορετικούς άντρες να γεμίζει το έντερο μου με χύσια. Βγήκε από μέσα μου και λαχανιασμένος με διέταξε να μην κουνηθώ. Με την παλάμη πήρε τα χύσια που έτρεχαν από την καυτή μου τρύπα και τα έφερε στο στόμα μου απαιτώντας να γλείψω, πράγμα που έκανα. Σηκώθηκε, πήγε στο μπάνιο και μόλις βγήκε μου ζήτησε να πάω να πλυθώ κι εγώ. Όταν βγήκα τον βρήκα ξαπλωμένο στο κρεβάτι να χαϊδεύει την πούτσα του και να μου κάνει νόημα να πάω δίπλα του.

Έπιασε το κεφάλι μου και το έσπρωξε στον πούτσο του λέγοντας μου πως αν δεν τον γλείψω σωστά όπως μου ‘μαθε νωρίτερα θα τιμωρηθώ. Προσπαθούσα να μην ακουμπήσω με τα δόντια μου καθόλου το κεφάλι του πούτσου του όπως μου είχε πει και να νιώθει μόνο τη γλώσσα και τα χείλη μου, αλλά παρά την προσπάθεια κάποια στιγμή μου έσπρωξε το κεφάλι και φωνάζοντας μου είπε:

-    «Τώρα α θα μάθεις τι παθαίνουν όταν δεν κάνουν σωστά ότι λέω…»

Έφυγε για λίγο και γύρισε με μια ζώνη στο χέρι και πριν προλάβω να πω κουβέντα, είχα δεχθεί την πρώτη βουρδουλιά. Με γύρισε μπρούμυτα και άρχισε να χτυπάει με δύναμη το κωλαράκι μου και να μουγκρίζει. Μετά από λίγο - μου φάνηκε αιώνας - με γύρισε ανάσκελα και αφού μου έδεσε τα χέρια, έκπληκτος είδα τον πούτσο του να είναι ξανά πέτρα και να έχει καυλώσει με αυτό που μου έκανε.

Μαλακίστηκε με εμένα ακίνητο και τα χέρια μου δεμένα ώσπου μετά από λίγα λεπτά μια βροχή από σπέρμα έπεφτε επάνω μου. Με έλυσε, μου είπε να πάω στο μπάνιο και με προειδοποίησε πως αν έλεγα τίποτα θα μάθαιναν όλοι πόσο υπάκουος και πρόθυμος ήμουν. Τις υπόλοιπες μέρες μου στο χωριό σε επόμενη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 40896)