Στο ξενοδοχείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι δυο φαντάροι, μετά το πρώτο τους ξέσκισμα, θα συνεχίσουν σε ξενοδοχείο, μόνο που σήμερα θα κάνουν αλλαγή ρόλων...

Η ιστορία:

Καλησπέρα και πάλι. Είμαι ο Γιάννης από την ιστορία: «Πρώτη φορά με άντρα στην μονάδα». Ελπίζω να σας άρεσε. Τώρα θα σας διηγηθώ και την υπόλοιπη εμπειρία μου.

Πηγαίνοντας από τα ντους στον λόχο εγώ και ο Κώστας, παρακαλούσαμε κανένας να μην έχει καταλάβει την απουσία μας αλλά και να μην μας έχει ακούσει κιόλας κάποιος. Φτάνοντας στον λόχο κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα και έτσι κι εμείς συμπεριφερόμαστε άνετα. Φτιάξαμε τα πράγματα μας και ετοιμαστήκαμε για ύπνο. Ποιον ύπνο όμως αφού όλο το βράδυ είμαστε και οι δυο ξύπνιοι με τις πούτσες κάγκελο από την καύλα και σκεφτόμασταν τι είχε γίνει. Την επόμενη μέρα την ώρα του φαγητού καθίσαμε με τον Κώστα μόνοι μας για να συζητήσουμε και καταλήξαμε στο ότι, ότι έγινε άρεσε και στους δυο και ότι θέλουμε να ξανασυμβεί.

Μερικές μέρες αργότερα βγήκαμε και οι δυο στην αναφορά για άδεια, άδεια που ο λοχαγός μας μας έδωσε. Φτιάξαμε τα πράγματα μας και φύγαμε, πήραμε το λεωφορείο και πήγαμε στην πόλη του νησιού που ήμασταν. Σε όλη την διαδρομή κανείς από τους δυο μας δεν έμεινε ήσυχος και ο ένας χούφτωνε τον άλλο ή τον χάιδευε και τον πείραζε με διάφορα σχόλια όπως:

-    «Ελπίζω να πεινάς γιατί θα φας ένα λουκάνικο, άλλο πράμα!»

-    «Έχω φάει και δεν πεινάω αλλά αν εσύ θες μπορείς να φας το δικό μου λουκάνικο…»

Πολλές τέτοιες άλλες βλακείες λέγαμε για να περάσει η ώρα. Όταν φτάσαμε στην πόλη πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο και νοικιάσαμε ένα δωμάτιο. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο, αφήσαμε τα πράγματα μας και πήγαμε για μπάνιο σε μια κοντινή παραλία. Μετά από κάποια ώρα και πολύ παιχνίδι αποφασίσαμε να γυρίσουμε πίσω. Φτάσαμε στο δωμάτιο και μου λέει ο Κώστας:

-    «Θα μπεις πρώτος για μπάνιο ή να μπω εγώ;»

-    «Μπες εσύ» του είπα.

-    «Εντάξει» απάντησε και πήγε στο ντους.

Είχε μπει στο ντους και έκανε μπάνιο αφήνοντας πόρτα και κουρτίνα ανοιχτή. Εγώ από ένα σημείο που δεν με έβλεπε καθόμουν και τον παρατηρούσα ενώ παράλληλα έβγαζα το μαγιό μου και το φανελάκι που φορούσα και νιώθοντας τον πούτσο μου να καυλώνει άρχιζα να τον παίζω. Άφησα το σημείο που ήμουν και πήγα στο ντους μαζί του με βλέπει... ξαφνιάζεται.

-    «Κάνε πιο πέρα» του λέω.

-    «Τι κάνεις;» ρωτάει.

-    «Θα κάνουμε μπάνιο μαζί» απάντησα και τον έπιασα στην αγκαλιά μου και του έδωσα ένα γλωσσόφιλο.

Αυτόματα τα κορμιά μας ξύπνησαν και ενώθηκαν ακόμα πιο πολύ και οι πούτσες μας καύλωσαν. Τα χέρια μας έπιαναν τον πούτσο του άλλου ή τα αρχίδια του, χούφτωναν τον κώλο του άλλου, τσίμπαγαν τις ρώγες του άλλου…

-    «Θέλω να μου πάρεις πίπα όπως την προηγούμενη φορά» του είπα σιγανά στο αφτί.

-    «Εντάξει» είπε. «Αλλά θέλω να εκπληρώσεις κι εσύ την υπόσχεση σου…»

Του έγνεψα καταφατικά και με φίλησε στο στόμα πάλι. Άφησε το στόμα μου σιγά - σιγά, κατέβηκε στο λαιμό μου, συνέχισε στο στέρνο μου κι άρχισε να πιπιλάει τις ρώγες μου και να τις σκληραίνει. Κατέβηκε στο κορμί μου δίνοντας του καυλωτικά φιλιά και άρχισε να γλείφει τα αρχίδια μου κάνοντας την πούτσα μου να πάλλεται από καύλα και ηδονή. Μετά από λίγα λεπτά, εκεί που βρισκόμουν σε πλήρη νιρβάνα καύλας, ένιωσα τη γλώσσα του να τυλίγεται στον πούτσο μου και να αρχίζει να τον γλείφει τόσο τέλεια όσο και την προηγούμενη φορά.

Όση ώρα με έγλειφε, μικρά βογκητά ηδονής έβγαιναν από το στόμα μου και τα χέρια μου κρατούσαν το κεφάλι του ακριβώς στο σημείο που ήθελα να είναι. Ο Κώστας αχόρταγος κατάφερε να τον γλείφει όλον και τα 20εκ. της πούτσας μου και να τα εξαφανίζει μέσα στο στόμα του σαν να είναι γλειφιτζούρι ενώ παράλληλα, έχοντας σαν λιπαντικό το σαπούνι που είχαμε, φρόντιζε να μου ανοίγει σιγά - σιγά την τρυπούλα μου για να δεχτεί την δική του 19ποντη πούτσα μέσα της. Αρκετή ώρα μετά του λέω:

-    «Κώστα, λίγο ακόμα και θα χύσω…»

Συνέχισε να με γλείφει ακόμα πιο γρήγορα και πιο δυνατά.

-    «Τα θες μέσα στο στόμα;» τον ρώτησα.

Μου έδωσε να καταλάβω πως τα ήθελε μέσα του. Έτσι κι εγώ αφέθηκα στη γλώσσα του και μετά από λίγο:

-    «Πάρτα όλα μωρό μου. Όλα για σένα!» και τίναζα την λεκάνη μου να τα καταπιεί όλα.

Μετά από λίγο αφήνει την πούτσα μου από το στόμα του, με κοιτάζει με ένα βλέμμα όλο υπονοούμενο, σηκώνεται, με φιλάει στο στόμα και μου ψιθυρίζει στο αφτί:

-    «Γιαννάκη, τώρα ήρθε η σειρά σου…»

Τον κοιτάζω, τον φιλάω και του λέω:

-    «Πάμε μέσα για τη συνέχεια…»

Τον πιάνω από τον πούτσο του και τον οδήγησα στο κρεβάτι. Εκεί του έδωσα ένα ακόμα γλωσσόφιλο και τον ξάπλωσα στο κρεβάτι. Άρχισα να του γλείφω το λαιμό, να κατεβαίνω στο στέρνο του, να του γλείφω τις ρώγες του, να εξερευνώ το γυμνασμένο του κορμί με την γλώσσα μου, να φτάνω στα αρχίδια του και να του τα ρουφάω σιγά - σιγά και ηδονικά ακούγοντας τον να βογκάει από ηδονή. Όσο έγλειφα τα αρχίδια του είχα το ένα μου χέρι στο στέρνο του επάνω και του τσιμπούσα την μια του ρώγα κάνοντας την σκληρή και με το άλλο μου χέρι έπαιζα με τον πούτσο του.

-    «Είσαι μεγάλο πουστράκι!» μου είπε όταν κατάλαβε τι έκανα.

Σταμάτησα, τον κοίταξα και άρχισα να γλείφω την πούτσα του. Ήταν μια πούτσα 18 με 19 εκ. σκληρή, αρκετά χοντρή, με φλέβες να πετάγονται από την καύλα και ένα κεφάλι τόσο ωραίο που νόμιζες ότι σε καλούσε με φωνή να το γλείψεις. Τον έγλειφα με τέτοια μαεστρία που τα βογκητά του ολοένα και αυξάνονταν. Τον έβαζα όλο μέσα στο στόμα μου και τον έβγαζα σιγά - σιγά και ο Κώστας είχε καυλώσει τόσο που κάποια στιγμή έπιασε το κεφάλι μου και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Μόνος του κουνούσε την λεκάνη του και μπαινόβγαζε τον πούτσο του στο στόμα μου φωνάζοντας:

-    «Θα σε σκίσω πούστρα σήμερα! Φάε πούτσο να χορτάσεις. Θα σου κάνω τη σούφρα τόσο μεγάλη που θα χωράει το τάγμα ολόκληρο μέσα! Πουστράκι είσαι και μάλιστα δικό μου!»

Μετά από λίγη ώρα και εκεί που τον έγλειφα, ένιωσα τον πούτσο του να φουσκώνει ακόμα πιο πολύ και κατάλαβα ότι θα έχυνε. Έτσι άρχισα σιγά - σιγά να τον αφήνω από το στόμα μου για να μην χύσει. Όταν τον άφησα τελείως, ανέβηκα στο κορμί του επάνω και του έδωσα ένα γλωσσόφιλο γεμάτο πάθος κι αυτός με τη σειρά του έτσι όπως φιλιόμασταν με γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να γλείφει την τρυπούλα μου. Στην αρχή την έγλειφε μόνο, ενώ πιο μετά άρχισε να της βάζει και δαχτυλάκια μέσα. Έτσι όπως ήμουν στα τέσσερα, ο πούτσος μου είχε καυλώσει και από την καύλα έβγαιναν από το στόμα μου πολλά βογκητά.

-    «Βόγκα πούστη του κερατά! Βόγκα τώρα που μπορείς γιατί μετά θα ουρλιάζεις σαν πουστράκι που του ξεσκίζουν τη σούφρα τρεις πούτσες μαζί!»

Μετά από ώρα γλειψίματος και αφού είχε βάλει τρία δάχτυλα μέσα μου, μου λέει:

-    «Είσαι έτοιμος;»

-    «Ναι!, του απαντώ. «Αλλά σιγά, με το μαλακό. Είσαι ό πρώτος μου…»

-    «Μην φοβάσαι», μου είπε. «Θα προσέξω πολύ. Κι εσύ με πρόσεξες…»

Άρχισε σιγά - σιγά να μου βάζει την πούτσα του μέσα μου. Ανά διαστήματα του έλεγα να σταματήσει και σταματούσε, έπαιρνα μια ανάσα και συνέχιζε, μέχρι που μπήκε όλη μέσα μου. Έκανε μερικές κινήσεις μέσα - έξω για να δει πως είμαι, αν πονάω και πόσο, και ξεκίνησε να με γαμάει με όλο του το είναι.

-    «Σου αρέσει πούστη μου να σε γαμάω;»

-    «Ναι!!!» του απαντούσα. «Μου αρέσει πολύ! Σε θέλω μέσα μου…»

-    «Πάρτον όλο μέσα πούστη, του κερατά! Θα σου κάνω την τρύπα τούνελ για τρένα!

-    «Γάμα με! Γαμιά μου εσύ! Γάμα με πουτσαρά μου!»

-    «Αυτό κάνω, σε γαμάω μωρή πουτάνα! Ένα πουτανάκι είσαι που θέλει πούτσο πρωί μεσημέρι βράδυ!»

Με γάμησε αρκετή ώρα στα τέσσερα και μετά αλλάξαμε στάση και με γαμούσε στη στάση του κουταλιού, δηλαδή ήμασταν και οι δυο στο πλάι. Με γάμησε και όρθιο και ανάποδα και στο μεταξύ μιλούσαμε…

-    «Σκίσε με γαμιά μου!», του έλεγα. Σκίσε μου το μουνάκι. Κάντο μου τούνελ να χωράνε τρένα οι πούτσες. Είμαι το δικό σου πουστράκι που μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις…»

-    «Αυτό κάνω πούστη του κερατά! Σου ανοίγω την σούφρα σου. Από σήμερα δεν θα έχεις πάτο, άπατος θα είσαι καριόλη μου!»

Μετά από αρκετή ώρα που με γαμούσε σε όποια στάση μπορούσαμε να φανταστούμε, με βάζει ανάσκελα στο κρεβάτι, παίρνει τα πόδια μου στους ώμους του και άρχισε να με γαμάει έτσι. Με γαμούσε αρκετή ώρα σε αυτή τη στάση όταν μου είπε:

-    «Ετοιμάσου να σε χύσω. Ετοιμάσου να δροσιστείς τώρα πουστράκι μου…»

-    «Χύσε με καυλιάρη μου! Χύσε με τον πούστη σου όπου θες!»

Δευτερόλεπτα μετά βγαίνει από μέσα μου, πετάει την καπότα και έρχεται και τον παίζει στο στόμα μου μπροστά. Του τραβάω το χέρι μακριά και ρουφάω τον πούτσο του στο στόμα μου και αρχίζω να τον γλείφω. Είχε μια παράξενη γεύση και υφή από την καπότα αλλά παρέμενε το ίδιο σκληρός και άγριος.

-    «Χύνωω! Χύνωωω! Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!», φώναξε αμέσως με το που ακούμπησα τα δάχτυλα μου στην τρύπα του και ένα κύμα καυτού σπέρματος εκτοξεύτηκε στο στόμα μου και το τίναγμα της λεκάνης του με έκανε και τα κατάπια όλα.

Μείναμε έτσι για κάποια λεπτά με τον πούτσο στο στόμα εγώ και ξαπλωμένος, ενώ αυτός από πάνω μου. Μετά τον έβγαλε, γέλασε λίγο και με φίλησε στο στόμα και μετά ξάπλωσε δίπλα μου και μου είπε:

-    «Δεν έχω ξαναγαμήσει άντρα ποτέ. Ήταν η πρώτη μου φορά. Με πέθανες στην κούραση! Ούτε οι γκόμενες που έχω γαμήσει δεν ήταν τόσο καλές…!»

Τον κοίταξα στα μάτια, γέλασα κι εγώ και του είπα:

-    «Κι εμένα πρώτη φορά με γαμάει άντρας. Χάρηκα που είσαι εσύ αλλά κούραση θα μάθεις τι πάει να πει όταν θα σε γαμήσω ξανά το βράδυ που θα γυρίσουμε από τη βόλτα που θα κάνουμε μαλάκα μου…»

Σηκωθήκαμε, κάναμε ένα ντους παρέα πειράζοντας ο ένας τον άλλο, ετοιμαστήκαμε και πήγαμε για ποτό…

(Copyright protected OW ref: 39334)