Στην Ιερά Οδό με τρεις αγνώστους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Συνέβη τέλη Σεπτέμβρη του 2004. Ήταν κάτι αναπάντεχο, εντελώς τρελό άλλα πάρα πολύ καυλωτικό.

Παρασκευή βράδυ λοιπόν είχα βγει σε ένα από τα γνωστά μπαρ της Αθήνας στην περιοχή του Γκαζιού. Πήγα βρήκα τους φίλους μου και τους γνωστούς μου. Μιλήσαμε, χαζέψαμε καινούργιες φατσούλες και γελάσαμε πολύ. Κι όμως κανένας δεν υπήρξε να πω αυτόν τον θέλω. Έτσι λοιπόν το έριξα στο πιοτό. Μετά από 4 ποτά και νηστικός είχα γίνει κουδούνι. Και ενώ η παρέα έλεγε να συνεχίσει σε άλλο γνωστό μπαρ της περιοχής, είπα ότι εγώ θα την κάνω, καθότι τα έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Πηγαίνω λοιπόν προς το αυτοκίνητο μου, που είχα παρκάρει στην Ιερά Οδό, ανοίγω την πόρτα, και νιώθω πως πρέπει να κατουρήσω ειδάλλως θα είχα πρόβλημα. Πάω σε ένα παρκάκι μικρό και σκοτεινό, κοντά στα μπαρ της περιοχής εκεί και την βγάζω για το ψωλοκατούρημα (σημειωτέον δε ότι εγώ ήμουν τρία πουλάκια κάθονται με τα ποτά που είχα πιει).

Λοιπόν, εκεί που κατουρούσα βλέπω πώς από την μεριά του πεζοδρομίου περπατούσε κάποιος που φορούσε μία λευκή φόρμα γυμναστικής και χάιδευε την ψωλή του. στο μεθύσι μου πάνω, προσπάθησα να δω πιο καλά, γιατί οι φυλλωσιές προς το πεζοδρόμιο κάλυπταν το πρόσωπο του. Και καθώς τελείωνα το κατούρημα και την τίναζα. τον βλέπω να με πλησιάζει, ένα ωραίο παιδί, με πρόστυχη φατσούλα, μελαχρινός και σούπερ καυλωμένος. αφού κατέβασε επί τόπου τη φόρμα του και μου έδειξε την μισοκαυλωμένη του ψωλή.

Την έπιασα κα άρχιζα να του την παίζω, η μπάρα του ήταν ήδη πολύ ζεστή και στη μαλακία που του τράβαγα έφτασε τουλάχιστον στα 20 εκατοστά ( μπορεί να είχα πιει αλλά αυτό το ξέρω) και ήταν από τους πούτσους που δεν έχουν κλίση άλλα σηκώνονται σε μια ευθεία. πολύ ωραίος πούτσος.

Η όλη ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα καυλωτική. ήμασταν κάπου στην μέση της ιερά οδού πίσω από κάτι φυλλωσιές σε σκοτεινό μέρος και κόσμος, αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν πολύ κοντά μας. η ιδέα ότι μπορούσαν να έπαιρναν χαμπάρι τι παίζεται με μας εκεί πίσω με καύλωνε πιο πολύ.

Εκείνη την στιγμή μου πρότεινε να πάμε πιο πέρα σε κάτι τρακτέρ σταθμευμένα και πίσω από κάτι λεωφορεία σταθμευμένα, ήταν πιο σίγουρα και θα μπορούσαμε να είμαστε πιο άνετα. εγώ ζαλισμένος από το ποτό και από την καύλα. τον ακολούθησα. στον δρόμο μου λέει ότι έχει και έναν φίλο μαζί του. και μου πρότεινε αν γούσταρα να έρθει κι αυτός μαζί μας. ναι του απάντησα. και ήρθε, ένα τεκνάκι, ζόρικο και πρόστυχο με στυλ πολύ γαμιά. Φτιάχτηκα ακόμη περισσότερο. Φτάσαμε πίσω από τα λεωφορεία και στα τρακτέρ και κατέβασαν και οι δυο τις φόρμες τους και ενώ κανονικά δεν γουστάρω να είμαι ο παθητικός της υπόθεσης.

Για πρώτη φορά αισθάνθηκα ότι ήθελα να γίνω η πουτάνα και των δυο τους. Έτσι λοιπόν γονάτισα. ανοίγοντας πρώτα το παντελόνι μου και κρατώντας την ψωλή μου, που και αυτή δεν πάει πίσω (20εκ. ) και ενώ την έπαιζα, γονατιστός πλέον μπροστά σε αυτά τα δυο θεϊκά τσουλάκια άρχισα να πιπώνω πότε τον ένα πότε τον άλλον. η ψωλή του τυπά που με πλησίασε στην αρχή την περιποιήθηκα ιδιαίτερα καλά, σε αυτόν χρωστούσα την καυλωτική φάση αυτή άλλωστε. και έτσι λοιπόν βύθισα την ψωλή του στο στόμα μου και την κράτησα μέσα προσπαθώντας να του δώσω να νιώσει την υγρή και ζεστή γλώσσα μου.

Ετσι ένιωσα το καυλί του να σκληραίνει μέσα στο στόμα μου και να με μπουκώνει. ο άλλος ακριβώς δίπλα στον φίλο του μαλακιζόταν αλλά δεν είχε καυλώσει καλά όμως. έτσι αφού έφτιαξα τον ένα έβγαλα το καυλί του από το στόμα μου και πήρα το φίλο του μέσα. σε αυτόν άρχισα να το ρουφάω λυσσαλέα, ήθελα να καυλώσει να δω το μέγεθος της πούτσας του. και δεν με απογοήτευσε και αυτός είχε μία τέλεια μπάρα. αφού λοιπόν στέκονταν καυλωμένοι και οι δυο μπροστά στα μάτια μου. Εγώ υποταγμένος και γονατιστός στις ορέξεις τους. Πήρα τα δυο καυλιά με τα δυο χέρια μου και τα έσπρωξα και πάλι στο στόμα μου. τα φιλαράκια την έβρισκαν πολύ. Έβλεπαν τις ψωλές τους να ακουμπάνε μεταξύ τους και να χάνονται ταυτόχρονα στο στόμα του σκλάβου τους.

Ξαφνικά ακούω τον ένα να λέει ότι κάποιος έρχεται και να σταματήσω. στη καυλωτική και αλκοολική μου ζάλη πάνω άργησα να αντιδράσω. πήγα να στρίψω το κεφάλι μου να δω τι συμβαίνει, αλλά ο ένας (πρώτος που με είχε πλησιάσει και που είχα ακόμα την ψωλή του μέσα στο στόμα μου) μου κράτησε το κεφάλι και δεν με άφησε να βγάλω την πούτσα του από το στόμα μου. παρόλα αυτά είδα να έρχεται κι ένα άλλο παιδί προς το μέρος μας, μόλις λίγα μέτρα από πίσω μου. έρχεται δίπλα μου. γονατίζει και αυτός και αρχίζει να γλείφει τον φίλο του τυπά που με είχε πλησιάσει αρχικά. δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι αυτό συνέβαινε σε μένα. εκεί που δεν το περιμένεις.

Τον είδα λυσσαλέα να του κάνει μια τρελή πίπα του άλλου ενώ αυτός που μου γάμαγε το στόμα έβγαλε την ψωλή του και άρχισε να μου δίνει πουτσοσκάμπιλα. «πάρτο ρε καριόλη άντρα. παρτο ρε πούστη μου. Αχαχαχαχ. γλειφτον ρε αλήτη. γλειφτο ρε. τι βρίσκεις εεε; Γουστάρεις ρε μάγκα μου. Πω πω τι παίδαρος είσαι εσύ. Πω πω τι τσιμπούκια είναι αυτά!»

Τα χα παίξει ρε παιδιά σας λέω. η πούτσα μου που την έπαιζα όλη την ώρα άρχιζε να στάζει από μόνη της ατελείωτα και να πέφτει στο χώμα το χύσι μου. ο φίλος του που τον ρούφαγε ο τυπάς δίπλα μου. άρχιζε να βογκάει τρελά και ανοίγω τα μάτια μου και τον βλέπω να τα δίνει όλα τα χύσια του στο πρόσωπο του παιδιού δίπλα μου. για πολύ χύσι μιλάμε. πολύ. δεν άντεξα κι εγώ άλλο άλλα ούτε και ο δικός μου που πίπωνα. την βγάζει την ψωλάρα του έξω μου γυρίζει το πρόσωπο στο πλάι και τα έχυσε όλα στο μάγουλο μου και στο λαιμό. τι καυλααααααα.

Έτσι λοιπόν τέσσερα αγόρια άρχισαν να βγαίνουν από την εσοχή αυτή πάλι στο φως της ιερα Οδού και αφού χαιρετηθήκαμε και με κέρασε ένα τσιγάρο ο τυπάς χωρίσανε οι δρόμοι μας. η εμπειρία όμως αυτή μου μένει αξέχαστη.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")