Το αξέχαστο γαμήσι στο στρατό με έναν βλάχο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο φαντάροι με πολλές καύλες, όταν βρεθούν μόνοι θα επιδοθούν σε τρελά γαμήσια.

Η ιστορία:

Όλα ξεκίνησαν όταν πήγα στρατό.. πριν περίπου εννέα χρόνια. Ήμουν στην Σαμοθράκη φαντάρος. Εκεί έκανα παρέα με πέντε - έξι άτομα, και δημιουργήσαμε, ας πούμε μια κλίκα. Η θητεία μου στον στρατό κύλισε ήσυχα, χωρίς να δώσω κάποιο δικαίωμα, ώστε να καταλάβει κάποιος πως ήμουν γκέι.

Έφτασε ο καιρός να απολυθούμε. Κάποια στιγμή φεύγουμε να πάμε στην Αλεξανδρούπολη για να βγάλουμε πλάκες, να έχουμε για την απόλυση. Φτάνουμε Αλεξανδρούπολη και τελικά ήταν κλειστά εκεί που θα περνούσαμε τη νύχτα και έτσι σκεφτήκαμε να πάμε σε κάποιο ξενοδοχείο. Πήγαμε στο ξενοδοχείο, πήραμε δυο δωμάτια και στο ασανσέρ αποφασίσαμε ποιοι με ποιους θα κοιμηθούμε... και φυσικά εγώ πήγα με τον βλάχο! Ωραίο παιδί, ψηλό, γεροδεμένο. Ήταν από τους άντρες που παίζουν κομπολόι, με μπράτσα που κουβαλούσε ξύλα και στην προφορά του το "νι" και το "λι" δεν του έλειπε. Άντρακλας με λίγα λόγια.

Να μην τα πολυλογώ, πάμε στο δωμάτιο, Αύγουστος κιόλας. Μένουμε με τα εσώρουχα.. ο ένας στο ένα κρεβάτι και ο άλλος στο άλλο. Κάποια στιγμή μου ζητάει το κινητό μου να δει καμιά τσόντα κι εγώ φυσικά του το έδωσα... και ξεκίνησε να βλέπει τσόντες! Σιγά - σιγά άρχισε να καυλώνει και ξεκίνησε να χαϊδεύει το παλαμάρι του. Ακουγόντουσαν και τα "αχ" και "βαχ" από τα βίντεο και έτσι βρήκα την ευκαιρία να πάω δίπλα του για να δω τι βλέπει (και καλά). Κάποια στιγμή βγάζει την ψωλάρα του έξω και μου λέει:

-    «Κοίτα ρε, πως έγινε!»

Και του απαντάω εγώ:

-    «Γάμησε τα! Οι καύλες στον Θεό!»

-    «Πιάσ’ τον να δεις…» μου λέει.

Κι εγώ φυσικά δεν έχασα ευκαιρία! Τον πιάνω γρήγορα μη χάσω την ευκαιρία! Πιο όμορφο πούτσο δεν είχα δει, ούτε αγγίξει ποτέ. Σκληρό, μεγάλο, με ένα πουτσοκέφαλο σαν μανιτάρι, κοκκινωπό. Και έτσι όπως του τον έπιασα, του τον έπαιξα λιγάκι και κάποια στιγμή παίρνει το κεφάλι μου και μου το βάζει κοντά στην ψωλάρα του και μου λέει:

-    «Γλείφ’ τον, τώρα».

Εκεί πανικοβλήθηκα λίγο, αλλά δεν έχασα ευκαιρία. Τον πήρα στο στόμα μου μιας και ξέρω πολύ καλά το άθλημα. Άρχισε να βογκάει δυνατά και να μου λέει:

-    «Έτσι καριολάκι! Έτσι! Πάρε στο στόμα σου την πούτσα του άντρα σου!»

Σε κάποια στιγμή, βαρέθηκα να τον γλείφω και σταμάτησα. Έτσι πήγα στο κρεβάτι μου και ξάπλωσα ανάσκελα. Αυτός όμως ήταν τόσο καυλωμένος που δεν άντεξε. Ήρθε στο κρεβάτι, μου κατέβασε το εσώρουχο, με γύρισε μπρούμυτα και ξεκίνησε να τρίβει τον πούτσο του στη σφιχτή σούφρα μου. Μετά ξεκίνησε να μου γλείφει την κωλάρα μου και αμέσως ξεκίνησε να μπαίνει το κτήνος του μέσα μου, και άρχισε να σκίζει την στενή τρυπούλα μου.

Ξεκίνησα να βογκάω, σαν αρσενική πόρνη κι αυτός να συνεχίζει όλο και με πιο γρήγορους ρυθμούς... Με ξεκώλιασε, ακάποτα! Έχυσε μέσα στην τρυπούλα μου και ένιωθα τα καυτά του υγρά μέσα μου. Σηκωνόμαστε από το κρεβάτι και πάμε στο μπάνιο να κάνουμε ένα ντους. Κάνουμε κι αυτός φεύγει πρώτος και πάει και ξαπλώνει γυμνός στο κρεβάτι μου με ανοιχτά τα πόδια και η τρύπα ορθάνοιχτη. Βγαίνω κι εγώ από το μπάνιο.. και όταν τον βλέπω έτσι, γυρνάει και μου λέει:

-    «Θέλω να με πηδήξεις κι εσύ!»

Κι εγώ δεν έχασα ευκαιρία... μόλις είχα μπροστά μου την ωραιότερη κωλάρα που είχα δει! Άτριχη, στενή και κατάλευκη. Φυσικά τον πήδηξα ακάποτα. Τον έχυσα μέσα του και μόλις τελειώσαμε το γαμήσι, μείναμε αγκαλιασμένοι και φιλιόμασταν για ώρα. Ώσπου μας πήρε ο ύπνος, έτσι...

(Copyright protected OW ref: 38508)