Πίπα στα γρήγορα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο φίλος μας έβαλε αγγελία για να βρει κάποιον να βγάλει τις καύλες του και συναντιέται με έναν παντρεμένο αλλά… πρωτάρη.


Η ιστορία:

Είμαι bi και γουστάρω καμιά φορά να παίρνω πίπα από μια ωραία πούτσα, να με χύνει στο στόμα και να τα πίνω όλα. Για λόγους υγιεινής κοιτάω ο άλλος να είναι παντρεμένος ή να έχει δεσμό για να μην βρεθώ σε δύσκολη θέση. Έτσι έβαλα μια αγγελία και όταν μου απάντησαν αρκετοί, μίλησα μόνο με αυτούς που κάλυπταν τα στάνταρ μου.

Έτσι βρήκα ένα παιδί κοντά στην ηλικία μου που ήταν παντρεμένος και κανονίσαμε να συναντηθούμε σε έναν πολυσύχναστο χώρο για να γνωριστούμε και να δούμε αν θα το πάμε πιο κάτω. Ήταν αρκετά ωραίος άντρας και αρρενωπός και αφού ήπιαμε καφέ του ζήτησα να πάμε στις τουαλέτες να παίξουμε λίγο.

Με το που μπήκαμε μέσα, του έπιασα το καυλί και πήγα να τον φιλήσω αλλά αυτός δεν το είχε ξανακάνει και έτσι έπρεπε να τον διαβεβαιώσω ότι ήμουν υγιής και καθαρός για να συνεχίσουμε να φιλιόμαστε με πάθος. Ήθελε μόνο παιχνίδια και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αυτό ζητούσα. Φιλιά χάδια και καμιά μαλακία.. αλλά όταν του άνοιξα το παντελόνι και είδα αυτή την πούτσα (20cm τουλάχιστον και χοντρή) ήθελα να την πάρω στο στόμα μου και να την γλείψω σαν πουτάνα.

Άρχισα να του γλείφω τις ρώγες για να καυλώσει πολύ και να με αφήσει να τον βάλω στο στόμα μου. Όταν καύλωσε πολύ, έσκυψα και άρχισα να του γλείφω και να του ρουφάω τα αρχίδια που ήταν άτριχα όπως και το καυλί του. Πήρε θάρρος από την καύλα και από το τσιμπούκι που του έκανα και άρχισε να ψάχνει την τρύπα μου χώνοντας τα χέρια του μέσα από την φόρμα μου.

Εγώ αφού την είχα καθαρίσει καλά και είχα βάλει και αρκετό λιπαντικό πριν πάω γιατί καύλωνα να την νιώθω υγρή, δέχτηκα με ευχαρίστηση το δάχτυλο του μέσα μου. Του το έβγαλα έξω και αφού το έγλειψα, το οδήγησα ξανά στην κωλοτρυπίδα μου. Σηκώθηκα λίγο έχοντας τα δάχτυλα του μέσα μου και τον ρώτησα αν ήθελε να τελειώσει μέσα στο στόμα μου ή στον κώλο μου. Μου είπε στο στόμα και πριν συνεχίσω την πίπα του είπα να μου βάλει όσα πιο πολλά δάχτυλα μπορούσε μέσα στην τρύπα μου.

Τα έβγαλε έξω και μου τα έδωσε στο στόμα να τα γλείψω. Τα σάλιωσα καλά και του είπα να με γαμήσει με τα δάχτυλα του και κάποια άλλη φορά θα καθόμουν με μεγάλη χαρά πάνω στο τεράστιο καυλί του για να μου χύσει την κωλάρα, με καπότα εννοείται, και συμφώνησε αφού του είπα ότι αν ήθελε κι αυτός να τον πηδήξω έπρεπε απλά να μου το ζητήσει.

Πρέπει να μου είχε βάλει τρία δάχτυλα μέσα μου και γούσταρα που τώρα τον τσιμπούκωνα γρήγορα και τον έβλεπα ότι ήθελε να με χύσει ενώ μου ζήτησε να τον κοιτάω όσο θα τον γλείφω. Συνέχισα για λίγο ακόμα και τον έβαζα όσο πιο βαθιά μπορούσα στο στόμα μου μιας και ήταν τεράστιος.

Όταν άρχισε να χύνει βαθιά μέσα στο στόμα μου, μου έχωσε τα δάχτυλα του όσο πιο βαθιά μπορούσε στην τρύπα μου και τα δέχτηκα με ευχαρίστηση όπως και τα χύσια του που τα κατάπινα. Αφού τον ρούφηξα και τα ήπια όλα, δεν έβγαλε τα δάχτυλα του από μέσα μου και με το άλλο χέρι έβγαλε έξω την πούτσα μου που ήταν τεράστια από την καύλα.

Γονάτισε μπροστά μου και για λίγα δευτερόλεπτα μου έκανε υπέροχη πίπα και άδειασα με τη σειρά μου μέσα στο στόμα του. Δώσαμε ένα γλωσσόφιλο μεγάλης διάρκειας με τα χύσια μας και είπαμε ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα ή όταν θα ξανακαυλώσουμε για πούτσα πάλι και οι δυο...

(Copyright protected OW ref: 38143)