Υπνωτισμένος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας πηγαίνει σε έναν κινηματογράφο που παίζει τσόντες και θα ξεσπάσει τις καύλες του σε έναν ηλικιωμένο που βρέθηκε κοντά του.

Η ιστορία:

Συνέβη πριν πάρα πολλά χρόνια κι όμως, η ανάμνηση εξακολουθεί να είναι απίστευτα δυνατή και ζωντανή μέσα μου... Ήταν η πρώτη φορά μου με άντρα κι ως εκ τούτου θυμάμαι τα πάντα με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ήταν Σάββατο βράδυ, σε έναν βρώμικο παρηκμασμένο κινηματογράφο του κέντρου -έχει πια τερματίσει την λειτουργία του- με πελάτες κυρίως μεσήλικες, κακοντυμένους και πεινασμένους για σεξ. Επικρατούσε ένα βαρύ μισοσκόταδο ενώ η κάπνα από τσιγάρα και μια αψιά μυρωδιά από ούρα, έκανε πραγματικά την παραμονή εκεί μέσα πολύ δύσκολη.  Το σκεπτόμουν καιρό μα εκείνη τη μέρα, είχα αποφασίσει να πέσω και να κολυμπήσω σε νερά βαθιά που θα άλλαζαν ριζικά την οπτική μου για το ανδρικό φύλο.

Είχα από το διάλειμμα εντοπίσει το στόχο μου. Ήταν ένας πενηντάρης, ξερακιανός, γκριζομάλλης που σε ολόκληρη τη διάρκεια του έργου τραβούσε μια αργή μαλακία και που σε κάθε μικρή παύση -αν κι αίθουσα ήταν αρκετά σκοτεινή- διέκρινα κάτι απίστευτα μακρύ, να ορθώνεται ανάμεσα στα πόδια του. Έτσι, στο τέλος του διαλείμματος όταν τα φώτα ξανάσβησαν κι όλοι βολεύτηκαν στις θέσεις τους, έσφιξα τα δόντια για να πάρω θάρρος και με την καρδιά μου να χτυπάει τρελά έπιασα δειλά το κάθισμα δίπλα του.

Περίμενα υπομονετικά παριστάνοντας τον αδιάφορο αν κι αργότερα κατάλαβα πως τα ρεμάλια που συχνάζουν στις σκοτεινές αίθουσες είναι αρπακτικά και καταλαβαίνουν τι είσαι και τι ψάχνεις ακόμα κι από το αχνό σου περίγραμμα. Άκουσα έναν ελαφρύ ήχο από κουμπιά που απελευθερώνονταν ίσως κι έπειτα το κρέας του εμφανίστηκε χοντρό και μεγαλειώδες με μια γυαλιστερή ακαμψία κάτω από τον αχνό φωτισμό της οθόνης.

Άρχισε ξανά το παιχνίδι του με μια μικρή, όμως ουσιαστική για μένα αλλαγή... Είχε παρατείνει τις παύσεις του, δίνοντας μου το χρόνο για μεγαλύτερη πιο χορταστική παρατήρηση του μορίου του. Άπλωσα το χέρι μου δειλά αγγίζοντας αρχικά τη ραφή του παντελονιού του κι έπειτα όλο και πιο μέσα μαλάζοντας το αδύνατο μπούτι του, όπου και παρέμεινα όντας πανικόβλητος πια.

Ήταν κι ο ίδιος όμως πια φοβερά ερεθισμένος και βλέποντας τη διστακτικότητα μου αποφάσισε να πάρει την κατάσταση πάνω του επισπεύδοντας τα πράγματα. Μετακινήθηκε ελαφρά προς το μέρος μου τεντώνοντας το στειλιάρι του με την πέτρινη στύση κι έτσι χωρίς καλά - καλά να το καταλάβω βρέθηκα να το έχω στο χέρι, μια σάρκινη ράβδο περιτριγυρισμένη με μια έντονη φλεβικότητα και χοντρό σαν γυναικείος καρπός.

Άρχισα να τον αυνανίζω αργά και το απολάμβανα. Η διαδρομή του χεριού μου -από τη βάση έως το χοντρό πορώδες άκρο- έμοιαζε ατελείωτη κι έκανε το στόμα μου να γεμίσει με σάλια και μια ξαφνική ζεστασιά που με τύλιξε, με έκανε να καίω ολόκληρος. Δυστυχώς όμως όπως όλα τα ωραία τέλειωσε πολύ γρήγορα και πολύ ξαφνικά.. Ένιωσα τους σπασμούς αρχικά κι έπειτα τα απανωτά σιντριβάνια να τινάζονται σαν από ψεκαστήρα υψηλής πίεσης.

Είχε από ότι κατάλαβα να χύσει πολύ καιρό, μήνες ίσως. Μέτρησα έξι, ίσως κι εφτά εκκενώσεις που ξεπήδησαν και χάθηκαν κάπου στο μπροστινό κάθισμα που ευτυχώς ήταν κενό. Όση ώρα διήρκησε το περιστατικό δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα με το μεσήλικα που έβγαλε ένα πάνινο μαντίλι για να σκουπιστεί... Αυτή την πρώτη φορά ήμουν πραγματικά υπνωτισμένος…

(Copyright protected OW ref: 37637)