Γουστάρω τρίο πολύ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Υπόθεση: Ένα δυνατό ξέσκισμα θα κάνουν οι δυο άντρες με ένα τρελό εργαλείο ανάμεσα τους…

Η ιστορία:

Από τότε που άρχισα να γράφω ιστορίες εδώ καυλώνω πολύ συχνά όταν διαβάζω κι άλλες και τις δικές μου και τον παίζω σαν τρελός. Παλιά που ήμουν πιο μικρός και πιο ευλύγιστος ακουμπούσα με το στόμα μου και τη γλώσσα μου την πούτσα μου όταν είχα καύλες και σκεφτόμουν ή έχυνα μέσα στο στόμα μου. Απλά τότε δεν είχα τέτοιες ανησυχίες που έχω τώρα και δεν το κάνει ποτέ.

Τώρα που δεν φτάνω το καυλί μου με το στόμα μου, θέλω ορισμένες φορές να τα πάρω όλα αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να χύσω πάνω στην μούρη μου και στο στόμα μου. Γι’ αυτό όταν έχω τέτοιες ανησυχίες καμιά φορά κατουράω το στόμα μου και τα καταπίνω όλα απλά δεν μπορώ να τσιμπουκώσω το καυλί μου οπότε πάω σε έναν γνωστό που γαμιέμαι τα τελευταία χρόνια και του παίρνω πίπα αλλά και να με γαμήσει. Του αρέσει πολύ να με γαμάει σαν κορίτσι έχοντας τα πόδια μου στους ώμους του και με τρελαίνει γιατί έχει μεγάλο καυλί και μπαίνει όλος μέσα βαθιά στην τρύπα μου.

Έτσι έγινε κι αυτή τη φορά αλλά αφού του πήρα πίπα και τον καύλωσα αρκετά, του σήκωσα εγώ τα πόδια για να τον γαμήσω σαν γκόμενα. Είχα πάρει μαζί μου και έναν τεράστιο δονητή και αφού του τον είχα βάλει στον πάτο, τον έβγαλα και αφού τον έγλειψα από την κωλάρα του και έβαλα κρέμα στην κωλοτρυπίδα μου, κάθισα εγώ πάνω του και τον πήρα όλο βαθιά μέσα στην κωλάρα μου. Μετά του σήκωσα τα πόδια στους ώμους μου και κάθε φορά που έβγαινα από την κωλάρα του ένιωθα τον δονητή να καρφώνεται βαθιά μέσα στην τρύπα μου.

Φοβερή αίσθηση να γαμάω αντρικό κώλο και να έχω μέσα στην κωλάρα μου μια πούτσα (μετρημένος ο δονητής 24-25cm). Δηλαδή εμένα η κωλάρα μου άνοιγε πιο πολύ από του τύπου γιατί εμένα είναι γύρω στους 20 πόντους η πούτσα μου. Με έβλεπε να χοροπηδάω πάνω στην πλαστική πούτσα και να βογκάω πιο πολύ από αυτόν που τον γαμούσα. Έτσι μου ζήτησε να του βάλω τον δονητή στον κώλο. Έβαλα καπότα στον πλαστικό πούτσο και του τον έχωσα βαθιά μέσα του. Πήρε θέση όπως ήμουν εγώ πριν για να μπαίνει βαθιά στον κώλο του ο δονητής και αφού μου σήκωσε τα πόδια άρχισε να με ξεκωλιάζει. Τον έβλεπα ότι τρελαινόταν και του ζήτησα να με χύσει στο στόμα.

Μετά από λίγη έβγαλε τον δονητή από τη σούφρα του και αφού βγήκε από μέσα μου ανέβηκε γρήγορα πάνω μου και άρχισε να με χύνει παντού αλλά κυρίως στο στόμα μου και μου ζήταγε να τα καταπιώ. Εγώ σήκωσα το κεφάλι μου και τον έβαλα βαθιά μέσα στο στόμα μου μέχρι να μου τα δώσει όλα και να τα πιω. Όταν τελείωσε, μου ζήτησε να κάτσω στα τέσσερα για να μου καρφώσει τον δονητή στην κωλάρα μου. Στήθηκα και μου τον έχωσε με την μια μέσα και άρχισε να μου τον κουνάει κυκλικά όσο ήταν μέσα μου ενώ τον έβγαζε τελείως και μου τον κάρφωνε ξανά μέσα μου και μου έλεγε πως ήθελε να με ακούει να τον παρακαλάω να με γαμήσει δυνατά μέχρι να χύσω.

Έβαλα την πούτσα μου που ήταν τεράστια από την καύλα ανάμεσα στα πόδια μου και τώρα με έσκιζε με τον δονητή στα τέσσερα αλλά με κλειστά τα πόδια. Μετά από λίγο χωρίς να ακουμπάω το καυλί μου άρχισα να χύνω πάνω στα σεντόνια και στο πίσω μέρος των μηρών μου ενώ με εμβόλιζε με την πλαστική πούτσα και μου έδινε μπάτσες στα κωλομάγουλα. Πήρε τα χύσια μου από τα μπούτια μου με τα δάχτυλα του και μου τα πασάλειβε στην τρύπα μου που ήταν ορθάνοιχτη. Τεράστια καύλα.

Την επόμενη φορά θέλω να δοκιμάσω να μου βάλει και να του βάλω στην κωλάρα τον δονητή και τις πούτσες μας. Αν το κάνω θα το γράψω σε μια άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 36964)