Το πρώτο μου ξέσκισμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο φίλος μας, μας εξηγεί πως όταν ήταν φοιτητής, βρήκε μετά από αρκετό ψάξιμο κάποιον να τον ξεπαρθενιάσει.

Η ιστορία:

Με λένε Γιώργο και θα σας πω για την πρώτη μου εμπειρία με άντρα. Από μικρός είχα καταλάβει ότι μου άρεσε να βλέπω γυμνούς άντρες και να σκέφτομαι ότι τους γαμάω αλλά ποτέ δεν είχα κάνει την κίνηση αυτή. Όταν πήγα φοιτητής, επιτέλους είχα το δικό μου σπίτι και τότε ήταν που άρχισα να σκέφτομαι ότι ήταν στιγμή να προχωρήσω σε κάτι παραπάνω από το να φαντάζομαι.

Άρχισα μέσω ίντερνετ και site γνωριμιών να ψάχνω να βρω κάποιον που να μου αρέσει αλλά να ήταν και διακριτικός γιατί τότε είχα σχέση με μια κοπέλα τέσσερα χρόνια. Τελικά οι προσπάθειες μου έφεραν καρπούς και γνώρισα ένα παιδί που ήταν κι αυτός φοιτητής αλλά σε άλλη ειδικότητα, τον Νίκο, και μετά από συζητήσεις του είπα να έρθει σπίτι μου αλλά τον είχα προειδοποιήσει για την κοπέλα μου αλλά και ότι στην πολυκατοικία μου δεν είχαμε καλή ηχομόνωση και ότι έμεναν φίλοι μου στα διπλανά διαμερίσματα.

Πριν έρθει άρχισα να ετοιμάζομαι, μπάνιο, ξύρισμα αλλά, δεν ξέρω πως μου ήρθε, ξύρισα εκτός από το πουλάκι μου και τον κώλο μου, αρωματίστηκα και περίμενα να έρθει. Κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι και ήταν ο Νίκος. Του είπα να περάσει και επειδή δεν είχα και πολλά έπιπλα κάθισε στο κρεβάτι μου κι εγώ κάθισα ακριβώς δίπλα του. Του είπα ότι δεν έχω ξανακάνει ποτέ τίποτα με άντρα κι αυτό του άρεσε πολύ που θα ήταν ο πρώτος μου. Άρχισε σιγά - σιγά και με χάιδευε πάνω από το τζιν στο καυλί μου και αμέσως έγινε πέτρα. Με ρώτησε αν μου αρέσει και του απάντησα καταφατικά και τότε μου έσκασε το πρώτο γλωσσόφιλο που κράτησε πάρα μα πάρα πολύ.

Σιγά - σιγά άρχισε να με γδύνει και να τον γδύνω και αφού τελικά άφησε το στόμα μου, άρχισε να με φιλάει και να με γλείφει σε όλο μου το σώμα και πήγαινε όλο και πιο χαμηλά μέχρι που έφτασε στο καυλί μου και μου έκανε το πιο ωραίο τσιμπούκι της ζωή μου. Έβαζε πολύ σάλιο και το κατάπινε ολόκληρο και ένιωθα να χάνεται μέσα στο λαρύγγι του. Τα δάχτυλα του άρχισαν να παίζουν με την κωλοτρυπίδα μου και μου άρεσε πολύ και του έλεγα να συνεχίσει έτσι.

Μετά, αφού ξαπλώσαμε κανονικά στο κρεβάτι, μου είπε να του κάνω το ίδιο κι εγώ. Χωρίς δεύτερη σκέψη του βγάζω το μποξεράκι και πετάγεται ένα καυλί πολύ μεγαλύτερο και πιο χοντρό από το δικό μου. Άρχισα να τον τσιμπουκώνω και προσπαθούσα κι εγώ να του το σαλιώσω όσο περισσότερο μπορούσα. Κάποια στιγμή νιώθω τα χέρια του να μου πιάνουν το κεφάλι και απότομα το καυλί του να πηγαίνει κατευθείαν μέσα στο λαρύγγι μου. Σχεδόν πήγε να με πνίξει. Σηκώνεται, με βάζει από κάτω και άρχισε να τρίβει το καυλί του στην τρυπούλα μου. Εκείνη την ώρα μου λέει ότι είναι ενεργοπαθητικός και θα ήθελε πριν τον σκίσω εγώ να με ξεκωλιάσει αυτός πρώτα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη και επειδή το καυλί του με είχε καυλώσει απίστευτα, του είπα να συνεχίσει και ένιωσα την τρύπα μου σιγά - σιγά να ανοίγει. Πονούσα στην αρχή αλλά μετά με πήδαγε πάνω στην πούτσα του σαν πουτάνα. Άρχισα να βογκάω σιγανόφωνα (έτσι νόμιζα!) και να τον παρακαλάω να με σκίσει όσο πιο πολύ μπορούσε μέχρι που άρχισε να βογκάει κι αυτός από καύλα. Βγαίνει από μέσα μου, με γυρνάει στα τέσσερα και μου έφτυσε την τρυπούλα μου. Άρχισε ένα σφυροκόπημα με το καυλί του να πιάνει πάτο και τα αρχίδια του να με σκαμπιλίζουν στο ποπουδάκι μου. Με πιάνει από τα μαλλιά και μου έχωνε τα δάχτυλα του μέσα στο στόμα μου και μου έλεγε να τα γλείψω και το έκανα.

Μετά με ξαπλώνει μπρούμυτα στο κρεβάτι συνεχίζοντας να με σκίζει και να μου γλείφει τα αφτιά μου. Σε μια στιγμή μου λέει ψιθυριστά ότι θέλει να τελειώσει μέσα μου. Εγώ του είπα ναι και νιώθω τα καυτά χύσια του μέσα μου και τον Νίκο να βγάζει μια τελευταία κραυγή καύλας και καθώς έβγαινε από μέσα μου συνέχιζε να με χύνει πάνω στα κωλομέρια μου. Ξαπλώσαμε να χαλαρώσουμε και συνειδητοποιώ ότι κι εγώ έχω τελειώσει χωρίς να έχω ακουμπήσει το καυλί μου.

Μετά από λίγο ήρθε η δική μου σειρά να περιποιηθώ την τρυπούλα του Νίκου αλλά με πολλά απρόοπτα, μιας και τα βογκητά μας τα άκουσε ένας από τους φίλους μου στην πολυκατοικία, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα σας τη διηγηθώ σύντομα.

(Copyright protected OW ref: 36729)